pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دریا هر چقدر هم دور باشه ساحل باز کنارشه .... اما من چی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد باحاله اعلام میکنن سر ساعت 20 نتایج انتخابات اعلام میکنن در حالی که انتخابات تا ساعت 8 شب ادامه داشت تو فرانسه اون وقت ماااااااااااااااااااا.....:icon_razz: شر ساکوزی 4 سانتی کم شد :vahidrk::vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش هیج کسی تنها نباشه.که مجبور بشه تنهایی خودش رو با کسی که تنهاست تقسیم کنه. امروز دلم نگرفته از این که هیج روز خوبی تا حالا نداشتم. ناراحت گذشته و غمگین از اینده و روز های تکراری 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ی دوستی تو یکی از تاپیکا نوشته بود خدا زمين را مدور آفريد تا به انسان بگويد كه هر وقت فكر كني به آخر خط رسيده اي درست در نقطه آغاز هستي! سرگیجه گرفتم انقد چرخیدم هی رسیدم به اول خط د باباجون پس کی میرسیم آخرش 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر دلم برات تنگ شده لعنتی هر چی فحش تو دهنت میاد مال تو اما دلم بدجوری تنگ شده واست داداش 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می آیی عاشق میکنی ، محو میشوی تا فراموشت کنم … دوباره می آیی تازه میکنی خاطرات را ، محو میشوی … به راستی که سراب از تو با ثبات تر است … 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه هیچوقت نمیخواستم تو این تاپیک پست بدم . ولی این یکی باشه آخریش منم دلم برات تنگ شده. الان حال و روز خوشی ندارم. در اولین فرصت میحرفم باهات. فعلاً :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش سکوت یه دکمه play داشت..... وقتی ساکت میشدی اوون دکمه خودکار زده میشد و تموم حرفایی که توو سکوت وجود داره play میشد 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو؟ خانه ات کو؟ ان دل دیوانه ات کو؟ روز های کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو؟ یادت اید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر کجا رفت؟ خاطرات خوب و رنگین در پس ان کوی بن بست در دل تو ارزو هست؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آروز ها رفته بر باد باز باران٬باز باران می خورد بر بام خانه بی بهانه ٬بی ترانه شایدم گم کرده خانه 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آن قدر ساده ای که اگر صداي شر شر باران بشنوی خيس مي شوی هي ... تو که رفته اي چه خوب کردي ! رفتن از شعر گفتن ساده تر است...! 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کثیف ترین و خودخواهانه ترین شغل دنیا شغل قاضی هاست ! حتی از قتل هم کثیف تر! اونی که یه آدمو میکشه یه جور بیماره، اونی که نشسته پشت یه میز و قضاوت میکنه هزارجور بیمار. اونی که آدم میکشه خودش هم میدونه چی کار میکنه، اما اونی که قضاوت میکنه به نام عدالت داره با زندگی هزاران نفر بازی میکنه! زندگی کسانی که حتی یک لحظه هم نمیتونه خودش رو تو موقعیت لحظه به لحظه اونا بزاره و بفهمه تو لحظه ها مختلف چی شد که در نهایتش فلان اتفاق افتاد که حالا براشون حکم جانی و مالی و .....صادر کنه. :icon_razz: 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ توی راه عاشقی فرصت تردیدی نیستمیدونی تو قلب من نقطه ی تزویری نیست گریه ی شبونه رو جز تو که تسکینی نیستمثل این شکسته دل هیچ دل غمگینی نیست تو چه دیدی که بریدی تو ز هم پاشیدیتو چه بیهوده ز من رنجیدی به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندیغم عالم به دلم کوبوندی به تو نفرین دل عاشق دل زارتو منو غرق خجالت کردی منه آزاده ی مغرور و ببینتو چطور بنده ی عادت کردی به تو نفرین دل عاشق دل زارتو منو غرق خجالت کردی منه آزاده ی مغرور و ببینتو چطور بنده ی عادت کردی تو چه دیدی که بریدی تو ز هم پاشیدیتو چه بیهوده ز من رنجیدی به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندیغم عالم به دلم کوبوندی توی راه عاشقی فرصت تردیدی نیستمیدونی تو قلب من نقطه ی تزویری نیست گریه ی شبونه رو جز تو که تسکینی نیست 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چند پیش مردم، خندیده ام همیشه بغضی نشسته اکنون، در حلق بی صدایم من آن نِی اَم که هر دم ،با غصه هم نوایم آری دلم گرفته،از این سکوت دلگیر از این کنایه هایِ سنگین و دست و پاگیر در این سیاهی شب، گُم گشته است راهم دست مرا بگیرید ،تنها و بی پناهم دردیست اندراین دل ،حاشا نمی توان کرد غم را در این زمانه،رسوا نمی توان کرد این روزگار پر غم ، پر است از گلایه واگو یه های رنگین غم های لایه لایه تنهاترین ستاره ،غمگین ترین بهارم من آنکَسم که جزغم ،دیگر کسی ندارم من تک درخت پیرم ،خشکیده ام زِ ریشه 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا یعنی تو صدای منو میشنوی؟؟؟؟؟تا حالا نشده بود آرزویی بکنم و 1 ساعت بعدش بهش برسم!!!! 11 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ داره یه بوهایی میاد خدا کنه خر داغ نکنن!:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیچ کدوم از میلتر شکن های من گریزگاههای من کار نمی کنن بنابراین هیچ بویی نمی فهمم هنوووووووووووووووووووووو 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نيا باران ! زمين جاي قشنگي نيست خوب ميدانم كه گل در عقد زنبور است ولي سوداي بلبل دارد وپروانه را هم دوست ميدارد من از اهل زمينم مخلص :سهيل 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سارا تلاش نکن دیگران رو از فاز خودشون بیرون بیاری ..... 14 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی زیاد درگیر روزمرگی زندگی شده ایم. اما اگر کمی از بالاتر به زندگی نگاه کنیم زندگی فقط به اندازه نگاه کردن به این عکس طول میکشد. این مدت کم ارزش بغض و کینه و دشمنی با همدیگر رو دارد؟ بهتر نیست از فرصت کم برای مهربونی با همدیگر استفاده کنیم؟؟ مخلص :سهيل 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مدام گفتی خیالت تخت من وفادارم؛ و من چه ساده لوحانه خیالم را تختی کردم برای عشق بازی تو با دیگری.... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده