Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ بیابان را سراسر مه گرفته است ... 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ در تنهاییم تنها تر از تنهایی و در سکوتم تنهاترینم سکوتم را تنهایی پر میکنه و تنهاییم را سکوتم عجب حکایتی ست این قصه تنهایی و سکوت من..... 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ اگر خاموش باشی و دیگران به سخنت آرند بهتر است از اینکه سخن گویی و دیگران خاموشت کنند. 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ دقت کردید دقیقا همون زمانی که توقع نداری یهویی همه دلشون هوای زیارت روی ماهتونو میکنه؟ 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ گفتم از دوست چه دیدی که چنین مسروری؟گفت:از دوست همین بس که ز ما یاد کند... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ حس میکنم دنیا خالیست ...مگر تو چند نفر بودی لعنتــــــــــی ...! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ یاد ها فراموش نخواهند شد،حتی به اجبار !و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ از درد و دلت فقط درد سهم من شد و دلت سهم دیگری . 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ ارزش بودنت را...همیشه از اندیشه یک لحظه نبودنت میتوان فهمید... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ مـُـرور میــکنـَم خاطِراتِـمـــان را امـــــا مَگــر کـُپـــی برابـَـر اَصـــل میشــَـــوَد ؟! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ گاهی با دویدن برای رسیدن به کسی،نفسی برای ماندن در کنار او نخواهی داشت... 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ قربون اون چش و ابروتون برم.... چن بار بگن اخه....کپی پست نکنین....هرچی از دلتون برمیاد باس تو این تاپیک بنویسین. 15 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ من نمیدونم چرا این هنرمندا فک میکنن هر کار هنری رو میتونن انجام بدن؟ اثرات دیدن فیلم سوت پایان به کارگردانی نیکی کریمی:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ این مهمون سوریه ایمون میگه افرادی که تو حمص قیام کردن وهابی هستن و به نظرم میشه حرفشو باور کرد 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ ازتمام دنیا یک صبح سرد یک چای داغ و یک صبح به خیر تـــو... برایم کافی ست.... 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت برای دکتر گفت:دکتر گفت به فلان سیرک برو آنجا دلقکی است اینقد میخندانتت تا غم از یادت برود. مرد لبخند تلخی زد و گفت:من همان دلقکم :( 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ تو زندگیت باید به بعضیا بگی : من چشم میذارم تو فقط برو گمشو !:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ بعضي وقتها آدم دلش بقدري زود و سريع وترد مي شكنه كه خودشو گم مي كنه و سردرگريبان و تهي ميشه البته دلشو مي شكنن !!! 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا چه احساس خوبیه استادت ازت رضایت داشته باشه و مرتب این حرفو تکرار کنه که تو داری خوب پیش میری حتی با وجود وقفه دو ساله بازم عقب نموندی و خودتو رسوندی !!... امروز دیگه با تمام وجود مطمئن شدم که من باید موسیقی رو تا انتهاش ادامه بدم ... 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ تا پامو گذاشتم تو خونه دلم یهووو گرفت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده