H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ وای شقی این آهنگه چقد غـــــــــمه اصن دست خودم نبود ... گریه م گرفت ... 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دلتنگم ، مثل مادر بی سوادی که دلش هوای بچه اش رو کرده ولی بلد نیست شماره اش رو بگیره . 8 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تو حرفت را بزن ، چکار داری که باران نمی بارد اینجا سالها ست که دیگر ، به قصه های هم گوش نمی دهند دست خودشان نیست به شرط چاقو به دنیا آمده اند! و تا پیراهنت را سیاه نبینند باور نمی کنند چیزی از دست داده باشی ... 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ چه اهنگ قشنگی حس وحال اینجا رو عوض کرد 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آدمـــهــا ، نــمـی فـهمـنـت .... تـرجـمـه ات مـیـکـنـنـد ؛ آن هـم بـه زبـان خـودشـان! 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ احساسی دارم از نوع خفگی کاش هم اسم من نبود.... 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خدا یا دل به هر بنده ایت که بستم شکست... دیگه به کسی جز تو امیدوار نمیشم امید اخرم باش 15 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ صبر کن صبر کن دیر یا زود میفهمی یه من ماست چقدر کرده داره خانوم خانوماااااااا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ دلم نمیخواد به زور ببخشیم خوب فکراتو کن ببین اگه میتونی قلبا ببخشیم، اوونوقت بگو بخشیدمت... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ خدائیش نمیخوام بعض وقتها باور کنم که اومدنی رفتنیه ولی باقیه باید باور کنند اومدنی رفتنیه .............. به حول و قوه ( یا باتری) الهی کارمو باید تا چهارشنبه جمع کنم دیگه حتما حتما 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ چقد بده بعد از کلی بحث کردن با یه نفر بفهمی حق با اون بوده و تو 2 ساعت داشتی چرت و پرت میگفتی 14 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ موهای انیشتین رو دیدین؟؟؟؟ الان موهای من اونجوریه خستم پریشونم 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یکی گفت بگم خیلی خستس، واقعا دیگه نمیدونه چیکار باید بکنه، واقعا امیدی نداره، واقعا مستاصله، واقعا تو اوجه جوونی پیر شدیم 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ گاهی وقتا فکر می کنم که هیچ غلطی نمی تونم بکنم بعد یاد آمریکا میوفتم که اونم از همین جا شروع کرد.... 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ ی وقتایی شک میکنم که من همونم که زلزله ده ریشتری میومد هرجا میرفتم؟؟هستممممممممممممممممممممممممم هنوزززززززززززززززززز زندممممممممممممممممممممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی آدما میگن بارون رو دوست داریم چرا تا بارون میاد چتر باز می کنن... وقتی میگن پرنده رو دوست داریم چرا تو قفس نگهش میدارن... باید از دوست داشتن آدما ترسید! 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ به یک جایی از زندگی که رسیدي، می فهمی رنج را نباید امتداد داد. باید مثل یک چاقو که چیزها را می برد و از میانشان می گذرد، از بعضی آدم ها بگذري و براي همیشه تمامشان کنی. . . 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ جرا اینجوری شده ه ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....چه اوضاعی شد اینجا روشا جونم ببخشید من اینجا رو بهم ریخته کردم بابا میخوام یه اهنگ بزارم یکم دلتون شاد شه اما اجراش نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ....چه اوضاعی شد اینجا روشا جونم ببخشید من اینجا رو بهم ریخته کردم بابا میخوام یه اهنگ بزارم یکم دلتون شاد شه اما اجراش نمیکنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده