هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نمی نو اندیشم = یعنی انجمن نواندیشان نمیام یه مدت این ورا افتابی نمی شم میرم خوش باشم ... . 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ Repeat ...Z تو بخند... لبخند بزن ! من هم فراموش خواهم کرد که برای داشتن تو دلی را به دریا زدم که از اب واهمه داشت ...! [FLASH=width=4 height=4] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] There's Nothing more from me you can consume 18 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ قلـــب عزیز لطفــا خفه شـــو و در همه کارها "دخالــت" نــــکن! هـمان کـه خـــون "پمـــپاژ" کــــنی کافـیسـت . . . اگر هــم "خـــسته" شـدی اجبـــاری نیسـت به کــار! هــر وقـت دلـت خواســـت دیگـــر "کـار" نَـــکُن ...! 22 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ وااااااااااااااااااااای الان خبر رسید خواهرم برد آخ جووووووووووووووووووووووون :2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:ws17::2rqfst4::2rqfst4::w14::w14::w42::w42::hapydancsmil::hapydancsmil::w330::w330::w330: مسابقات کشوری بود قهرمان بشد واااااااااااای 24 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ میگن بعضی وقتا باید نردبون یکی بشی تا طرف بره بالا بعضیا هم میگن باید بری تا راه رو برای یکی دیگه هموار کنی یکسریا هم میگن باید در عذاب باشی تا یکی و شاد کنی ولی من میگم با قبول تمام نکته های بالا هر چیزی عمر مفیدی داره تاریخ مصرف من هم داره اینجا به پایان میرسه کم کم دارم بار سفر میبندم بزودی اگر خدا بخواد میرم 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ از لوله به سوله + از سوله به لوله = زندگی توی عسلویه 15 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ زیاد رو انتظارات خودت نچرخ دختر! همچین این اتفاقات غیر منتظره ورق رو واست بر می گردونه که خودتم نمی فهمی چی شد که یهو این شد!:th_scratchhead: روزگار هیچ وقت رو برنامه نگذشته! پس تو از روزگار بگذر... 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یه حرف تو دلم مونده بود یه مشت کاربر ( منظورم همه نیستن) که از مامانشون قهر میکنند میان انجمن و بهشون عنوان میدن ن ن ن و اونا هم فکر میکنند چه خبره الان شدن خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فرق بین شتر و مرغ رو تشخیص نمیدن باعث میشن یه عده ه ه ه زده بشن و برن 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هولدن کالفیلد، به خوشی ها برسان سلام ما را 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ قد قد قد قد قد قد قد قد قد ............... دق دق دق دق دق دق دق دق دق دق 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بشدت به یک پارتنر علمی و و فقط علمی نیاز شدید دارم راستی این استادای عضو هیئت علمی رو تابستونا کجا میشه پیداشون کرد ؟ 15 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دلخوشی های من مثل حقوق ماهیانهی تو اندکاند... و دلتنگیهایم... مثل آرزوهای تو بیانتها... و غمهایم مثل زنبازیهای تو پنهانیست.... نخندی اما زیبایی من نیز، مثل دندانهای مادر تو مصنوعیست.. میبینی؟ چقدر خوشبختم؟ ؟؟ 17 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سعدی یه شعر داره به این مضمون : تا خدا یار است با سلطان مپیچ. گر خدا برگشت صد سلطان به هیچ فکر کنم بشار لنگ دراز هم داره به اخر خط میرسه 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ خدا بیامرز صادق هدایت اگه میدونست دخترای انجمن این همه جمله هاشو بالای پروفشون میزارن قظعا خودکشی نمی کرد . 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ بازم باید اعتراف کنم که عاشق خودم هستم عاشق انگشتای دستام که بدون تمرین بعد دو هفته اینجوری ساز میزنن...ممنومم ازشون که انقدر خوب و با استعدادن 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ توی پورتابل داخلی شزکت از طرف پایگاه بسیچ هر روز یک سوال مطرج میشه با عنوان "یک سوال یک هدیه" سوال امروزش این بود: امام در جامعه اسلامی مانند کدام عضو بدن می باشد ؟ اول که سوالو خوندم هنگ کردم ولی بعد نمیدونم چرا یاد لوزالمعده افتادم، ! 12 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سلام خدا قربونت یه زحمت خیلی دلمو شکستن تحمل ندارم یه وقتی بذار برام بریم نشونشون بدم تو ببخششون...... 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ ای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه هفته و یه روز دیگه هم تموم شددددددددد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده