hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ تو به افتادن من در خیابان خندیدی! و من تمام حواسم به مردم شهر بود که عاشق خنده هایت نشوند!!! 16 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ اینکه میگن قلب آدم اندازه مشت آدمه برای خیلی ها صدق میکنه قلبشون حتی کوچیکتر از این حرفاست. 13 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ تقصیر من نیست حوصله دلم که سر میرود چشمانم را خیس میکند 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ یادت باشه که افکار چیز بیشتری از یک فکر نیستند و واقعیت چیز دیگری بجز فکر ماست! پس بجای گریه و ماتم می تواند افکاری شیرین و شاد باشند، حتی اگر واقعیت هم نباشند اما تو را زنده خواهند ساخت... پس بخند مثل کودکی تازه متولد شده که در چشمان غمگینت نگاه می کند، غمت را نمی داند اما با لبخندش تو را می خنداند! همانطور که دل تنگی ات را در آغوش داری بخند! می بینی که او هم آرام خواهد شد.... 21 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ رفتم گفتم از " خیرش " می گذرم . . شنیدم که زیر لب گفت : . . از " شرش " خلاص شدم . . . بی انصاف ...! 17 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ هروقت یه چیزی رو بخوای قایمکی بخوری یا باید بریزه رو زمین یا یه صدای تابلو تولید بشه 23 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ بعضی آهنگها آدم رو به گذشته ها میبره ... انگاری همه خاطره هات میاد جلو چشمات ... اما یه نگته جالبی هست این وسط .... دقت کردید در اکثر مواقع فقط خاطرات تلخ جلو چشم آدم رژه میره ؟ من موندم یا من خاطره خوش ندارم ... یا انقدر کمه که به چشم نمیاد ... یا آلزایمر دارم هیچ کدوم یادم نمیاد ... جرات ندارم یه آهنگ گوش بدم 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ کسی خونه نیست و من خوشحالــــــــــــــم... ( ̄ー ̄) 10 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ کاش یک ژان لوک گدار هم توی عالم موسیقی ظهور میکرد وخط بطلانی میکشید به این همه اراجیفی که به اسم موزیک وموسیقی میان بیرون دوست دارم بوم بوم اهنگات تو حلقم قوم قوم 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ دلم میخواد برم تکیه... سبک بشم برگردم خونه... خود خود خودش میدونه چرا... خود خود خودش میدونه چجوری میتونه سبکم کنه "سالارو " میگم 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ اینجا هم قابلیت تبدیل شدن به تویتر رو داره ها ! چرا تا به حال کشفش نکرده بودم!؟ مزایای بهتری هم داره... مثلا بیش از 140 کاراکتر میشه زر زد و فالوئر های بیشتری هم خواهی داشت :-" چه بخوای چه نخوای میبیننت :-" مونا بیا عکس خروستو بذار اینجا ببین چنتا لایک و کامنت میخوره :))) --------------------------- عرضم به خدمتتنون که : شام تخم مرغ آب پز دارم! فکر کن! داوطلب کنکور کارشناسی ارشد ( حالا بماند هیچی کوفت بارش نیست :-" ) ( ولی به هر حال نفس و بار معنوی داوطلبی که در وجودشه ^_^) . عرض میکردم که داوطلب کنکور کارشناسی ارشد که باید غذای مقوی و خوب بخوره ، شام تخم مرغ آب پز داره . البته با مامانش قهره چند روزه . الانم الکی داره احساس خوشبختی میکنه . اینجوری --> ( ̄ー ̄) 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ 130 کیلو انگور قرمز درجه یک پس از مدت ها در دبه بودن امروز باز شد. چی شد لامصب؟ وای دارم اتیش میگیرم..... حیف که حسش نیست وگرنه الان آماده هضیان گویی بودم. 20 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ امروز رفته بودم قبرستون سر قبر اموات بگذریم از حالت ی که به ادم دست میده اما یه تشیع جنازه دیدم برام خیلی جالب بود یکی رو داشتن خاک میکردن نزدیک به 60 یا 70 نفری هم جمعیت بود اما فقط دو نفر گریه میکردن دلم یه هو گرفت گفتم ببین تو رو خدااااااا یه دلسوز هم نداره ه براش یه قطره اشک بریزه ه ه فکر نکنم براش یه فاتحه هم خونده باشن فقط تونستم همون جا بگم خدا بیاموزتش هر جور ادمی که بوده 21 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ وقتی یه زن بغض می کنه بهش نزدیک بشید و موقع بغض یه مرد، ازش فاصله بگیرید ... این یه قاونن کلیِ ... اما خواهشا در مورد من یکی استثنا قائل شید ... ترجیح میدم وقتی بغض می کنم کسی نزدیکم نشه ... یه چیزی بهت میگم ، هم تو ناراحت میشی هم خودم ... اونوخ خیلی بد میشه ، خــــــــیلی ... 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ آنقدر دست گزیده ام در بزرگیم که یاد تمشک های خونین باغستان کودکی افتادم . . . . 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی . . . . 17 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ کلا از کمک کردن خوشم میاد.......من که اون راه و رفته بودم دیدم جواب نمیده، بهش گفتم تا اشتباه من و تکرار نکنه........می تونستم بشینم کنار و تماشا کنم چطوری راه غلط من و میره و تازه دنبال راهکار میگرده،میتونستم دست رو دست بذارم و منتظر بشم خودش بیاد سراغم......... ولی این کار و نکردم، راهنماییش کردم ........درسته که همه راه و خودم تک و تنها رفته بودم و راست و چپش و یاد گرفته بودم ولی حالا مگه چی شد ...خیلی هم راضی ام 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ خدایا............. یا خیلی برگردون عقب یا بزن بره جلو......... اینجای زندگی خیلی دلم گرفته!!!!!!! 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده