shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خب برش دار سنگ ریزه که بره...... ولم کن میخوام فعلا بزنم دنده بی خیالی دوروز دیگه عیده برم هفت سین درست کنم امید هامو نریز بهم 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ کاش پنج سال به عقب بر میگشت زمان و 10 سال از عمرم کم میشد... 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ داره یه دوره خیلی سرنوشت سازی تو زندگیم شروع میشه ... یعنی می تونم موفق بشم ؟ 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ حتی حاضر نیستم یه ثانیه عمرم به عقب برگرده و از سنم چیزی کم بشه......... بذار همه چی گذشته باشه روزهای نو در پیش هست 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ آخی اسی نی نیت بالاخره به دنیا اومد؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ من برم اتاقمو بتکونم تا کچل نشدم از دست مامانم.... بعدش میام ببینم عمه شدم بچه اسی برادرزاده عزیزم چه شکلیه 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ یه وقتایی باید به خودمون فرصت بدیم اگه این کار رو نکنیم ممکنه فرصت های زندگیمون رو از دست بدیم... 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ دلم برای نقطه بازی با دوستم سر کلاس ژنتیک تکمیلی خیلی تنگ شده 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ چقد انجمن خلوته این اخر سالی دلم گرفت 12 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ چقدر بده ادم عادت کنه ... چه احساس بدی دارم ..... انگار عادت کردم که توهین بشنوم ... انگار بقیه عادت کردن که توهین کنن .... هر بار میگم بیخیال .... مهم نیست ... فراموشش کن .... عیبی نداره ... و عادت کردن که بگن ببخشید و بگم بخشیدم .... حالم بده .... حتی با این عادت بد .. بازم یه ظرفیتی دارم ... پر شده به قرآن دیگه ...! نمیتونم بشنوم نمیتونم ببخشم دیگه فراموش نمیتونم بکنم ... به خدا بخوامم نمیتونم دیگه 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ چرا زمان اینقدر زود میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا این همه ایده تو سرمه و نمیتونم عملیشون کنم؟؟؟؟؟؟؟ ای خداااااااااااااااااااااا:w74: 16 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ چرا اینقدر حوصلم سر میره جدیدا... چرا زمان نمیگذره زودتر جمعه بیاد...:w74: 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ آرام میگویم دوستدارم ....... 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سوالی دارم از چشمانت... که به کدام گناه مات شده اند...به یک قاب.. که خالی ست.... حسرتِ باقی مانده در مژه هایت که سرازیر است... به سوی گونه...پاک می کند زردی آن را؟... سوال دارم.... باز خواستت نمی کنم.... جوابی می خواهم برای آنکه پشتِ در است... منتظر و یک لنگه پا...چون پای دیگرش به مهمانی نیامده است... راهش می دی به خلوتت؟... بنشیند آیا بر روی صندلی؟....نگاهی به او هم می اندازی؟... . . . سوال ها پشت سر هم می آید... و جواب ها همه خلاصه است در نگاه مات مانده به قاب خالی... گاهی هیچ..تمام جوابی است که می شود گفت..... 15 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ツ حـــوّا هــم کـه بُـغض کــند حتّــی خــدا هــم اگــر سـیـب بیـــاورد ، چـــیزی بـه جـــز آغــوش ِ آدَم آرامـش نمــی کــــنَـد 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ زمان ، ساز سفر میزند... بی هیچ پاداشی حراج محبت كنیم كه همه ما خاطره ایم... 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ سنگدل ترین آدم روی زمین هم که باشی ، یک لحظه... یک آن... یاد کسی روی قفسه ی سینه ات سنگینی میکنه... اونوقت به طــور کاملا" غریزی ، نفس عمیقی میکشی تا سنکوب نکنی... 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اگه تو با من بمونی عاشق ترینم عزیزم اگه بگی فردا میری امروز میمیرم عزیزم اگه بخوای بهم بگی میرم و دیگه نمیام منم میمیرم نمیتونم دیگه دنبالت بیام آخه بی تو میترسم ببین خالیه دستم تنهام نذار دیگه دیوونه بی تو میمیرم اگه دستاتو نگیرم غم توی این خونه میمونه 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من خیلی بدم .... من خیلی زیاد بدم .... من بی نهایت بدم .... من بی اندازه بدم ... خیلی بدم ... بد بد بد بد بد بد بد بد بد بد من حالم بده 12 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ پروردگار من! مهربان من ! از دوزخ این بهشت رهایی ام بخش ... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده