lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی آدمها خیلی بی رحمند چنان بی هوا شانه خالی میکنند که وقتی دلتنگشان میشوی در سکوتت بلند بلند ترک برمیداری! 21 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شهر من,شهر بي كبوتر است شهر روزهاي بد و بدتر است... شهر من شهر جنون است... شهر آغشته به خون است... شهر من شهر تقدير و تفصير است..شهر دل مردگان درگير است... شهر من شهر افيون و شراب است...شهر مستان هميشه در خواب است.... شهر من شهر پر درد است...شهر درياچه زرد است... شهر من شهر نمك..شهر نمك به زخم پاشيدن... شهر من شهر سقوط هر برگ...شهر من شهر درياچه رو به مرگ... 12 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای خدا دمت گرم ما رو بفرست به مرحله ی بعد دیگه!! این مرحله که همش غولــــــــه!!! 13 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یاد گرفته بودم : دوست داشتن دلیل نمی خواهد و نمی فهمیدم چرا خیلی ها و خیلی های دیگر می گفتند این روزها دوست داشتن دلیل می خواهد و پشت یک سلام و لبخندی ساده دنبال سلام و لبخندی پیچیده می گردند اما این روزها خوب می فهمم.......کم کم الان یاد میگیرم من هم دنبال دلیل بگردم، وگرنه دووم نمی آرم 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا نمیخوای یه سری بری اروپاو امریکا ؟ دارن میمیرن از خوشی ها..... 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...؟! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید 9 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوس داشتم بازیگر بودم نقش هملت رو بازی میکردم دوس داشتم خواننده بودم.فقط برای اینکه یه تیکه هایی از یه شعرایی رو بخونم ستاره ها نهفتند در اسمان ابری دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من ، هوای گریه با من نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب امدی سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا؟ نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان( استاد بنان میگه جوانون) ناز کن با ما چرا؟ البته رو اون اهنگ هایی که میخوام.اون قصیده شهریار رو باید رو اهنگ خالقی خوند. دوس داشتم فیلمنامه نویس بودم یه فیلمنامه واسه داستان رستم و سهراب مینوشتم.اصلا واسه کل شاهنامه فیلمنامه مینوشتم. دوس داشتم کارگردان بود از رو همسایه ها یه فیلم میساختم. دوس ندارم یه فوتبالیست مشهور یا یه دکتر پولدار یا اینجور افراد باشم. 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا انتخاب واحد دنیا را كه خودت برایمان انجام دادی! كاش لااقل سیستم حذف و اضافه ای نازل میكردی. خیلی از واحد ها را باید حذفــــــــــــ كنم. 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی کسی اندازت نیست * * دست بـه اندازه ی خودت نزن...* 10 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از زندگی فقط یه چیز رااموختم هیچكس مثل حرفهایش نیست. 20 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در دنیایی که برای یک تکه سیب تمام بهشتیان زمین گیر شده اند چه انتظار غریبی است عدالت... 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]اینجــا ایران استــ جایی که تو غذاخــوری دانشگاه پســرا و دخترا باید از هــم جدا باشن که مبــادا همونجا وسط غذاخــوری با هم سک.س کنن خوب بنــده خداها یه چیزی میدونن دیگـــه!!! میخوان بفرستنمون بهشــت...!!!![/h] 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز جواب نهایی مو بهش گفتم اولش اصلا باورش نمیشد مات و مبهوت فقط نیگام می کرد خیلی سعی کردم با حرفای منطقی و از پیش ساخته توجیحش کنم نشد همش پشت سرهم می گفت چرا اما وقتی بهش گفتم تو هیچ عیبی نداری دلم رو نمی تونم بنامت کنم اونم یه عمر ظاهراراضی شد سکوت کرد راهشو گرفت و رفت هیچوقت یه پسر رو از نزدیک اینقد حیرون و گیج و کلافه ندیده بودم امروز دلم بر عقلم پیروز شد عقلم تاییدش کرد دلم نه به حرف دلم گوش دادم به قول مامانم امیدوارم بعدها پشیمون نشم واقعا دیگه به این جمله ایمان اوردم او مرا دوست دارد من دیگری را دیگری , آن دیگری را و.............................. کلا اگه بهم بگن روزگار رو ترسیم کن فقط یه دایره که تو محیطش کلی پستی بلندی داره می کشم 21 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای خدای من.نههههههههههههه کپ کردم 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر مرز بین دوست داشتن و تنفر نزدیکه... 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امسال رو باید بذارند سال شیرازیت.... اصلا حوصله هیچ کاری ندارم...کلی کاردارما باید برم ترمینال بلیط بگیرم ...ساک بخرم... تمرین دف کنم...ولی حس فعالیت کردن نیست درمن 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صدایت میکنم هر شب ، تو هم امشب صدایم کن تو مغروری ، غرورت را فقط یک شب فدایم کن!!! 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آغوشت غاری است که وسوسه میکند همه را برای پیامبر شدن... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تازه حکمت بازی های کودکانه را میفهمم (زوووووووووووووو) ... تمرین این روزهای نفس گیر بود.... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده