pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ادمها وقتی تنها نباشن میرن، وقتی تنها شدن برمیگردن اما این بین فقط تویی که وقتی بهشون نیاز داشتی تنهات گذاشتن اما حالا که تنها برگشتن تنها حرفی که لایقشون اینه که بهشون بگی: "هِری":icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه حالی میده تا الان خوابیدن:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لامارتین : تو را دوست دارم بدون آنکه علتش را بدانم. محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا . . . 15 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تصميم گرفتم اگه بنويسم ديگه از دلتنگي و نا اميدي ننويسم از خوشي ها واميدها و خوش بيني بنويسم اگه بشه مخلص 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای خدا به هر کی روی خوش نشون میدی هزار تا انگ میچسبونن بهت حال طرفو میپرسی ..... میگه چی میخوای؟ واسه کسی کاری میکنی ... فکر میکنه برنامه ریزی بلند مدت کردی براش از یکی تعریف میکنی .... سریع برات گارد میگیره و بهت میگه شما و از این حرفا مردم چشون شده؟ همه پارانوئید شدن یا وضع جامعه خرابه ؟ 15 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل به طبيعت سپردم بازم من بيادت بودم وتو هم هميشه درقلبم اين مناظر زيبا باز ياد تورا در جان وروحم فرياد زد و گداخت مرا 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایاااااااااااااااااااااااممنون.خدایا دوست دارم.خدایا عاشقتم. چقد به موقع.خدایا چقد خوبییییییییییییییییی.ای خدا ممنونننننننننننننننننننننننن.هرچی تشکر کنم کم کردم 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناکتر! ولي از اين دو دردناک تر اين است. که نداني بايد صبر کني يا فراموش...! 10 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم می گیرد از هر چه هست دلتنگ می شوم به هر چه نیست چه خوب می شد نبود هر چه که هست بود هر چه که نیست دلتنگی هایم را جایی ، جا گذاشته ام کجا؟ نمی دانم فقط دلم دل دل می کند خسته ست و افسرده این روزها .... بی خیال فقط سرم درد می کند ... نشانه چیست ؟ مرگ دوباره چسب خورده ترین قسمت سینه ام می شکند جایی که تمام ساعت های سکوت سعی به جمع کردن آن داشته ام تب می کند نگاه ... می سوزد این دلم قلبم چه بی کس است دنیا همین بس است 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه استرس و هیجان خاصی دارم برا فردا :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه بگیم روشن فکر دینی انگار گفتیم کچل مو قشنگ 18 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باز به تکلیف سه نقطه ای عمل نکردم 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در کنار هم نشسته ایم هیچ حرفی هیچ اتفاقی برای تعریف کردن نداریم ... غار نشینانی را می مانیم که میخ به دست رو به دیواره غار ایستاده ایم و هیچ تصویری برای حک کردن به خاطرمان نمی اید ادم هایی بی قصه، بی روایت با فیش های حقوق و قبض ها و قسط های بی پایان.. ما ادم های عددی ... 14 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزيز دل وقتي نيستي دلم واست خيلي تنگ ميشه ووقتي دلم تنگ ميشه دلم زود ميگيره وقتي دلم ميگيره زود مي شكنه ووقتي مي شكنه زودي ميسوزه پس حالا بدون حضور تو دلشكسته ودلسوخته ودلتنگم بد جوري دلم هواتو كرده بيا صدايم كن و رهايم كن از همه عالم وآدم 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزا حال و هوای شیراز خیلی محشره همش دلم میخواد قدم بزنم و با تمام وجود هوا رو ببلعم :hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیابون اِرم ِ شیراز را باید پیاده تا خود باغ نفس کشید هوا را بغل کرد فضای خود باغ آرم با گل های شب بو و بنفشه نعنایی و یاس های زد و سفید و رز و بوی بهار نارنج و سرسبزی کاج و سرو ناز و....دیونه کننده است .. از سرو نازهای که برای دیدن هم میان نباید غافل شد البته ... خلاصه اینکه بهار شیراز اگه اونجا باشی و عاشق و شاعر نشی ظلمه به طبیعت.. 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چروک تازه ای روی صورتم نگاه میکردم ، کم عمق بود مثل همین نوشته . . . . 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زین همرهان سست عناصر دلم گرفت شیرخدا و رستم دستانم آرزوست مولای بلخی 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیگه به تاپیک نمایشگاه نواندیشانی دسترسی ندارم!! از خوندن خاطرات بچه ها هم محروم شدیم.... یکم توهین آمیز نیست؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی همه چیز بیجاست عصبانی میشم ! نمیدونیم چی رو کجا بگیم به کی بگیم چه جوری بگیم بلد نیستیم ببخشیم همو تو اولین دعوا هر چی که بوده و نبوده یاد هم میاریم ! و بل میگیریم انگار نه انگار رفیقیم ! حرف دلمون پیش همه انگار نه انگار چیزی بوده ! دهنمون باز و چشمامون بستس فقط میگیم و میگیم تا ثابت کنیم حق با ماست و ما طلبکاریم نتیجشم هر چی بود به جهنم حتی از دست دادن دوستمون من واقعا واسه این دوستی ها متاسفم ! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده