sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دیگه مث اینکه واقعا رفتنی شدم دلم واسه همه دوسام تنگ می شه همتونو دوس دارم اینقد خوشحال نشید بعد ارشد بر می گردم اگه به من بود همیشه اینجا پلاس بودم ولی دیگه قول دادم نیام اینجا پس خدا حافظ دوستان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برو، فقط برو. وقتی بروی همه چیزهایی که باید بیاید می آید... :hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ هرزگی تن فروشی نیست..!!!! هرزگی زدن حرفهای ویرانگر است .. حرفهای دروغ حرفهای سردلی ........ اون که تنشو میفروشه فقط به خودش ضررو سود میرسونه ولی وای به آدم بی چک و دهنی که فقط حرف مفت میزنه وبس:vahidrk: ........... آدمی را آدمیت لازم است 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یک هفته از دوست صمیمیم خبر نداشتماااااااا الان فهمیدم فردا عقدشه خودشم بیشتر از من هنگه 19 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ ببین این اسمش دله ! اگه قرار بود بفهمه فاصله یعنی چی ، اگه قرار بود بفهمه که نمیشه ، میشد مغز ، دل دیگه ، نمیفهمه ! 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دیگر هم دستانم درد میکند هم دندانهایم!!!! بی انصاف!!!!!!! تو که میدانی این گره فقط با نگاه تو باز میشود... 16 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ آمدي ديندارم كني با دورغ هايت خدايم را هم ازم گرفتي حالا ديگه حتي خدا را هم ندارم كه بگم چرا؟ به كدامين گناهِ نكرده مجازات ميشوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ امروز یک سری زدم به انباری...تو زیرمین... خواستم ببینم چه خبره اونجا....شایدم دیگه از دیدن در و دروار خونه خسته شده بودم.... از پله ها رفتم پایین اولین چیزی که خودش رو نشون داد...بوی نای انباری بود.... در رو وا کردم....گرد و خاکی بلند شد...از کهنگیه وسایل.... گوشه ی انبار....یک کمد قدیمی بود.... کمدی که تو برشه نوجوونیه زندگیم... شده بود پناهگاهم....واسه تنهایی ها.... حسه غم نگیر....من بیشتر شادی هامو....به این کمد مدیونم.... لا به لای اون لباس سفیدی که توش آویزونه.... موقعی که خریدمش....فک نمی کردم...قراره کله نوجوونیم...تو مدرسه باهاش بگذره.... هر سال....باهام باشه.....و من برای پنهان کردن کوتاهیش.... رو مچ بیارم پیراهن رو.... بگم...مد شده.... یا اون جعبه ی مهره های شطرنج...که پر می کرد....لحظه هامو...با بازی با خودم.....همش هم شکست می خوردم.... و..... و... و... . . کاش...گذشتمون رو زیر خاک و نم زیر زمین مدفون نمی کردیم...... که یادمون بره...چی بودیم...چی شدیم.... 18 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ برگهای طلایی خود را دار زده اند کافیست قدم بگذاری تا سمفونی خش خش به آرامی نواخته شود 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ تیک تاک ..........تیک تاک..............تیک تاک...........تیک تاک............ میشنوی؟؟؟؟؟پاییزم داره تموم میشه چیزی دیگه به شمردن جوجه ها نمونده 13 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ دوست دارم رو تو بمن کی میگی گمون کنم وقت گل نی میگی 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ امشب قصد دارم دست به يك خودكشي مجازي بزنم البته به مدت ده روز جا داره از همه بچه هاي كه خوندم و خوندمشون تو اين مدت به طور رسمي يه تشكر مفصل و جامع و كاملي كنم دم همتون گرم ممنون مرسي روز و روزگارتون خوش . 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کاش میشد تو زندگی واقعی هم پروفایلو بست و چند روزی نیمد 21 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ فکر نمی کنی این همه انتظار، این همه گریه های من کافی باشد فکر نمی کنی که این بغض گلویم، که این چشم هایم دیگر طاقت ندارند دارم آرام آرام خرد می شوم دارم آرام آرام می میرم بی آنکه تو بیایی بی آنکه منتظر بهاری باشم من اینجا می میرم... 13 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ با اینکه وقتی با دایل آپ کانکت میشی ، جونت میخواد بیاد بالا ولی من این عذاب رو ترجیح میدم واسه این سه ماه. من دعا میکنم داداشم ای دی اس ال رو تمدید نکنه. شما هم دعا کنید 11 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ چرا من هر وقت که خدا حافظی می کنم برم یه کاری پیش میاد که برگردم نرفته بر می گردم 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ ما سه چیز را در دوران کودکی جا گذاشته ایم : 1. شادمانی بی دلیل 2. دوست داشتن بی دریغ 3. کنجکاوی بی اندازه 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ خدا کنه خسته نشیم...خسته که شدیم خسته تر نشیم... 7 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ کاش آدما هیچ وقت عوض نمیشدن... همیشه همونجوری بودن که بار اول دیدیشون.. 10 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یه روز اواتارمو عوض کردم ها امشب که با اواتار قبلیم برگشته بودم منو نمی شناختن بابا جووون وایکینگ وایکینگه چه فرقی داره اواتارش چی باشه 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده