setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ فکر کردی چه خبره؟باشه. دیگه نمیام منظورش تو نبودي 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ تا 10 صفحه قبل رو نیگا کن ببین جز من کی از جای دیگه اومده. مهم نیست.خوش باشید..مزاحم نمیشم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ کی به بابا برقی من چی گفته که دیگه نمیاد تو تاپیک پاتوقش؟:167: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خوبی عزیزم اینقدر بدم میاد ازاونهایی که میایند رشته های دیگه رو مسخره میکنند....... شما نترس کاری باهات ندارم:there: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ پسر خوب پستا پاک شده برای همین شما نمیبینی:ws2:ما که میگیم منظورش شما نبودی چرا حرف ما را باور نمیکنی؟؟؟مزاحم نیستی شما مراحمی :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاااام شب بخیر عجب ما برقیا مهمون نوازیم همه میان اینجا گپ می زنن 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من رشته ام برق نیست ولی در خاندان برقیها بزرگ شدم و رشد و نمو پیدا کردم...... 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من نمیدونم این امید گولاخ توی تاپیک ما چیکار میکنه امین گولاخ هم که همه اش الکی جو مدیریت میده گولاخاااا :w00: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ من نمیدونم این امید گولاخ توی تاپیک ما چیکار میکنهامین گولاخ هم که همه اش الکی جو مدیریت میده گولاخاااا :w00: ها؟؟؟؟؟؟؟چی میگه؟قشنگ توضیح بده گولاخ هم تویی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی خوبین؟؟؟ سلام.:persiana__hahaha: بله خوبن همه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ ها؟؟؟؟؟؟؟چی میگه؟قشنگ توضیح بدهگولاخ هم تویی گولاخ اون امید و امین هستند راستی امین کجاست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ گولاخ اون امید و امین هستند راستی امین کجاست؟؟؟ کدوم امین ؟ امین زیاد داریم :persiana__hahaha::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ کدوم امین ؟امین زیاد داریم :persiana__hahaha::persiana__hahaha: امین نپو دیگه اون مدیر پرقدرت در امر مدیریت 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ امین نپو دیگهاون مدیر پرقدرت در امر مدیریت اسمش این پایین هست دیگه چطو نمیبینی؟:persiana__hahaha: عینک بخرم برات؟ حالا امین 202 کجاست؟:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها چند تا سوال دارم نیست تجربه دارید تو مجله زدن:دی واسه مجله باید منابعمون کتابای مختلف باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها چند تا سوال دارم نیست تجربه دارید تو مجله زدن:دی واسه مجله باید منابعمون کتابای مختلف باشه؟ سیلاااام:4chsmu1: اوهوم کتاب و مقاله های مختلف یا تحقیقات خودتون ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ لبتاپمو 600 فروختم پارسال 800 خریده بودمش:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ لبتاپمو 600 فروختمپارسال 800 خریده بودمش:4chsmu1: خوب فروختیا:ws2: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ حالا چی بخرم:w127: یه تاپیک دیده بودم که مشاوره میدادن برا لبتاپ نیستش الان دیگه تا یه میلیون یه چیزی بهم بگین (13_15 اینچ هم باشه) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده