El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزرگ شدن یعنی سنگ شدن، یعنی یاد بگیری انعطاف رو احساس رو کنار بزاری، یعنی یاد بگیری لبخند رو مجانی تحویل کسی ندی، یعنی فقط خودت و خودت، یعنی له کن تا له نشوی... من رو بزرگ کردند ولی کاش من هیچوقت کاتالیزور کسی برای بزرگ شدن نباشم 21 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه استرسی تمام وجودم رو فرا گرفته به خاطر فرداااااااااا الان یه اس هم اومد از ............................ باز حالم گرفته شدددددددددددددد 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باورکن فرق بزرگیست ....میان کسی که تنها مانده....باکسی که تنهایی را انتخاب کرده 20 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ متنفرم از آدمایی که همیشه سعی می کنن با ذهنیت قبلی به یه نفر نگاه کنن ، بابا لامصب ، یه رفرش بزن دیگه :icon_pf (34): طرف بعد 3 سال بدبختی از زندان اومده بیرون ، انقد بد باهاش برخورد کردن که تا حالا 2 بار سعی کرده خودشو بکشه ... می دونم دوباره اعتماد کردن به یه نفر سخته ... ولی بخدا این که دو بار سعی کنی نفس خودتو ببری هم کار راحتی نیس .... یه کم خودمونو بذاریم جای هم ... بخدا اینجوری دنیا واسه خودمونم قشنگ تره :icon_pf (34): 21 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گفتي فراموش كردن كار ساده یست تو ، فراموش كن من سادهها را بلد نيستم دوست داشتنی ترین رابطه ها ، رابطه هایی دو طرفه اند ...! یعنی هر دو میکوشند برای ادامه دار شدنش ...! هر دو خطر می کنند ...! هر دو وقت می گذارند ...! هزینه می کنند ...! هر دو برای یک لحظه بیشتر، در کنار هم بودن با زمان هم میجنگند 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه صبر و بی خیالی حسابی میخوام. خدایا خیلی به کمکت احتیاج دارم. شاید بیشتر از همیشه. 24 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چار روز شنا در هفته بااضافه 2ساعت پیاده روی و کار با دستگاه و بااضافه حرکات یوگا باعث میشه تموم مولکول های بدنت بیدار بشن چه برسه روحت 18 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه بتونم از این سیستم مالی چن ورژن بزنم و یه مجموعه demo از کارام داشته باشم می تونم با جرات برم تو یه شرکت خوب مشغول بکار بشم شیطونی یه چن مدت منو تنها بزار 12 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ there's a tribe in SOMEWHERE , when a hunter flaunts his success to the rest of the village , they kill him and drive away evil spirits with a drum made of his skin!!! superstitiously nonsense ! But one can see their point :) 9 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدترین ارزو برای هر کس اینه که گیر یه ادم نفهم بیوفته اونم از نوع متوهم فیلسوفش باید فقط بگم خاک تو سرت...و البته صد برابر بدا به حال من:sigh: 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدم باش دیگه. ببند این نت کوفتی رو....تو کلی کار داری.... 20 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای چقد امروز خسته ام دیگه منم کم کم قاطی مرغا شدم پ ن : کی گفت رفتم زن گرفتم فوری همه ذهنشون منحرف شد 10 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من یه دختر خوشحالـــــــــــــــــــــــــــــــــم 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی ها از دور می درخشند! نزدیک که می شوی تکه شیشه شکسته ای بیشتر نیستند!!!... که باید لگدی بهش زد تا از مسیر نور آفتاب دور شوند و چشمان دیگری را خیره نکنند و گول نزنند. 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا قلب هیچ عاشقی رو نشکون به دست عشقش 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه تفاوت عمیقیست بین تنهاییه قبل از نبودنت و تنهاییه پس از نبودنت.....! 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند ! حسین پناهی 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سر به گوش من بگذار و ارام بگو ... دوستت دارم ... از چه میترسی؟ فردا دوباره میتوانی انکارش کنی . 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ملت چقد تو دلشون حرف دارن سرعت گاه نوشته از نور زده بالا 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این که باید فراموش ات می کردم را هم فراموش کردم ! تو تکراری ترین حضور ِ روزگار ِ منی و من عجیب ؛ ...به آغوش ِ تو از آن سوی فاصله ها خو گرفته ام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده