am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ولي ما الكترو مغتاظيس نخونديم الکترومغناطیس تخصص قدرتیاس خدایی درس نرمالیه برای یه مهندس برق همون چیزیه که از برق باید انتظار داشت یعنی پیروی از یه سری قواعد برای رسیدن به چیزهای بی قاعده 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :w00: میگم دسترسی پسر ایرانی رو بستید به اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مگه ننوشتم فیزیک چرا مکانیک!! مکانیک یکی از زیر شاخه هامونه در کل خدا نکنه که مکانیک یا خدایی نکنه برق بالشم و بیشتر خدا نکنه برق قدرت باشم و بیشتر از اون خدا نکنه که رقاص باشممم یه اسم کاربزی این شکلی یا مثل این بود اخه نهچی هست؟؟؟ حالا خوبه نوشتی محل سکونت کتاب مغناطیس :banel_smiley_4: یه نرم افزارهمن تا بحال نشینیدم:ws52: به احتمال زیاد یه نرم افزار پروژه ایه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :w00:میگم دسترسی پسر ایرانی رو بستید به اینجا؟ :ws28::ws28: امیدو از هر طرف بندازی از یه طرف دیگه میاد الان رفته عروسی قر بده:banel_smiley_4: یه اسم کاربزی این شکلی یا مثل این بود اخه یه نرم افزارهمن تا بحال نشینیدم:ws52: به احتمال زیاد یه نرم افزار پروژه ایه یه نرم افزار تحلیلیه سرچ کردم واس صنایعه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28:امیدو از هر طرف بندازی از یه طرف دیگه میاد الان رفته عروسی قر بده:banel_smiley_4: یه نرم افزار تحلیلیه سرچ کردم واس صنایعه همش میاد اونطرف ما رو از خواب بیدار میکنه تو چه مدیری هستی که روی حرفت حساب نمیکنن البته نیروی نفوذی خودته 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ همش میاد اونطرف ما رو از خواب بیدار میکنهتو چه مدیری هستی که روی حرفت حساب نمیکنن البته نیروی نفوذی خودته عنوان سلب شد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28:امیدو از هر طرف بندازی از یه طرف دیگه میاد الان رفته عروسی قر بده:banel_smiley_4: یه نرم افزار تحلیلیه سرچ کردم واس صنایعه میشه لینک سرچتو بدی من سرچ کردم ندیدم صنایع چقدر نرم افزار داره:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ الکترومغناطیس تخصص قدرتیاسخدایی درس نرمالیه برای یه مهندس برق همون چیزیه که از برق باید انتظار داشت یعنی پیروی از یه سری قواعد برای رسیدن به چیزهای بی قاعده الكترونيكا هم دارن ما ناپيوسته بوديم نداشتيم:icon_pf (34): تو كنكورمونم مياد 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ میشه لینک سرچتو بدی من سرچ کردم ندیدم صنایع چقدر نرم افزار داره:jawdrop: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ الكترونيكا هم دارن ما ناپيوسته بوديم نداشتيم:icon_pf (34): تو كنكورمونم مياد کلا درس خفنیه بعد سیگنال و کنترل خطی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عه؟ جدي عنوان اميد سلب شد؟ اي اميد خائن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ کلا درس خفنیه بعد سیگنال و کنترل خطی استاد كنترل خطي رو دوست داشتم»» درسشم دوست داشتم:4chsmu1: اه اه اه انقدر از استاد سيگنالمون بدم ميومد مردك هيز 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عه؟ جدي عنوان اميد سلب شد؟ اي اميد خائن:icon_pf (34): وقتی جدی یه حرف رو میزنم به هیچ وجه دوست ندارم زیر پا گذاشته بشه از هفته دیگه قوانین به صورت سخت گیرانه و صدر در صد اعمال میشه 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ استاد كنترل خطي رو دوست داشتم»» درسشم دوست داشتم:4chsmu1: اه اه اه انقدر از استاد سيگنالمون بدم ميومد مردك هيز استاد سیگنال ما همش میاد میگه نمره خودتونم جزو عددا حساب کنین دیگه (منظورش صفره) 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عه؟ جدي عنوان اميد سلب شد؟ اي اميد خائن:icon_pf (34): نه بابا چرت میگه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اين مدت كه لپي نبود چقدر من از اتفاقات عقب افتادم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مرسی ممنون امین بابت لینک :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ وقتی جدی یه حرف رو میزنم به هیچ وجه دوست ندارم زیر پا گذاشته بشهاز هفته دیگه قوانین به صورت سخت گیرانه و صدر در صد اعمال میشه اوهووووووووووووووی امین بابا شوخی کردم :w821: هنوز لجبازی هاا عوض نشدی فقط در بیشتر مواقع خودت رو کنترل میکنی نیش عقرب نه از کین است.... اقتضای طبیعتش این است 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اين مدت كه لپي نبود چقدر من از اتفاقات عقب افتادم برا همینه که میگم باید لپی باشه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ استاد سیگنال ما همش میاد میگه نمره خودتونم جزو عددا حساب کنین دیگه (منظورش صفره) استاد ما هم هي كل ترم ميگفت همتون ميوفتين آخرش همه دخترا پاس شدن ولي بيشتر پسرا افتادن:4chsmu1: منم شذم 14:banel_smiley_4: هر وقت اسم سيگنال مياد ميگم خدا ازش نگذره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده