گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ شــــــــــــاد باش امروز نه آغاز و نه انجام جهان است 14 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ من خراب دل خويشم نه خراب كس ديگر اين منم اينكه گشودست بمن ،تيغه خنجر اين همان لحظه ترس است كه به صحرا بزند عقل عشق چون جغد كشد پر ،روي ديوانه باور 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ هوراااااااااااااااااا؛ تحویل پروژمون یه هفته عقب افتااااااااااااااااااااااااااااااااد خیلیییییییییی خوشحاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ یکی نیست بگه زنیکه خر بتمرک سر جات چه مرگته هی میری در یخچال و باز میکنی کارد بخوری امروز به شدت شکمو شدم 11 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ يارو نه درس خونده!!! نه شغلي داره!!! نه ماشيني!!! خلاصه هيچي نداره!!! ازش ميپرسي ازدواج كردي؟ با اعتماد به نفس ميگه هنوز دم به تله ندادم!!!! آخه کصصافط تو خودت تله اي!!!! 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ امشب خیلی خیلی خستم می خوام استراحت کنم زودتر بخوابم...اما انقدر عذاب وجدان دارممممممم...چه مرگمه آخه 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ فقط دو عضو از بدن هست،که اگه نداشته باشیشون،دنیا رو هم بهت بدن بیفایدست…یکی دل،یکی دماغ. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تنها کاری که الان میتونم برا آروم شدن خودم بکنم سرزنش کردن خودمه 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ این روزها حال غریبی دارم خودمم حال خودمو نمیدونم خدایاااااااااااااااااااااا منو میبینی کمکم کن 10 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خیلی خسته ام دو روزه نخوابیدم چشام نمی تونم باز نگه دارم ولی کسی که باید پیشم باشه نیست خیلی دلم براش تنگ شده 10 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ متن خوبيه و واقعيت: خدا هر سال نشان لیاقتی به تو می دهد نشان لياقت خدا تنها چند خط ساده است.خط هاي ساده اي که بر پيشاني ات اضافه مي شود. و روزي مي رسد که پيشاني ات پر از دستخط خدا مي شود. آيينه ها مي گويند آن کس زيباتر است که خطي بر چهره ندارد. آيينه ها اما دروغ مي گويند. دستخط خدا بر هر صفحه اي که بنشيند، زيبايش مي کند. جواني بهايي است که در ازاي دستخط خدا مي دهيم.دستخط خدا اما بيش از اينها مي ارزد، کيست که جواني اش را به دستخط خدا نفروشد 10 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دلم میخواد مامانو محکمممم بغل کنم سرمو بذارم روی شونه اش بهش بگم برام عزیزترینه توی دنیا از دلش در بیارم ازش بخوام بذاره به حال خودم باشم بذاره این یه چیزو واسه خود خودم نگه دارم تنهایی داشته باشمش بذاره با روزای خوبش تنهایی بخندم،که اگه روزای بدشم رسید بازم تنهایی گریه کنم کاش میتونستم 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خداجون شکرتتتتتتتتتت خدایا واقعا خوشحال شدم 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ چند ماهی تکلیفم با خودم روشن نبود! از همه اونایی که معتمدم بودن کمک خواستم اما یه حسی بدی داشتم حس بدیه که کسی واست تکلیف روشن کنه! احساس ناتوانی می کنی! فهمیدم که در دنیا اگه خودت تکلیف خودتو روشن نکنی، هر کسی به خودش اجازه می ده که واست تکلیف روشن کنه!! 19 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ life can be cool in the way that can explain 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ من اینجا در این هیاهوی ادمک های بی احساس ِ به ظاهر عاشق دارم مـــ ی مـــ ی ر مــــ من اینجا در جنگ نابرابر با سکوت ثانیه ها دارم مـــ ی مــــ ی ر مـــــ من اینجا از دخالت این ادمک ها در زندگی اش دارم مـــ ی مــــ ی ر مـــــ من اینجا در این حس بی تفاوتی دارم مــــ ی مــــ ی ر مــــ من اینجا از زخم های دلم دارم مـــ ی مــــ ی ر مــــ من اینجا ازینکه بودن و نبودنم یک رنگ است دارم مــــ ی مــــ ی ر مـــــ 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تو فکر میکردی بدون من دل شوره از دنیای ما میره 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ واقعا از داشتن شما دوستای گلم تو این انجمن به خودم میبالم :w36: خیلی خوشحالم که با اینجا آشنا شدم :girl_in_dreams: خیلی دوستتون دارم :hapydancsmil::hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ حالم را پرسیدند گفتم رو به راهم اما هیچ کس ندانست رو به کدام راه؟ 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده