رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان وهمراهان همیشگی تالارخانواده:icon_gol:

امروز با یه بحث تازه خدمت رسیدم.یه بحثی که شاید زیاد توچشم نیاد اما خیلی مهم میشه بعدا:icon_pf (34):

شایدم خیلی از شما مثل خودمن بارها به این موضوع اندیشیده ایدکه اصلا :

1)چه موضوعاتی را باید به همسرآینده از گذشته خود بگم؟

2)چه موضوعاتی برای همیشه باید مسکوت بماند؟

3)وچه موضوعاتی بعدهاوبه مرورگفته شود؟

واصولاباید چه موضوعاتی راباهمسرآینده مطرح کرد؟هم در ابتدای آشنایی هم درطول زندگی مشترک.

چون موضوعات مطرح شده زیاد است اجازه بدهید قدم قدم بحث به پیش برودتا یه بحث منسجم وهدفداررادنبال کنیم:w16::icon_gol:

درابتدا به این سوال پاسخ دهید که

موضوع را از زمان آشنایی شروع میکنیم:a030::icon_gol:

به نظرشما درزمان آشنایی ودوران آشنایی پیش از ازدواج باید به چه مواردی اشاره کرد وچه مواردی را بایدازگذشته خود به همسرآینده خودگفت؟آیابایدهمه چیزرا گفت؟

درادامه بحث به موارد دیگر میپردازیم

صرفاجهت اطلاع:

اسپم نکنید

خارج ازموضوع پست نزنید

همگام بابحث جلوبروید

:w72:

• Like 31
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرشما درزمان آشنایی ودوران آشنایی پیش از ازدواج باید به چه مواردی اشاره کرد وچه مواردی را بایدازگذشته خود به همسرآینده خودگفت؟آیابایدهمه چیزرا گفت؟

مشخصا نمی شه این کار رو انجام داد .

1- محدودیت زمانی .

2- زندگی در اینده مهم تر از شرح زندگی گذشته است

3- برخوردها کاملا به شخصیت طرفین بر می گرده،نمش هیه نسخه کلی داد .

اما من شخصا معتقدم همیشه باید راتش رو بگی ولی لازم نیست هر راستی رو گفت .

از قدیم گفتن حقیقت تلخه :ws3: ( طرف مقابل باید قدرت پذیرش واقعیت رو داشته باشه؛در چنین صورتی می توان تمام _100%_ اطلاعات رو انتقال داد. )

که قاعدتا رسیدن به این شناخت نیاز به وقت که طرف مقابل ظرفیت پذیرش و شنیدن واقعیت رو داره زمان می بره، پس نتیجتا نمی شه در همون دروان اولیه تمام واقعیت ها و گذشته رو بگیم.

تنیجه گیری :

-- گذر زمان واقعیت رو مشخص می کنه !

-- باید تمام واقعیت درباره گذشته رو گفت،اما نحوه گفتن،حس کنکونی از خاطرات گذشته و میزان درک افراد از هم و میزان ظرفیت پذریش حقیقت از فاکتورهای مهمی هستند که توی این بحث کارساز ان.

به امید شادی برای همه .:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

با تشکر از دعوتتان

اولین چیز خصوصیات اخلاقی که یه اصل مهم وبهترین چیز در مراحل آشنایی اولیست مثلا" من این تیپ ودوست دارم یا من این اخلاق و دارم

ااینا در ادامه رابطه مشخص میشه ولی آشنایی اولیه درباره اخلاق وخصوصیات بهترین گفتار برای قبل از ازدواج

• Like 7
لینک به دیدگاه

با تشکر از دعوتتان:icon_gol:

تنیجه گیری :

درسته ونمی توان از واقعیت های تلخ وشیرین گذشته فرار کرد یا پنهان نگهشون داشت

-- باید تمام واقعیت درباره گذشته رو گفت،اما نحوه گفتن،حس کنکونی از خاطرات گذشته و میزان درک افراد از هم و میزان ظرفیت پذریش حقیقت از فاکتورهای مهمی هستند که توی این بحث کارساز ان.

گفتن تمام واقعیت ها بهترین کاره اما در آشنایی اولیه نباید دارو ندار آدم باسه هم رو بشه

قبل از ازدواج ودر آشنایی اولیه گفتن خاطرات گذشته بستگی به شرایط داره که آنایی تا چه حدی باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

درابتدا به این سوال پاسخ دهید که

ممنون پيمان جان موضوعه بحث خيلي خوبه89020_cool.gif

به نظره من يه سري چيزارو اصلا و تحته هيچ شرايطي نبايد به همسر گفت مثلا:

1- حدو حدوده دوستي هاي كه قبلا با جنس مخالف داشتي

2- بيان خاطراته شيرين گذشته كه با دوستات داشتي و اون نبوده

3- تعريف و تمجيد از دوستايي كه قبلا داشتي و...

ببين منظورم اينه كه اين حرفا هر مرديو تحريك و حساس ميكنه و ربطي به ظرفيت و منطقي بودنش نداره پس به هيچ وجه گفتنش صلاح نيست..

اما چه چيزايو بگيم؟

از روابطه شخصيه گذشته كمتر صحبت بشه بهتره 663920_phil_25.gifچه در مورده همسرمون چه در مورد خودمون...

• Like 16
لینک به دیدگاه
ممنون پيمان جان موضوعه بحث خيلي خوبه89020_cool.gif

2- بيان خاطراته شيرين گذشته كه با دوستات داشتي و اون نبوده

3- تعريف و تمجيد از دوستايي كه قبلا داشتي و...

ببين منظورم اينه كه اين حرفا هر مرديو تحريك و حساس ميكنه و ربطي به ظرفيت و منطقي بودنش نداره پس به هيچ وجه گفتنش صلاح نيست..

اما چه چيزايو بگيم؟

از روابطه شخصيه گذشته كمتر صحبت بشه بهتره 663920_phil_25.gifچه در مورده همسرمون چه در مورد خودمون...

حقیقت نمی گم همیشه ولی 90% برای آدما تو زندگی رو میشه

پس اگه قبل از ازدواج با کسی باشی باید همسرت بدونه چون ممکنه بعد ها یهنی بعد از چند سال معلوم بشه لازم نیست در آشنایی اولیه گفته بشه ولی بهتره قبل از ازدواج وموقعی که یه سری تفاهم هایی بین دختر وپسر هست گفته بشه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
حقیقت نمی گم همیشه ولی 90% برای آدما تو زندگی رو میشه

پس اگه قبل از ازدواج با کسی باشی باید همسرت بدونه چون ممکنه بعد ها یهنی بعد از چند سال معلوم بشه لازم نیست در آشنایی اولیه گفته بشه ولی بهتره قبل از ازدواج وموقعی که یه سری تفاهم هایی بین دختر وپسر هست گفته بشه.

شما به حرفاي من دقت نكردي:

اساسا كه خب بديهيه بايد بگي كه قبلا با كسايي دوس بودي ولي از چيزاي خصوصي ترش نبايد بگي ربطي به تفاهمو اينا نداره تو با اين كارت داري اونو تحريك ميكني شنيدن اون حرفا چه واسه مرد و چه زن ناخوشاينده

• Like 5
لینک به دیدگاه

ممنون از دعوتت

خب در آشنایی اولیه بهتره در مورد علاقه خودمون و تیپ ظاهری و اخلاقی و شخصیتی صحبت بشه تا اگر موردی هست که اختلاف نظر فاحش تو هست همون اول از بین بره........

تا طرف مقابلت چه رفتاری داشته باشه و خودش چقدر از زندگی گذشتشو بیان کنه منم به همان میزان بهش اطلاعات میدم......

البته مرحله به مرحله

من ترجیح میدم کارههای رو که هنوز هم در زندگیم تأثیر داره از گذشته بهش بگم البته اگر دیدم واقعا ظرفیتشو داره وگرنه که هیچی مسکوت میمونه و هیچ کس غیر از خودمم نمی تونه بهش بگه.......

• Like 7
لینک به دیدگاه

لزومی نداره چیز زیادی بدونه همون قدر که شرعا لازمه ..این که قبلا با کی دوست بودی و چه کارائی کردی و کجاها رفتی زندگی گذشته خود فرد بوده ربطی به حال نداره البته اگر اثراتش به حال سرایت کرده و باید شخصی که باهاش قرار ازدواج داری بدونه بهش بگو اما در کل گذشته در بیشتر موارد مربوط به احساس عذاب وجدان خود فرد میشه ....ندونه بهتره

• Like 10
لینک به دیدگاه
شما به حرفاي من دقت نكردي:

اساسا كه خب بديهيه بايد بگي كه قبلا با كسايي دوس بودي ولي از چيزاي خصوصي ترش نبايد بگي ربطي به تفاهمو اينا نداره تو با اين كارت داري اونو تحريك ميكني شنيدن اون حرفا چه واسه مرد و چه زن ناخوشاينده

هر کسی یه نظری داره ونظر شما هم نمی شه رد کرد

به نظر من مرد وزن برای یه زندگی مشترک باید از گذشته ومخصوص رابطه همسرشون با خبر باشن حالا ممکنه سرانجامش جدایی باشه ولی باید قبول کرد که گذشته ما به رفتارمون بر میگرده یعنی کارایی که ما کردیم ومیکنیم نشات گرفته از رفتار واخلاقامونه پس اگه کارای گذشتمون دید همسرمونو بد میکنه آیندمون هم این تاثیرو داره.

البته یه نظره

• Like 3
لینک به دیدگاه
)چه موضوعاتی را باید به همسرآینده از گذشته خود بگم؟

من خودم که تجربه ی چندانی ندارم

اما به نظر من یه خانم نباید در مورده گذشتش چیزه زیادی به طرف مقابلش بگه حداقل تا زمانی که یه شناخت نسبی نسبت به اون طرف پیدا نکرده نباید چیزی بگه بعدشم که طرف رو کمی شناخت با توجه به ظرفیت اون شخص باید از گذشته صحبت کنه

یکی از دوستان متاهل من میگه شوهرش عاشقشه اما اگه بهش بگه که قبل ازدواج با کسی دوست بوده مسلما زندگیشون انقدر قشنگ نمی مونه ، همسرش براش مهم نیست چند سالش بوده زمانی که رفاقت کرده یا زمانی که این کار رو کرده در چه شرایطی بوده و ...

در کل فکر می کنم یه چیز کلی از گذشته بهم باید بگن نه بیشتر جزییات آدم رو اذیت می کنه من که دلم نمی خواد بدونم مهم الانه

• Like 6
لینک به دیدگاه

درمورد روابطی که فرد با جنس مخالف قبل از ازدواج داشته.اینکه کلیتش رو بگه و زیاد جزئیات رو بگه مشکلی نداره.

اما اگه اون فرد کسیه که حالا فامیله یا اشناست یا هنوز هم برخورد باهاش دارید به نظرم گفته نشه بهتره چون همسر (چه مرد چه زن )رو خیلی ازار میده و اگه گفته میشه با اون فرد و خانوادش رابطه باید به حداقل ممکن برسه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام و ممنون از دعوت و ضمن عرض تبریک این روز خجسته بر مرد و نا مرد ( زن):ws3: ادامه بحث رو با ما باشید

به نظر من و خیلی از کارشناسان اگه در گذشته اتفاقاتی افتاده باشه که مثلا یه دختر خانوم میدونه ممکنه چندان به مذاق طرفش خوش نیاد پس نباید مطرح بشه و اصلا برای این کار دلیلی وجود نداره و حتی باید از جانب خود دختر یا پسر هم این موضوع فراموش بشه.

به طور مثال اگه هر ککدوم از طرفین یه بیماری داشته باشن که اصلا خطرناک نیست و با یک عمل ساده برطرف میشه، این موضوع نباید پیش از ازدواج مطرح بشه چون ممکنه طرف مقابل باور نکنه که این بیماری چیز خاصی نیست ( اما اگه خدایی نکرده بیماری سخت و خطرناکی باشه این حق ِ طرف مقابله که بدونه). این موضوع رو میشه با گذشت زمان و با خونسردی کامل برای همسر مطرح کرد که در ابتدا موجب ناراحتی همسر میشه اما گذشت زمان و اثبات حرف همه چیزو حل میکنه :a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اما من شخصا معتقدم همیشه باید راتش رو بگی ولی لازم نیست هر راستی رو گفت .

که قاعدتا رسیدن به این شناخت نیاز به وقت که طرف مقابل ظرفیت پذیرش و شنیدن واقعیت رو داره زمان می بره، پس نتیجتا نمی شه در همون دروان اولیه تمام واقعیت ها و گذشته رو بگیم.

تنیجه گیری :

با تشکر از دعوتتان:icon_gol:

قبل از ازدواج ودر آشنایی اولیه گفتن خاطرات گذشته بستگی به شرایط داره که آنایی تا چه حدی باشه.

3- تعريف و تمجيد از دوستايي كه قبلا داشتي و... 2- بيان خاطراته شيرين گذشته كه با دوستات داشتي و اون نبوده

اما چه چيزايو بگيم؟

ممنون از دعوتت

خب در آشنایی اولیه بهتره در مورد علاقه خودمون و تیپ ظاهری و اخلاقی و شخصیتی صحبت بشه تا اگر موردی هست که اختلاف نظر فاحش تو هست همون اول از بین بره........

تا طرف مقابلت چه رفتاری داشته باشه و خودش چقدر از زندگی گذشتشو بیان کنه منم به همان میزان بهش اطلاعات میدم......

البته مرحله به مرحله

من ترجیح میدم کارههای رو که هنوز هم در زندگیم تأثیر داره از گذشته بهش بگم البته اگر دیدم واقعا ظرفیتشو داره وگرنه که هیچی مسکوت میمونه و هیچ کس غیر از خودمم نمی تونه بهش بگه.......

لزومی نداره چیز زیادی بدونه همون قدر که شرعا لازمه ..این که قبلا با کی دوست بودی و چه کارائی کردی و کجاها رفتی زندگی گذشته خود فرد بوده ربطی به حال نداره البته اگر اثراتش به حال سرایت کرده و باید شخصی که باهاش قرار ازدواج داری بدونه بهش بگو اما در کل گذشته در بیشتر موارد مربوط به احساس عذاب وجدان خود فرد میشه ....ندونه بهتره

[/color]

من خودم که تجربه ی چندانی ندارم

اما به نظر من یه خانم نباید در مورده گذشتش چیزه زیادی به طرف مقابلش بگه حداقل تا زمانی که یه شناخت نسبی نسبت به اون طرف پیدا نکرده نباید چیزی بگه بعدشم که طرف رو کمی شناخت با توجه به ظرفیت اون شخص باید از گذشته صحبت کنه

یکی از دوستان متاهل من میگه شوهرش عاشقشه اما اگه بهش بگه که قبل ازدواج با کسی دوست بوده مسلما زندگیشون انقدر قشنگ نمی مونه ، همسرش براش مهم نیست چند سالش بوده زمانی که رفاقت کرده یا زمانی که این کار رو کرده در چه شرایطی بوده و ...

در کل فکر می کنم یه چیز کلی از گذشته بهم باید بگن نه بیشتر جزییات آدم رو اذیت می کنه من که دلم نمی خواد بدونم مهم الانه

درمورد روابطی که فرد با جنس مخالف قبل از ازدواج داشته.اینکه کلیتش رو بگه و زیاد جزئیات رو بگه مشکلی نداره.

اما اگه اون فرد کسیه که حالا فامیله یا اشناست یا هنوز هم برخورد باهاش دارید به نظرم گفته نشه بهتره چون همسر (چه مرد چه زن )رو خیلی ازار میده و اگه گفته میشه با اون فرد و خانوادش رابطه باید به حداقل ممکن برسه.

من ترجيح ميدم هيچي از گذشته ندونم

چيزيم ازم پرسيده نشه

نميدونم...درحاله حاضر نظرم اينه شايد تو موقعيت فرق كنه

به نظر من و خیلی از کارشناسان اگه در گذشته اتفاقاتی افتاده باشه که مثلا یه دختر خانوم میدونه ممکنه چندان به مذاق طرفش خوش نیاد پس نباید مطرح بشه و اصلا برای این کار دلیلی وجود نداره و حتی باید از جانب خود دختر یا پسر هم این موضوع فراموش بشه.

به طور مثال اگه هر ککدوم از طرفین یه بیماری داشته باشن که اصلا خطرناک نیست و با یک عمل ساده برطرف میشه، این موضوع نباید پیش از ازدواج مطرح بشه چون ممکنه طرف مقابل باور نکنه که این بیماری چیز خاصی نیست ( اما اگه خدایی نکرده بیماری سخت و خطرناکی باشه این حق ِ طرف مقابله که بدونه). این موضوع رو میشه با گذشت زمان و با خونسردی کامل برای همسر مطرح کرد که در ابتدا موجب ناراحتی همسر میشه اما گذشت زمان و اثبات حرف همه چیزو حل میکنه :a030:

خوبه!!!ممنون از همکاری ومشارکت خوب شما عزیزان:icon_gol:

دربیشتر جوابها گفته شده که از گذشته نباید چیز زیادی گفته بشه.خوب تااینجا قبول!!!:w16:

حال شرایطی را درنظربگیرید که خودشخص(خانوم یاآقا فرق نمیکنه)خودش ازتون سوال میکنه راجع به گذشته تون ووقتی سوال میکنه قطعانمیشه دروغ گفت چون مسلما خودش هم دنبال جواب میره دراین مواقع چه باید کرد؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

من اتفاق خاصی تو زنگیم نبوده که بخوام بگم

ولی به نظرم نباید همه چی رو گفت ولی اگر موضوعی هست که ممکنه در اینده اتفاق بیافته و ایجاد اختلاف کنه بهتره همون اول گفته شه قبل از ازدواج

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولی به نظرم نباید همه چی رو گفت ولی اگر موضوعی هست که ممکنه در اینده اتفاق بیافته و ایجاد اختلاف کنه بهتره همون اول گفته شه قبل از ازدواج

احسنت!دقیقا به موضوعی اشاره کردید که میخواستم برسم:w16::icon_gol:

گذشته درسته به حال وآینده یه زندگی مشترک مربوط نیست اما گذشته ای که به حال وآینده مربوط میشه رو باید گفت

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم می خواستم همینو بگم :62izy85:ویولا جان زحمتشو کشیدن:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب پس پیش از ازدواج باید فقط اون قسمت از گذشته عنوان بشه که حال وآینده مارو درگیر میکنه وبقیه موارد باید مسکوت بمونه!تا اینجا درست؟

سوال بعدی ما داخل زندگی میشه وقت مراحا آشنایی وازدواج تمام شد وفرد وارد زندگی شد

دراون موقع چه مواردی به ذهن شما میرسه که باید مطرح بشه؟چه مواردی درزندگی مشترک باید یا گفته نشه یاکم کم گفت؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...