- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداجون میشه بگی روزگار به خندیدن و شاد بودنم حسودی نکنه؟ 19 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب عقد دوستمه کلا 5 نفر از دوستاشو دعوت کرده که یکیش من باشم حوصله هم ندارم برم ....... گوشیمم سلیلنت کردم 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب هم من عروسی دختر همسایه مونه لباس هامو در نیاوردم که برم عروسی :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من رفتم عروسی بای :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صــــــــــــرفا جهت یادآوری: * این زیر تالار فقط برای نوشته های خــود شماست. پس لطفـا شعر و متن های ادبی دیگران را در تاپیک قرار ندهید . تاپیک های دیگری برای این منظور در سایر تالارها ایجاد شده است. * میتوانید برای جواب به نوشته های دوستانتان از پیام شخصی و یا پروفایل استفاده کنید.در راستای این بند از هر گونه نقل قول،بحث و گفتگو در زمینه ی پست ها در تاپیک گاه نوشته ها اکیدا خود داری فرمایید. * همان طور که عنوان شد این زیر تالار برای نوشتن دست نوشته ها و بداهه نویسی های خود شماست، امـا به این معنا نیست که هر نوشته ای را در اینجـا قرار دهید. به عنوان مثال: جملاتی مانند: دلم یک لیون چای می خواد. هوا سرد است. شکلات می خوام و یــا... نوشته هایی که ارزش ادبی ندارند دراینجـا نباید نوشته شوند. http://www.noandishaan.com/forums/thread57238.html 26 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گفتم: چقدر احساس تنهایی میكنم گفتی: فانی قریب .:: من كه نزدیكم (بقره/186) ::. گفتم: تو همیشه نزدیكی؛ من دورم... كاش میشد بهت نزدیك شم گفتی: و اذكر ربك فی نفسك تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال .:: هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یادكن (اعراف/205) ::. گفتم: این هم توفیق میخواهد! گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لكم .:: دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/22) ::. گفتم: معلومه كه دوست دارم منو ببخشی گفتی: و استغفروا ربكم ثم توبوا الیه .:: پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه كنید (هود/90) ::. گفتم: با این همه گناه... آخه چیكار میتونم بكنم؟ گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده .:: مگه نمیدونید خداست كه توبه رو از بندههاش قبول میكنه؟ (توبه/104) ::. گفتم: دیگه روی توبه ندارم گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب .:: (ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزندهی گناه هست و پذیرندهی توبه (غافر/2-3) ::. گفتم: با این همه گناه، برای كدوم گناهم توبه كنم؟ گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا .:: خدا همهی گناهها رو میبخشه (زمر/53) ::. گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو میبخشی؟ گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله .:: به جز خدا كیه كه گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/135) ::. گفتم: نمیدونم چرا همیشه در مقابل این كلامت كم میارم! آتیشم میزنه؛ ذوبم میكنه؛ عاشق میشم! ... توبه میكنم گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین .:: خدا هم توبهكنندهها و هم اونایی كه پاك هستند رو دوست داره (بقره/222) ::. ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرك گفتی: الیس الله بكاف عبده .:: خدا برای بندهاش كافی نیست؟ (زمر/36) ::. گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیكار میتونم بكنم؟ گفتی: یا ایها الذین آمنوا اذكروا الله ذكرا كثیرا و سبحوه بكرة و اصیلا هو الذی یصلی علیكم وملائكته لیخرجكم من الظلمت الی النور و كان بالمؤمنین رحیما .:: ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد كنید و صبح و شب تسبیحش كنید. او كسی هست كه خودش و فرشتههاش بر شما درود و رحمت میفرستن تا شما رو از تاریكیها به سوی روشنایی بیرون بیارن. خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/41-43) ::. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دانلود کتاب هنر نیست، خواندن کتاب هنر است !! قابل توجه خودم! 18 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیزارم بیزارم از زمین دلم پرواز می خواهد خداااااااااااا 18 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اخرش کار خودتو کردی! اره عزیزم اینجا همه کار خودشونو میکنن.اینجا فقط "خودم" هست که با معنیه اینجوریاس که سیر تغییرات عجیب ادمی شروع میشه.چیزایی که فکرشم نمیکردی اه روزای لعنتی زودتر بیاین تموم بشین... 10 لینک به دیدگاه
ali-95 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حتی کلمات هم احساسم را میفهمند... اما تو نه.. 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز زن و مادررر مبارک ک ک 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدايا .... من را كه آفريدي ؛ گارانتي هم داشتم .... ؟! دلـــم ديگر كار نمي كند ... !!! 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خـدایــــــــــــــــا تو عکس های دست جمعی جای هیچ پدر و مــــادر و عزیزی رو خالی نگذار !!! 17 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سر صبح گفتم بیام نت بعد برم اومدم تا پامو گذاشتم نت یه خبر دیدم 3 کودک تو خرمدره زیر دست پا مونده بودن و به رحمت خدا رفته بودن تو جشن خاله شادونه انقد سر صبحی حالم گرفته شدددددددددددددددددددددددددد 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از اینجا احمق بودنت شروع میشود:وقتی میفهمی موجود دیگری را بیشتر از خودت دوست داری......:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خــوش به حـال فـرهـاد ... چــون تلخ ترين خـاطـره اش شيـريـن بود ... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تمام شب را بیدار مانده ام، در تنهایی خویش. بارها خندیده و بس بسیار گریسته ام، و مانند پیر زنی که در تنهای اش، زیر گوش خدا نجوا می کند ... لب جنباده ام من تمام شب را بیدار مانده ام، من تمام شب را با تو بوده ام. در رویای تو به خدا نزدیک تر شده ام!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای زنان و دختران عالم!! ما را ببخشید! بخاطر تمامی گستاخی هایمان ما را ببخشید! بخاطر همه چیز... *** ;) 15 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این دو ور ذهنم بد جوری دارن با هم میجنگن کاش میتونستن با هم دوئل کنن یا ور احساساتی بمیره یا ور منطقی آدم شخصیتش ناقص باشه بهتر از اینه که به جنون برسه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده