ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ کاش خدا کسی را بر زمین آرد تا فسون از چشم افسونگر برون ریزد نگاه کس به کس، ناکس نیندازد تاکه هرگاه کفتاری پست چهره معصومیت را چنگ میزد جا به جا آبرو از او میبرد ، رسواش میکرد..... چقدر بده که چیزای زشت و بدی از یک نفر بدونی اما هر روز مجبور باشی ببینیش و اصلا به روی خودت نیاری و تازه مهربون و خوشرو هم باشی و به دروغهایی که میگه گوش کنی.دلت میخواد تو روش بزنی و بگی من احمق نیستم اما نتونی.خیلی سخته 13 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ دلم برات تنگ شده لعنتی................ 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا... یعنی دست خودم نیست... از آدمایی که ادعا شون میشه خوشم نمیاد... حالا چه توانایی اون چیزی رو که ادعاشو دارن داشته باشن و چه نداشته باشن... 24 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ مرد اگر مـــــــــــــرد باشد عشق را از زن میخواهد .... نه محصولی از جراحی پلاستیک را ! و تو آگاه باش ای زن که "داف شدن", تضمین پیدا کردن یک مــــــــــرد نخواهد بود ... . نه تضمینش ... نه راهش ... 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ حستگی تمام وجودم فرا گرفته کاش یه قرص بود الان میخوردم جا حموم رفتن اون وقت میگفتن تر تمیز شدی کاش میشد برم تو لباس شویی و اون بشورتم م م م 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها آدم یه چیزایی میبینه که فقط میتونه همه توانش رو جمع کنه تا بگه آخه چرا؟؟؟؟ آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ دنیای کوچک من برای قلب بزرگت زیادی کوچک است .یه حرفهایی را نمی توان گفت ،توی این دنیا نمی توان گفت چون هزار تا برداشت اشتباه شاید از آن بشود. فقط می توانم برایت دعا کنم تا راحتتر فراموش کنی ، ببخش با تمام سادگی و وسعت قلبت بر من ببخش. 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ می خوام دنیا نباشه..من باشم و یه کوچه....و یه دوست که زلال تر از بارونه.... 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اینترنتم درست شد.... اما چرا امشب حرفم نمیاد؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ ته استکاني چاي و سيگاري نيم سوخته و اتاقي دمق و روزنامه اي که درد کسي را نمي نويسد بايد ساخت با غمي که نمي داني کجا جايشان دهي هر کس دردش را بغل کند خنده ✘ فروشي نيست در پياده روها بساط نمي كنند... بايد ساخت ✔ با ته استكاني چاي و سيگاري نيم سوخته و غمي كه نمي داني كجا جايشان دهي...! I'm ¢ounting the ₫ays ... 19 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ وقتی صدای جدیدی سلام می کند.... تپش قلب می گیرم.... من دیگر کشش خداحافظی ندارم... ببخشید که جواب سلامت را نمی دهم............! 15 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ شاعر میگه: جانا به نگاهی ، ز جهان بی خبرم کن دیوانه ترم کن سرگشته و شیدا... آتروس میگه: جانا جان مادرت اصلا کلا دایورتم کن دیوانه ام کردی حالا که اینطوره میرم سراغ شیدا.... 17 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ من خوشحالم که خودم هستم زيرا من شبيه تو نيستم تو هم خوشحال باش که خودت هستي چون اصلا ً شبيه من نيستي براي همين است که ما مي توانيم با هم دوست باشيم و چه خوب است دوستي دو تا آدم مثل ما که اصلا ً شبيه هم نيستند اما همديگر را دوست دارند! 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ این که احساستو با حرف های زیبا بیان کنی خیلی هنره ... اما ! بتونی یه احساس زیبا رو جایگزین یه حس بد کنی و یا احساس بدت رو مهار کنی تا به کسی آسیب نزنی هنرمندانه تره ... 15 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ آزمونی دادم جان خودم شهردار سوالا رو دیده بود تا 1 ساعت تو کما بود. چه خوب که سخت بود. ایشالا واسه بقیه آسون بوده باشه...:gnugghender: 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ شاید قرار نیست ما خوشحال باشیم شاید شکر گزاری و قدر دانی ربطی به شاد بودن نداشته باشه همینطور ربطی به دین و مذهب هم نداشته باشه فقط یه حس درونی یه نگرش متفاوت و همیشگی لازم باشه که ... قدر پیروزی های کوچیک ر بدونیم شاکر باشیم برای چیزهایی که تشخیص می دیم داریم و حتی اون چیزهایی که تشخیص نمیدیم. این حقیقت که ما زنده ایم هنوز جسارت بودن و ایستادگی داریم و اینکه سپاسگزاریم تلاش میکنیم برای انسان بودن تلاش، تقلا، بجث و کشمکش ... تحسین برانگیزه . ...................................................................... 17 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ یه احساسی بهم میگه که قراره یه اتفاق خوب برام بیفته... ولی من نمی تونم به احساساتم اعتماد کنم. 14 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اماﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﯼ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﻭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺍﺑﺮﯼ، ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ﺩﺭﺩﺵ ﭼﯿﺴﺖ ﻭ ﻧﻪ ﻫﯿﭻﮐﺲ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻫﻮﺍ ﺳﺮﺩﺗﺮ ﻣﻴﺸﻮﺩ , ﺩﻟﺖ ﺁﻏﻮﺵ ِﮔﺮﻣﺘﺮﯼ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ !... 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اگه یه روز بری و بری و بری و بری و بری و بری و بری و بری و بری و بری و به خونتون نرسی ... اونوقت میفهمی کلاغ قصه ها چی میکشه! 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده