shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بالاخره بعد از سالها رفتیم امشب به بهونه تولد آبجیم مراسم چهارشنبه سوری ممنون از نیروهای ویژه که این شبها سنگ تموم گذاشتند......جدا خسته نباشند ولی پدیده ای رو که در راه برگشت دیدم یادم نمیره هیچ وقت آخه احمق نمیگی میزنی چندتای دیگه رو ناکار میکنی ماشین شاسی بلند تنها با دوسرنشین پسر که هردوتاشونم از ماشین اومدن بیرون به رقصیدن درحین حرکت یعنی فقط اگر چندثانیه دیرتر برگشته بود الان معلوم نبود کجا بودند غیر از چندتا از مستهای بی کله باقیه خوب و معقول بودنددرکل خوش گذشت امشب 12 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ حال و هوای شهرو این روزا خیلی دوس دارم دیشب دور باغ ملی با دایره و ویولن داشتم میزدن و شاد میخوندن پریشب توی پاساژامیرکبیر داشتن دایره میزدن و نوروز خوانی میکردن اون هفته توی بازار داشتن نی مزدن و میخوندن کاش همیشه دم عید باشه و این خبرا. خفه شدیم بسکه عزاداری و ماتم دیدیم توی این مملکت! 17 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دهانم پر از حرف است .............. اما با دهان پُر که نمیشود حرف زد. 10 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ من آن نیم که حلال از حرام بشناسم شراب با تو حلال و آب بی تو حرام سعدی شیراز 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خسته شدم از این جنب و جوش شب عید پدر سوختگی فروشنده ها شلواری خریدم یه ماه و نیم پیش 60 میگفت بهش 45 دادم پرید هوا دو تا رو هوا پشت و وارو زد اما الان همون شلوار رو 59 تومان هم نمیده 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دلم دوره گردی ست که باران می فروشد نازنین این جا کسادست آسمان 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ با توام ، با توخــــــــدا.. یک کمی معجزه کن چند تا دوست برایم بفرست... پاکتی از کلمه جعبه ای از لبخند... نامه ای هم بفرست کوچه های دل من باز خلوت شده است... قبل از اینکه برسم دوستــی را بردند یک نفر گفت به من: باز دیر آمده ای .... دوست قسمت شده است با توام با تو خدا .... یک دل قلابی ... یک دل خیلی بد... چقدر می ارزد؟ .... من که هرجا رفتم جار زدم : شده این قلب حراج ... بدوید... یک دل مجانی قیمتش یک لبخند.... به همین ارزانــــی هیچ وقت اما... هیچ کس قلب مرا قرض نکرد... هیچ کس دل نخرید... با توام... با تو؛ خـــــدا... پس بیا... این دل من ... مال خودت... من که دیگر رفتم اما... ببر این دل را... دنبال خودت 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اونی که احساسشو نشون می ده خیلی کمتر از اونی که احساسش رو نشون نمی ده احساساتیه . . . 24 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به دوستای گلم...:wavesmile: امیدوارم حال همتون خوب باشه خواستم از همه ی دوستام به خاطر لحظات قشنگی که برام به وجود آوردن،تشکر کنم...:4uboxsmiley: هر اومدنی به هر حال رفتنی داره و احتمالا این لحظه،لحظه ی رفتن من از این انجمنه... امشب آخرین باریه که در سال 90 به این دنیای مجازی میام و شاید آخرین باری که به این دنیا- دنیایی که بخشی از عمرم رو در اون گذروندم و خاطراتش رو در ذهنم حفظ می کنم- میام... اگر ناراحتتون کردم،اگر بدی دیدید،امیدوارم من رو ببخشین و حلال کنید... می خواستم از همین جا سال 91 رو به همه ی نواندیش های عزیز تبریک بگم برای همتون آرزوی پیروزی و شادی دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:icon_pf (19): امیدوارم در لحظه لحظه ی سال 91 ،تک تک سلولاتون شادی و رضایت رو فریاد بزنن...:girl_angel: از همه ی دوستای عزیزم ممنونم...:w72: خدا نگهدارتون... 90/12/24 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم اصلا هم به دنبالت نگشتم :biggrin: شوق ندیدن تو لبریز شد از جام وجودم شدم آن عاقلی که باید می بودم 18 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دلم واسه هوای بهار یه ذره شده بووووود ، این روزا هوا بدجوری بوی بهار داره ، مست میکنه آدمو .... :hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ يه دسته از ادما هم هستن كه خيلي زود ناراحت ميشن تقريبا هرچي بگي ناراحت ميشن اينا قدرتشون در همين ابراز ضعف و ناراحتي هست يعني سعي ميكنن به اين روش به ادمهاي اطرافشون مسلط بشن ... واقعا زندگي كردن با اين تيپ ادما داغون كننده است اينا رو گفتم كه در چنگ استعمارشون گرفتار نشيد . 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ امروز فهمیدم یه آشناهامون که یه سوپری بزرگ ... یه جورایی فروشگاه داشت ورشکست شده 1میلیارد و 100 میلیون هم بدهی بالا آورده و الان زندانه طلبکارا هم ریختن مغازش رو غارت کردن و الان هم اموالش رو گذاشتن واسه فروش (چقدر دیر فهمیدم ...) موندم تو این مملکت گل و بلبل چجوریه که هم فروشنده داره ورشکست میشه و هم مشتری این وسط کی داره سود میکنه؟ 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ يه همكار دارم كه تقريبا سه سال هست با هم هستيم مهندس شيمي هست يعني رشته هاي تحصيليمون با هم فرق داره ولي دفتر محل كارمون يكي هست با هم كار ميكنيم غذا مخوريم ميخوابيم و از شركت خارج وبه خونه ميريم روزيا شبي 12 ساعت هفته اي هفت روز و دقيقا 8 ماه از سال با هم و در فاصله چند متري هم زندگي ميكنيم نقاط مشترك و و غير مشترك زيادي داريم ولي هيچ وقت تا حالا كوچكترين مشكلي با هم نداشتيم نه زياد براي هم مهم هستيم و نه حتي بي اهميت يك زندگي دو نفره و مسالمت اميز و كاري .....فقط يك نكته هست كه تو اين مدت نتونستيم با هم به يه توافق جزيي برسيم اونم اهنگ هاي" دريا دادور " هست اخه برعكس اون من هم از صداش هم از ظاهر و تيپش خوشم مياد ولي همكار گراميمون به شدت نظر منفي داره نسبت بهش مخصوصا به" ماه پيشوني " اينم در نوع خودش معضليه :( 12 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ این دم عیدی بوی هرچیزی میآید الا دلخوشی! خدایا تا کی سرخوش باشیم؟ 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ عجیب دلم میخواد این سال 90 تموم بشه و وارد سال 91 بشیم.... نمیدونم امسال اصلا نفهمیدم چطوری گذشت خیلی ضدو نقیض بود از الان حس میکنم سال 91 اتفاقات خئب زندگیم خیلی خیلی باید بیشتر باشه..... بیا دیگه خسته ام شد 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دلم میخواد اینایی که پیام پروفایل میدن ولی پروفایل خودشون بستس رو خفه کنم 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی وقتایی که بال بال میزنی یکی ببیندت ... همه میبیننت جز اون حالا باید جواب بقیه رو بدی که بال بال زدنت مال چی بود شانس داشتم که اسمم شمس الملوک بود 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تا اطلاع ثانوی خوشحال میشویم، یا لااقل سعی میکنیم ادای خوشحال ها رو در بیاریم! به قول کایا: yalan da olsa mutluyum ya bu bana yetiyor 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ تو را گم می کنم هر روز و پیدا می کنم هر شب بدینسان خوابها را با تو زیبا می کنم هر شب تبی این کاه را چون کوه سنگین می کند آنگاه چه آتشها که در این کوه برپا می کنم هر شب تماشایی است پیچ و تاب آتش ها .... خوشا بر من که پیچ و تاب آتش را تماشا می کنم هر شب مرا یک شب تحمل کن که تا باور کنی ای دوست چگونه با جنون خود مدارا می کنم هر شب چنان دستم تهی گردیده از گرمای دست تو که این یخ کرده را از بیکسی ها می کنم هرشب تمام سایه ها را می کشم بر روزن مهتاب حضورم را ز چشم شهر حاشا می کنم هر شب دلم فریاد می خواهد ولی در انزوای خویش چه بی آزار با دیوار نجوا می کنم هر شب کجا دنبال مفهومی برای عشق می گردی ؟ که من این واژه را تا صبح معنا می کنم هر شب 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده