sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انگشتان می رقصند بر روی کاغذ.... وقتی جاری هستی از یک حسِ زیبا... دنبال هم می دوند واژه ها....از صف بیرون می زنند... انگار آنور خیابان نذری پخش می کنند....که از هول حلیم در دیگ افتاده اند... دست پاچه اند...می ترسند که گذرا باشد این حس.... می ترسند اجاره نارمه اش شش ماهه باشد...سر سیاه زمستان بیافتند به حس های یخ زده... پس از سر و کولِ هم بالا می روند...که بنشینند....که خوش بنشینند.... شاید نوبت بعد شادی...به درِ خانه ی صاحب انگشتان نیاید... . . . غنیمت می شمرند واژه های نامرئی حس آدمی را... ولی گاهی هم جنست...نمی فهمد....و از دست می دهد...همان اندک زمانِ شادی تو را... 18 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه حسی بدیه وقتی دوستت ازت ناراحت میشه و نمیتونی درستش کنی 17 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اومدم تا بنویسم... از خودم... از دلم که گاهی خستست...گاهی گرفتست...گاهی غمگینه...گاهی هم مثل الان سهمش از تموم زندگی یه آسمون ابریه ... دلم گرفته ... 22 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از انتظار متنفـــــــــــــــرم :| 16 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حـــرف هایی هست برای گفتــــن که اگر گـــوشی نبود نمی گــــوییم حــــرف هایی هست برای نگــفتن حــــــــــــرف هــــــــایی کـــــــــــه هرگــــز سر به ابــتــذالِ گــــفتن فـــرود نمــــی آورند و سرمایـــه ماورایی هرکــــس حرف هایی است که برای گــــفتن نــــــدارد! حــــــرف هایی که پــــــاره های بودن آدمی اند! و بیـــــان نمــــــی شوند! مـــــگر آنکه مخاطـــــب خویـــــش را بیابــــند...... شاندل-آفرینش 12 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدیا خسته شدم از بس تو دلم فریاد زدم.... . صدامو تو دلم خفه کردم که فقط خودم بشنوم.... ولی خدایا دیگه دارم از درد منفجر میشم؛ میخوام "فــــــــــــریاد" بزنم........... 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل ازینکه خوبها آسان می آیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند . 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه اشتباه بین مردم رواج پیدا کرد که سکوت علامت رضاست..... ولی من سکوت کردم که تو بمانی..... سکوت کردم تا بفهمی باید بمانی..... کاش مردم شهرم عقاید خود را عوض کنند علت تنهایی همه ما همین خرافه است........ 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم میخواهد برم سفر ولی نه تنهایی چکارکنم خدایا........از دست تو و مردمانت 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر بده حالت بد باشه مامانت خونه نباشه و تک و تنها بشینی درد بکشی و نتونی مسکن بخوری. 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه مُد خوبیه مد سال 91 که ادم اس بده و جوابش رو ندن 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه پسر بودم حتما پیپ می کشیدم ... خستگی هام رو از بین می برد ... 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه آدم هایی ساخته شدند فقط باهاشون که حرف بزنی از ته دل بخندی و شاد باشی خدایا این ها رو ازمون نگیر 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه گل خوردی دو گل خوردی سه گل خوردی چهار گل خوردی بی وجدان کم مونده بود بیای منو هم بخوری 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز دلم پر از بغض است.... خدایا بیا و تو آرامم کن آنکسی که من به او دل بستم کسی که بیشتر به او توجه میکردم تا تو کسی که مرا از تو دور کرد کسی که مرا حتی از زندگی سیر کرد.... حال که به او احتیاج دارم رهایم کرده کاش همه وقتم را برای تو میگذاشتم .... او لیاقت نداشت.... 10 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم گرفته.... از زمین و زمون..... لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شکستن دل، به شکستن استخوان دنده میماند؛ از بیرون همهچیز روبهراه است، اما هر نفس، درد است که میکشی ... 11 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جون خودت بیخیال این یکی شو...دیگه نمیتونم باور کن:cry2: 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دو دریچه دو نگاه دو پنجره.... ایول به سیاووش!!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده