vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ دارم دیوونه میشم لعنت به این فاصله ها که دستم و بد جور بسته کاش بال داشتم و می تونستم پرواز کنم 21 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ بیچاره آن عاشقت که سیگاری نیست...! 21 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ مبانی نظری مزخرفترین امتحان دنیا جان خودم اگه استاد خودش بفهمه چی میگه سر کلاس... ساعت 1 امتحانشو دارم میان ترم... خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا 16 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آقای خدا با من شوخی موخی نکن ... خودت بهتر می دونی بهم می ریزم ... پس خوب حواستو جمع کن و راهم رو نشون بده ... دیگه دارم ته می کشم ... 25 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ کاش میشد هر چی تو ذهن هست به راحتی نوشت بدون ترس از تحقیر شدن 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دل چیز عجیبی است! بعضی دل ها از سنگ اند ،بعضی دل نازکند و بعضی دل گنده! بعضی وقت ها دل تنگ می شوی، بعضی وقت ها دلهره داری، بعضی وقت ها دل درد می گیری و بعضی وقت ها بعضی آدم ها دلشان می گیرد. بعضی جاها دلباز است، بعضی چیز ها دلخواه است ،گاهی دل پیچه می گیری، گاهی دل ضعفه داری و گاهی دلداده میشوی. دل چیز عجیبی است! بعضی وقت ها آدم توی دلش با خودش حرف میزند، بعضی وقت ها آدم دلش می سوزد، بعضی وقت ها هم دلش نمی آید! دل چیز عجیبی است! دل می تواند شکم آدم باشد و بعضی وقت ها غرغر کند و درد بگیرد! دل می تواند قلب آدم باشد و تند تند بزند. گاهی هم می تواند همه چیز آدم باشد! وقتی دل می شود همه چیز آدم، آن موقع قدرت عجیبی پیدا می کند! آن موقع می تواند مغزتان را از کار بیندازد و گوش هایتان را کر کند. آن موقع دل تان می تواند کاری کند که شما فقط یک نفر را ببینید و چشمتان را به روی چیزهای دیگر ببندید. دل آدم می تواند مثل دریا بزرگ باشد یا این که می تواند اندازه یک نخود تنگ شود! تازه ته دل آدم می تواند روشن باشد! دل چیز عجیبی است! بعضی وقت ها انگار توی دلت دارند رخت می شورند! دلت شور می زند و دل تو دلت نیست! دل چیز عجیبی است! بعضی وقت ها دل کسی را بدست می آوری و بعضی وقت ها دل کسی را می شکنی! شاید بعضی وقت ها یادمان می رود که گاهی دل آدم می شود همه چیز آدم! واقعا دل چیز خیلی عجیبی است! 14 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام هادی ناصح عزیز!بیش از 90 درصد از ظرفیت پیام خصوصی شما پر شده است.لطفا نسبت به خالی کردن پوشه پیام های دریافتی و ارسالی خود اقدام فرمایید. اینقدر پاک نمی کنم تا خودت از رو بری 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من همه ی اینا رو می خوام.... 18 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ از صبح تا شب کارم شده بازی زوما چه حالی میده اوضام انقدر بیریخته دیگه تو خواب هم توپ پرتاپ میکنم 13 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ببین! دکتری! مهندسی! خوشگلی ! خوش تیپی! مایه داری! اصلا آخرشی! معرفت که نداشته باشی!!! "مفت" نمی ارزی !! 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امروز برای اولین بار تو عمرم حس کردم انرژیم ته کشید. 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خب منم میخوام چقد دوستام ببینن سر گرم هستن و من سر گرم نیستم منم بهشون التماس دعا دادم :ws3: یه قولایی دادن ن ن 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تو دائم از آینده میپرسی من حال فردامم نمیدونم... تو فکر یه آغوش محکم باش آغوش این دیوونه محکم نیست....21/8/91 19 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دلم هوای دوره دبیرستان رو کرده دلم میخواد برگردم به دهه 70 دلم میخواد برگردم به اوج شادی و نشاط 13 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ همینم برام بس بود ... همین که بدونم شنیدی ...، مرسی 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ گاهی وقتا با قدم اول میرسی به آخر خط ... اونجایی که بقیه یه عمر میرن و بازم بهش نمیرسن تو درست در عنفوان جوانی بهش میرسی دقیقا زمانی که اولین قدم رو برای آینده ات برداشتی !!! و سقف آرزوهات رو سرت آوار میشه !!! لطفا ادعا نکنین که دوسم دارین و براتون مهمم !!! از رفتارتون همه چیزو میشه فهمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــد:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ با همه دنیا قهر میکنی و با همه سر جنگ داری اون وقت همه میشن و بد و تو خوب 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ میدونی... دیگه نمیدونم چیو باور کنم... دیگه نمیدونم چی خوبه ... چی بده دلم نمیخواد دیگه خ ر بشم پس زیاد سعی نکن 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ زیر ِ باران ،اگر دختری را سوار کردید جای شماره به او امنیت بدهید... او را به مقصد مورد نظرش برسانید نه به مقصد مورد نظرتان ! در تاکسی خودتان را به در بچسبانید نه به او ! بگذارید زن ایرانی مرد ایرانی را در کوچه خلوت که میبیند احساس امنیت کند نه ترس! 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده