sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک جفت پا دارد...یک جفت قرض می کند از دیگری....اَل فرار... دیگر الاکنگ روزانه....بازی نمی دهد در پارکِ زندگی...او را... سرگرم نمی شود با بستنی قیفی.... شاید دلش بستنی با پودر طلا کرده در بلندبالای پایتخت.... نه این شاید.... از آن واقعیت ها نیست.... شکم باره نیست....رویاهایش خوردنی نیست....پوشیدنی نیست... حتی به دست آوردنی هم نیست.... یک نور است در افق....که هر روز طلوع می کند و غروب می کند.... بیشتر شعر می گوید....البته این روزها همه شعر می گویند... یکی با این معنی.....یکی با آن معنی..... دو بیتی کوتاه می گوید یکی با دلِ سیر..... مثنوی هفتاد مَن می گوید یکی..برای فراموشی گرسنگیِ دل... تو خریدار کدامی؟!... . . . باورهای ساده......دمه دستن....ولی چشم ها دوربین.....چشم نزدیک بینم آرزوست...... 19 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه امروزرو من خواستم مثلا سر کار مطالعه کنم در تایمهای مرده ! به جان خودم چنان سرم شلوغ شد که آخر ساعت اداری نای حرکت نداشتم ! 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زمان نميبرد خيلی زود اتفاق می افتد؛ هنوز *تو* نرفته *او* می آيد به سادگی ياد گرفتن ضميرهای مفرد... بدون اينکه *تو* را بفهمد*او* مهمتر ميشود به سادگی... 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سرم داره می ترکه .... 2 ساعت فکر و خیال و نگرانی و انتظار پشت پنجره .... عین جهنم شده بود همه چی ... یه دل سیر گریه کردم وقتی زنگ درو زد و نگام افتاد به صورت ماهش ... بخدا حاضر بودم همه ی زندگیمو بدم فقط سالم باشه و بتونم یه بار دیگه ببینمش ... خدا هیچ خونه ای رو بدون مادر نذاره ... نفسش هم نعمته به خدا ... 18 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی از خوشی دوران قبل یاد کنی و ناخوش بشی ! تازه میشی من . 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دو صندلی در ایوان/بر یکی تو نیست/بر دیگری من... ادامه ی روز خسته از نبودنت تقویم را وحشی می کند در حافظه سه شنبه ی دور تو آن شدی من نهان تو آن تر من نهان تر می ریزند در آغوش من یک روز ساده تر از کلمات ///////////////////////// دردت به جـان بی قرار پر گریه ام...تو فقط بخند...! تو فقط ب خ ن د ... ! 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از تصادف جان سالم به در برده بود و مي گفت زندگي اش را مديون ماشين مدل بالايش است و خـــــــــدا همچنان لبخند ميزد :) 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم هوای تو دارد .. تو کجـــایی 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تمام تمرکزم از بعد عید رو برنامه دیشب بود...واسه همینم درگیر طرح نشدم اصلا.خدایا تو طراحی یه پلان ساده موندم...نمیخوام خوشی دیشب با استرس طرح از بین بره.میخوام تا مدتها با احساس رضایت یاد دیشب بیفتم 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی یادی نگاهی پیامی سلامی لنگه کفشی پرتاب کن دلمون گرفت 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [TABLE=class: display] [TR=class: smsrow] [TD]حـالا اشکها هـم شـبـیـه تـو شـده انـد گـریـه کـه می کـنـم نـمی آیـنـد . . . [/TD] [TD=width: 24][/TD] [/TR] [/TABLE] 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی وقتا به عقل خودم شک میکنم.. 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نرو! با رفتنت، تمام هستى ام نيست ميشود... بى تو من بى روح ترينم! 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی با یک قطره ، لــیوانـی لبریز می شود .. گاهی با یک کلام ، قلبی آسوده و آرام میگردد .. گاهی با یک کلمه ، انسانی نابود می شود .. گاهی با یک بی مهری ، دلی میشکند .. مراقب بعضی یک ها باشیم ! در حالی که نـاچیـزند ! هـمه چــیـزنـد !!! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلتنگ نشدي ببيني چگونه خوبترينِ خاطره ها بی رحم ترينشان مي شود ! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فرهاد میدانست صد سال نمیتواند کوه را بکندفقط میخواست یک عُمر اسمش را با “شیرین” بیاورند.. . 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه زمونی 1 روز نمیومدیم نواندیشان هف هش ده تا پیغام پروفایل و پیغام خصوصی که چرا نیستی؟ الان حتی اگه دیگه نیای نواندیشان انگار کلا نیستی 16 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونم زندگی و احساسات همه رو حدس بزنم... 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرچه نگاه میکنم میبینم چندان نواقص ندارم که کسی باید حتما بیاید تا کامل شوم پس دیگر نگران نیستم که نیمه گمشده من چه کسی میتونه باشه .. شاید اصلا چیزی ازمن گم نشده باشد.. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده