goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایا شکرت که اگه خیلی چیزا بم ندادی حداقل این توانایی و بم دادی که به کوچیکترین چیزا بخندم :ws28: :hapydancsmil::hapydancsmil::ws47::lol::lol::shad::shad::4chsmu1::4chsmu1::persiana__hahaha::persiana__hahaha::2525s::2525s::w42::w42::w14::w14::w31::w31::w330::w330::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:mbj6ivxkw3ccem7bie7:80x7izu87acutttcy9t:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::ag2f893eg0ja83qr8q::ws17: 14 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خاطرات هیچ وقت از ذهن ادم پاک میشه منم خاطراتتو گذاشتم گوشه ذهنم از تو چه پنهون گاهی یه دستمالی بش میکشم که غبار نگیره 15 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوسال پیش بود ، وقتی همین روزها دماقم پر شد از بوی عفونت منتشر شده در بیمارستانی که خوابگاهم شد چقدر رسم عجیبیست ، همین تسلسل نبودن ها و شدن ها باید تلخ بخندم ؛ نامردمان در کمین گریه های منند اما من همان ، من سابق است گرچه فرسوده است اما بر همان موازین پای می نهد گرچه ترک خورده است اما بندی به ترک دارد ، گرچه بند بند وجودش بی بند و بار تر از موج های روی دریای آشفته ی روزهای طوفانیست دارد دوسال میشود ، کلید خوردن فیلم مصائب من چند فصل از آن طی شده فصلی نو نزدیک است این فصل هم همان فصل است ، فصل پنجم زندگی من از درون گرم ، سردم و باران می بارد و چشمان اشک ریز و برگ ریز پاییزی است چه غوغاییست فصل پنجم و باز هم میگویم ، دوسالی میشود در عسرت دو قرن و در خوشی دو آن آن های عمرم را زیر نگاه بی بدلیت میگذارم ، توکه تنهایی توکه آگاهی همین تو ، همین خدا را می گویم راستی میدانی خدا؟ دو ساله شدم مبارک باد 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از وقتی آمدی چه زود اشکم در میآید بود و نبودت خیلی فرق نمیکند تو فقط بلدی اشک مرا در بیآوری با بی تفاوتی هایت..... تو از من سوءاستفاده کردی از دل ساده من از تنهاییم از بی کسیم خدا ازت نگذرد.... فقط به او واگذارت میکنم............ 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]بگذار دوست بمانیم، عشق همه چیز را خراب میکند...[/h] 16 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه مدته زبونمو موش خورده فکر کنم باید برم تخم کبوتر بگیرم واسه خودم:164: 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی ها میان تو پروف ادم پیام میزارن بعد میریم جواب بدیم میبینیم بسته اس قابل تو جه اون بعضی ها 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا از وقتی که از خواب پا شدم این ریختی ام... کِسِل...گیج و منگ......ساعت از 1 گذشته اما انگار ساعت تازه 11 12 اِ......از این حالت بدم میاد 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راست میگن چوب رو برداری گربه دزده فرار میکنه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای اینقدر نگران هستم برای عزیزهام مادر بشم فکرکنم بچه مو به خودم زنجیر کنم جایی نره میمیرم از نگرانی:icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نفرین خدا به اردیبهشت ماه . . . 11 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امشب دو سر سوخت شدم و من همچنان در دیار خویش غریبه ام دلخوش کرده ام به چند ورق پاره به چند روز ، به چند لحظه تو در پیری ، کودکی هائد تو تا عمر داری چوب ها میخوری از این پیر در کودکی مانده من غمباد بیست و چند سالم که شبی نمی آید و مارا خلاص کند گوشه ای ، تخت سنگ سردی و خاکی و یک دیس حلوا که شیرینی عزاست (بقول اوست علی) و بقول اخوان: انتظار خبری نیست مرا نه ز یاری نه ز دیار و دیاری باری دست از سرم بردارید ای با من غریبه ها که هیچ چشم و گوشی به انتظار من نیست دست از سرم بردارید شمایی که من نیستید شمایی که در کنارتان هم غریبه ام شما خواهان دارید زیادید من اندکم در دل من همه کورند و کرند 14 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی زود گذشت این چندسال.....خیلی...من دیگه اون نوجوان 17 ساله نیستم ولی هنوزم گاهی خیلی کودکانه دلم چیزی از جنس تو میخواد....از جنس دختر بچه های لوس که هیچ وقت نبودم و غمباد هایی که هیچ وقت نگرفتم... من چی به خودم بدهکارم؟؟تو رو؟ یادت رو؟ خودم رو؟ تمام این 8 سال رو ؟ نه.....من خوبم! همیشه خوبم! این روزها هم میگذره....! 24 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :cakesmileyf::w554: دلم برات تنگ شده :aghosh: 12 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اهنگ ساز روح الله خالقی، خواننده مرضیه و بنان، شعر رودکی همه ی اینا با هم میشه گل های 254.بهترین برنامه گل ها. واقعا صدای استاد بنان و اهنگ های استاد خالقی ادم رو به وجد میاره. 15 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منو تو خیلی با هم فرق داریم درسته که اینهمه به هم نزدیکیم ولی دنیای من با تو متفاوته همونجور که شادی من متفاوته با تو .جنس شادی من یه چیز دیگس ولی هرچقدرم که متفاوت باشیم بازم از خوشجالیت خوشحالم 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد حال میده همه کلی برنامه ریزی کنن برن بیرون ددر بعد بگی من نمیام 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بدجوری این روزا دارم تنها میشم همه مثل تو هوای یکی بهتر از من به سرشون زده روزای اول کسی بهم نمیگه که شاید بره همه میگن اومدیم که بمونیم بی انصاف ها نمیگن این دل تشنه محبته؟!!! چقدر احمقانه بهشون دل بستم...... 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش یه بار هم خودتو میزاشتی جای من!!!!!!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تقصیر ما نیست بر روی حرفهایمان نمی مانیم. ما در زمینی زندگی میکنیم ک روزی یکبار خودش را دور می زند! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده