El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم و به شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم دومین روز بارانی چطور؟ پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود و سومین روز چطور؟ گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد . و و و و چند روز پیش را چطور؟ به خاطر داری؟ که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم . . . فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو 21 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ همیشه همه چیز اولش داغه ولی سرد میشه دیرو زود داره سوخت وسوز نه 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ همیشه همه چیز اولش داغه ولی سرد میشه دیرو زود داره سوخت وسوز نه ظاهرا ( اونطور که شنیدیم و همیشه بهمون القا کردن) ؛ دختر خانما سرد نمیشن ؛ همش ماییم که سرد میشیم ، تازه موقعی که ما سرد میشیم اونا گرم میشن دخترا واقعا شماها سیر نمیشین؟ همیشه ماییم که سیر میشیم ؟ 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ظاهرا ( اونطور که شنیدیم و همیشه بهمون القا کردن) ؛ دختر خانما سرد نمیشن ؛ همش ماییم که سرد میشیم ، تازه موقعی که ما سرد میشیم اونا گرم میشن دخترا واقعا شماها سیر نمیشین؟ همیشه ماییم که سیر میشیم ؟ دخترا تو هر رابطه اي دنبال عشق و محبتن...كه اونم هيچوقت از بين نميره و روز به روز داغترم ميشه ولي خب...پسرا بيشتر مواقع ... ميخوان!! خب در اين صورت هم كاملا مشخصه كه بعد يه مدت سرد ميشن ديگه... 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ظاهرا ( اونطور که شنیدیم و همیشه بهمون القا کردن) ؛ دختر خانما سرد نمیشن ؛ همش ماییم که سرد میشیم ، تازه موقعی که ما سرد میشیم اونا گرم میشن دخترا واقعا شماها سیر نمیشین؟ همیشه ماییم که سیر میشیم ؟ دخترا معمولا وقتی محبت بی دریغ و خالصانه ببینن سرد نمیشن ....اما پسرا بعضی وقتا حتی با دیدن محبت بی دریغ و خالصانه بازم دلشون چیزای جدید و تجربه های جدید میخواد ! 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ظاهرا ( اونطور که شنیدیم و همیشه بهمون القا کردن) ؛ دختر خانما سرد نمیشن ؛ همش ماییم که سرد میشیم ، تازه موقعی که ما سرد میشیم اونا گرم میشن دخترا واقعا شماها سیر نمیشین؟ همیشه ماییم که سیر میشیم ؟ نه کی گفته دخترهها هم سرد می شوند هم سیر میشوند برعکسشم من دیدم وقتی دختره سرد شده تازه پسره گرم شده اگر از اولش پسر و دختر باهم صادق باشند شاید رابطشون ولرم بشه ولی هیچ وقت سرد نمیشه:there: 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ظاهرا ( اونطور که شنیدیم و همیشه بهمون القا کردن) ؛ دختر خانما سرد نمیشن ؛ همش ماییم که سرد میشیم ، تازه موقعی که ما سرد میشیم اونا گرم میشن دخترا واقعا شماها سیر نمیشین؟ همیشه ماییم که سیر میشیم ؟ چون خانوما خالصانه دل می بندن اما آقایون دلبستگیشون تاریخ مصرف و تاریخ انقضا داره متاسفانه :icon_pf (34): خانوما از روی سیری دل می بندن و به همین خاطر پایبند می مونن اما آقایون از روی گرسنگی دوست دارن هر لحظه دست بندازن به یکی منظورم به همه آقایون نبودا ! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ چون خانوما خالصانه دل می بندن اما آقایون دلبستگیشون تاریخ مصرف و تاریخ انقضا داره متاسفانه :icon_pf (34):خانوما از روی سیری دل می بندن و به همین خاطر پایبند می مونن اما آقایون از روی گرسنگی دوست دارن هر لحظه دست بندازن به یکی منظورم به همه آقایون نبودا ! نه کی گفته دخترهها هم سرد می شوند هم سیر میشوندبرعکسشم من دیدم وقتی دختره سرد شده تازه پسره گرم شده اگر از اولش پسر و دختر باهم صادق باشند شاید رابطشون ولرم بشه ولی هیچ وقت سرد نمیشه:there: دخترا معمولا وقتی محبت بی دریغ و خالصانه ببینن سرد نمیشن ....اما پسرا بعضی وقتا حتی با دیدن محبت بی دریغ و خالصانه بازم دلشون چیزای جدید و تجربه های جدید میخواد ! دخترا تو هر رابطه اي دنبال عشق و محبتن...كه اونم هيچوقت از بين نميره و روز به روز داغترم ميشه ولي خب...پسرا بيشتر مواقع ... ميخوان!! خب در اين صورت هم كاملا مشخصه كه بعد يه مدت سرد ميشن ديگه... من قبول ندارم دخترا ... نمیخوان و فقط پسرا میخوان . تجربه من ، و چیزی که من دیدم معمولا اینجوری بوده ، پسر عاشق میشه ؛ دختره خوردش میکنه ، باهاش بازی میکنه ؛ باهاش سرگرم میشه ؛ بعد که تحمل پسر تموم شد ، و به خودش گفت چرا همیشه من باید بازیچه باشم و خورد بشم ؟ و شروع میکنه به مقاومت نشون دادن دختره تازه نرم میشه ، فک کنم تازه میفهمه دوست داشته پسررو! و اینجوری میشه که اون پسره میشه خائن و نامرد و سنگدل و اینا ، و اون پسره هم دیگه هیچوقت نرمشی نسبت به دختری نشون نمیده ، و همیشه دنبال ... میره البته همیشه اینجوری نیست ولی اکثر چیزایی که من دیدم اینجوریه 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ نه کی گفته دخترهها هم سرد می شوند هم سیر میشوندبرعکسشم من دیدم وقتی دختره سرد شده تازه پسره گرم شده اگر از اولش پسر و دختر باهم صادق باشند شاید رابطشون ولرم بشه ولی هیچ وقت سرد نمیشه:there: همون ولرم شدن کار دست ادم میده همون تکراره که کار دست ادم میده میشه مثل این شعر (پیش منی ولی ازم دوری ) وقتی دل با هم نباشه پیش هم بودن هم فایده نداره 6 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ عشق چیه بابا این حرفا رو ولش! عشق رو دیدی برسون سلام مارو بهش! با زیزو موافقم 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ من قبول ندارم دخترا ... نمیخوان و فقط پسرا میخوان . تجربه من ، و چیزی که من دیدم معمولا اینجوری بوده ، پسر عاشق میشه ؛ دختره خوردش میکنه ، باهاش بازی میکنه ؛ باهاش سرگرم میشه ؛ بعد که تحمل پسر تموم شد ، و به خودش گفت چرا همیشه من باید بازیچه باشم و خورد بشم ؟ و شروع میکنه به مقاومت نشون دادن دختره تازه نرم میشه ، فک کنم تازه میفهمه دوست داشته پسررو! و اینجوری میشه که اون پسره میشه خائن و نامرد و سنگدل و اینا ، و اون پسره هم دیگه هیچوقت نرمشی نسبت به دختری نشون نمیده ، و همیشه دنبال ... میره البته همیشه اینجوری نیست ولی اکثر چیزایی که من دیدم اینجوریه :hanghead: 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ اين آقايون هستند كه تا دلبر تازه تري ميبينند عشقشون خاموش ميشه و رو به سردي ميره 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ همون ولرم شدن کار دست ادم میده همون تکراره که کار دست ادم میدهمیشه مثل این شعر (پیش منی ولی ازم دوری ) وقتی دل با هم نباشه پیش هم بودن هم فایده نداره خب ولرم منظورم اینه که همه چیز بعد از یه مدتی عادی میشه پس اگربشه با کمی تغییر دوباره گرمش کرد پس ولرم بودند بهتر از سرد بودنه.... آخه در دوسال اول ادعا هست که دلها باهمه ولی بعدش اگرواقعا دلی با دلی بود موندگار میشه 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه رابطه های الان فقط چند ماهه اولش عاشقانه اس... نمیگم تقصیر دختراس یا پسره چون واقعا ادما متفاوتن... اما تجربه و مشاهدات من این جوری بوده که مردا بعد از مطمئن شدن از احساس طرف مقابلشون رفتارشون فرق می کنه... بعضی وقتا فکر می کنم مامانا راست میگن وقتی میگن همیشه مردا رو تو این حالت نگه دار که ممکنه از دستت بدن... اما من دختر بی وفام زیاد دیدم... کلا این روزا همه دنبال منافع خودشونن کسی دنبال دلش نمیره... 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ راستی نوشته پست استارت منتصب به شریعتی است 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیمتنها برو یعنی واقعا اینطوره ؟! آدم از عشقش خسته میشه؟ از یه دوست چطور؟ یا از با هم بودن؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ راستی نوشته پست استارت منتصب به شریعتی است خوش به حالش چقد خوب بلد بوده حرفاشوبزنه... من هیچ وخ نمیونم حرفامو درس بزنم همیشه گند میزنم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی واقعا اینطوره ؟! آدم از عشقش خسته میشه؟ از یه دوست چطور؟ یا از با هم بودن؟ شواهد حاکی از اینه که بله میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده