sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ چه خوبه آدم بی غل و غش بخوره به پُستت... که بدونی هنوز هستن کسایی که لا به لای خطوط پر پیچ دستاشون..هنوز عینه کف دست صافن... دنیا رو برات آویز نمی بندن..ریسه نمی کشن تو کوچه ای که گذر می کنی... گل و گلاب نمی پاشن در پای قدم هات... ولی بی تکلف می گن سلام! بدون حرف پیش و پس می گن خوبی؟ بدون بودن نفعی براشون می گن از دلت چه خبر؟ اگه از طرف تو روی ترش کردن و شلنگ تخنته انداختن به احساساتشون ببینن... می رن ولی بر می گردن به امید اینکه تنهایی خُلقت رو آورده باشه سر جاش.. . . . این روزا اگه کسی پیدا شد که تو سلام کردن فکر علیک تو نبود...صورتش رو به یاد بسپار... شاید آخرین باشه از نوعِ خودش... 28 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ خوبی بادبادک می دونی چیه ؟ میدونه زندگیش فقط به یک نخ نازک بنده ها ... ، ولی بازم تو آسمون میرقصه و میخنده ... حالا بعدش هر چی میخواد بشه ... بشه .... مهم نیس که ... مهم الانه ... مهم منم ... مهم تویی ... 15 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ گوگل پسره یا دختر؟ خب اون بدون شک دختره چون اجازه نمی ده یه جمله ای رو کامل کنی از همون اول شروع می کنه به حدس زدن و همچنان حدس زدن لامصــب بعضی وقتا حدسایی میزنه که دهن آدم وا میمونه مخصوصا وقتی یکی کنارت نشسته باشه ...!!! 21 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ زندگی دیگه باید بگذرونیم... دلم نمیخواد دیگه این جمله رو ... نه میخوام بشنوم نه خودم تکرارش کنم گاهی فکر میکنم مثلا من 60ساله بشم به این روزا فکر کنم هیچ چیز خوبی یادم نمیاد... اونوقت انروز میبینم هیچی نفهمیدم از زندگی... دلم میخواد زندگی کنم، دلم میخواد وقتی 60-70 ساله شدم احساس پوچ شدن کل عمرم رو نکنم... مگه ما چند بار فرصت زندگی کردن داریم... مگه من چند بار تو این سن و سال قرار میگیرم... میخوام زندگی کنم به معنای واقعی کلمه... میخوام نفس بکشم.... گور بابای نیا... اصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن میخوام بعد از این جووووووونی کنم... 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ زنگ زده بودم روزگار جلایم داد . . . . 14 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ کاش یکی پیدا میشد یه عا لمه قند و تو دلم حل می کرد مردم از این همه شوری.....نمک زیاد که بشه دیگه شور نیست .....تلخه .....تلخ تلخ...... دل که شور شه ....دل که زیاد شورشه.....تلخ میشه....دل تلخم که دیگه دل نیست ....گله..... ...... یعنی میشه .....میشه فردا ......مزه دلم شیرین بشه ......شیرین شیرین شیرین......مثه آبنبات چوبی های بچگی......مثه اسمارتیزهای رنگی کوچولو......مثه..... خدایا این گل و دوباره تبدیلش کن به دل.....به امیدت خودت.....تا فردا. 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ [h=5]بگویید روی سنگ قبرمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضگان این برهه از تاریخ ما بودیم..[/h] 11 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ خدا بسه خسته شدم چرا نمیگی امتحتن تموم شد برگه ها بالا؟ 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ نمی گم هر روز و هر روز قربون صدقه دوستامون بریم ... ولی اینکه اینو بفهمیم وقتی نیاز داشتیم شاید اون خودش حال و روز خوشی نداشته ولی نزاشته آب تو دلمون تکون بخوره ... همین که اینو یادمون نره و گاهی حالی ازش بپرسیم خیلیه براش ... خیلی ... 24 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اجازه خدا؟؟ میشه ورقمو بدم؟ میدونم وقت امتحان تموم نشده! ولی خسته شدم 15 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ با چند نفر اینجا دوستم. ینی به دنیا نمیدمشون. ماهن ماه. خودتون میدونید کیا رو میگم؟ یا بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ دیشب اینجا اولین بارون پاییزی رو به خودش دید... نمی دونم خوبه یا بد اما دیشب حس یکی دو سال از زندگیم،با هم به قلبم (یا شایدم به ورنیکه ام!!!) هجوم اورد! چه دلتنگی خاصی رو تجربه کردم ... خدایا کمکم کن از همه ی این بندها رها شم...خواهش می کنم... **** تا حالا شده یکیو ببینین بعد یاد جنگل بارون خورده بیوفتین؟!!! 23 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ یادش بخیر یه زمانیم همه دخترا عاشق گلزار بودن !!! اون موقع اینقدر امکانات نبود ... ساواش و مهند و ایزل این چیزا نبود که گزینه ها محدود بود!!!! 12 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها هست که میتونی با انجام دادن یه کار خیلی خیلی کوچک و خیلی ساده قلب هایی رو که ازشون دوری حس کنی و از تپششون مطمئن بشی... یکی از دوستانم برام یه اس ام اسی فرستاد امروز ...و من اون رو برای همه دوستانی که خیلی وقت بود ازشون بیخبر بودم فرستادم.... حتی به چند نفر از دوستانی که اخیرا دیدمشون هم فرستادم... تقریبا همه اس ام های دریافتی حس دلتنگی بود برای روزهای خوب ...برای دوستی ها ....نمیتونم توصیف کنم... اولین پیامی که دریافت کردم و برای چندین نفر از دوستانم فرستادم این بود: مهر نیز گذشت .نکند مهر تو با تقویم است.من ز تقویم دلت با خبرم.همه ماهش مهر است.همه روزش احساس.زنده باشی ای دوست.عزتت افزون باد... و نمونه ای از پیام های محبتی که تا الان دریافت کردم : قصه از حنجره ایست که گره خورده به بغض.یک طرف خاطره ها،یک طرف فاصله ها. درهمه آغازها حرف آخر زیباست.آخرین حرف تو چیست که با آن تکیه کنم؟! حرف من دیدن پرواز تو در فرداهاست... زلالترین شبنم شادی را بر لبانت آرزو دارم نه برای امروزت،برای فردای هر روزت... این جاست که به این حقیقت میشه پی برد که زندگی پژواک آرزوها ،احساسات ،رفتار و عشق ما به دیگران هست.... نشوندن لبخند به روی لب های دوستان و عزیزانمون حتی ازشون دور باشیم اونقدر ها هم سخت نیست...:icon_gol::icon_gol: 20 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ زیادی به کسی نباید بها داد... کسی که ظرفیت نداره هوا برش میداره... هر چقدرم که دوسش داشته باشی 1 جایی کم میاری... 1 جایی هست که دلت میخواد یکی هم به تو بها بده...اما اون بد عادت شده... بد عادت... 1 جایی هست که دلت میخواد هست که دلت میخواد بی هوا ، یهویی حالتو بپرسه اونوقته که 1 لبخند آروم میاد رو لبت اما اون بد عادت شده.... عادت کرده حاشو بپرسی... آخر فقط بگه خوبم... حتی ایقدر مغرورش کردی که نمیگه تو چی؟؟؟ تو هم خوبی؟؟؟ 1 جایی هست که دلت میخواد وقتی بغضت داره خفت میکنه حتی فقط بگه چته؟؟؟ اما بد عادت شده خیلی بهت لطف کنه میگه چیزی نیس گریه کن خوب میشی... 22 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ الان این حرفارو می زنی که بگم حق باتوئه ؟؟ خب بیا : حق با توئه ! راضی شدی الان؟ 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ دوست دارم الان ماده توهم زا مصرف کنم همچین حس کنم مملکتم گل و بلبله و نباشه اون منگله امشب گود بای پارتی جفعره توهم چیزه خوبیه بزنید حال میده :icon_razz::5c6ipag2mnshmsf5ju3 16 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ اینقده بدم میاد این پلیسای راهنمایی رانندگی الکی به آدم گیر میدن.:icon_razz: امروز صبح منو نگه داشته میگه شما گواهینامه داری پشت فرمون نشستی؟؟ منم گفتم: نه جناب، عشق فرمونم، سر صبح پاشدم سویچو از جیب باباهه کش رفتم اومدم دور دور... خوب گفتم مگه نه؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ خدایا به اون دخترهایی که همش سعی دارن ثابت کنن خیلی مورد توجه آقایون اطرافشونن و حتی بعضی وقتها برای کم نیوردن و اثباتش از خیلی خط قرمزها عبور میکنن{()} عزت نفس بده 12 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیست... نه واقعا... همین اولیشم نیست چه برسه چند تا عشق!!!!!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده