Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ اینجا یه خونواده دارم گرم و کوچیک با دل های بزرگ ، دارم باهاشون زندگی میکنم 17 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ بچه که بودیم بستنیمان را که گاز می زدند قیامت به پا می کردیم چه بیهوده بزرگ شدیم... روحمان را گاز میزنند می خندیم!! 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ چهره ات تار و پود بی مثالی از نقشیست که هزاران فرش باف در حسرت یک لحظه رج زدنش مانده اند و من در اعجاز این همه نقش ، این همه زیبایی در مانده ام تو ذاتی ذات بارانی شیرینی حلوای تری . . . . 25 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ رفتم دو تا مجله جدول خریدم که اوقات بیکاری به جای اینکه پای کامپیوتر بشینم ، جدل حل کنم ! الان معتاد اون جدولها شدم نافرم یعنی همچین آدم مستعد اعتیادی هستم من !! 23 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ خوشبختی بقیه رو که ببینی خوشحال میشه ته ته ته دلت... اما بدیش اینه با دیدن خوشبختی اونا یاد بد بختیِ خودت میفتی... اونوقته که دلت 1 زندگی خوب و بی دغدغه میخواد ، 1 زندگی مثه زندگی اونا اونوقته که دوباره دلت آشوب میشه... اونوقته که تو اون لحظه خاص بین دو راهی گیر میکنی که الان باید شاد باشی یا نه... و نا خواسته خوشبختی بقیه رو فراموش میکنی و باز میری تو لَک... 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ امروز صب يه دوربين گذاشتم گوشه اتاقم طوري كه بيشتر زوايا از بالا توش پيدا باشه و از يه روز بودنم اونجا كه تقريبا ده ساعت ميشد كامل فيلم گرفتم يه فيلم با تمام جزئيات، از تغييرات نور گرفته تا ساعت هاي خواب بيرون رفتن و مطالعه و توي نت بودن تماشاي تلويزيون ...همه وهمه. الان دنبال نرمافزاريم كه بتونم فيلم را با دور تند ببينم . يه فيلم مستند شخصي يه نفره ! بدون ديالوگ! 20 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اگه حس حسادت ، كينه توزي همرا با تنفر... رذل و كثيف باشه . برانگيخته كردنِ اين احساسات خيلي كثيف تر رذل تر و حيواني ترهست. اين را موقعي ميشه ديد كه يه نفر كاملا به عمد و از رو اگاهي بخواد اين احساسات را در درون كسي تحرك و برانگيخته كنه. كاري كه اوج ضعف و حقارت و پستي يك ادم را به نمايش ميزاره. مثلا بنا به دلايلي با يه دوست بهم بزني و براي انتقام گرفتن و تنبيه ش بري با دشمن يا رقيبش دوست بشي و رفتار هاي از اين دست كه به راحتي قابل لمسه... 18 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ کاش اونهایی که رفتنی ان هیچوقت نیان 22 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ نَه به خاطر شعر نَه به خاطر جـ ـ ـور ديگر زيستن خانه من براي دو نفر کوچک بود به همين خاطر تنها ماندم...! 回 27 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛ با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خودشک دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند . . . 21 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ یه زمانی , منم میخندیدم.... !!!:sigh: 19 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اخه چرا بعضی هااا اینجورین ... چرا فکر بقیه نیستن همش میگن چون ما این کارو کردم تو هم باید فلان کارو کنی ... خب شاید نتونه اون بیچاره تا کی میخوان بی فکر باشن اخه خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا فقط خودت میتونی کمک کنی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 21 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ یعنی چقد بدبخت شدیم، پراید هم شده 13500000:4564::sigh: 16 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ عید غدیر بر همه نو اندیشانی ها مبارک. 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ امروز دو ساعت زود اومدم خونه از سر کاررررررررررررررررررررر:hapydancsmil: الا الانم کسی خونه نیست و دارم میترکونم با اهنگ ولوم ماکس:hapydancsmil: چهار دیواری اختیاری :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ با گودی اندامت آنی کافر میشوم جون به برجستگی میرسم مومن میشوم چه دینداری با تو شدم 19 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ پاییز کوچه مون رو دوست دارم....شبش رو...، سکوتش رو...، تنهاییش رو.... 29 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده