am in 25041 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 :w00::w00::w00:چرازودتر خودت جواب دادی؟ بذار دوتا بیان جواب بدن دهه آخه سوال یکی دیگه بود لینک دادم بالاتر که داریم بحث میکنیم به جواب برسیم 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 اگه دکل فشارقوی باشه (شبکه های توزیع درون شهری نه) و اگه خط گرم باشه میگیردشچون برای شرایط ایده آل باید به هزای هر کیلوولت یه سانت فاصله باشه (رو هوا که به جایی وصل نی پس چطور برق میگیردش؟) مثلا بیست کیلو بیست سانت بیشتر و توی مناطق مرطوب تا نیم متر هم ممکنه برسه فقط برای اینکه مثل آهن ربا اونو جذب خودش نکنه آها....... راست میگی به فشار قوی بودنش توجه نکرده بودم......... خوب با این تفاسیر همین که میگی درسته.......... پس خدا طرف رو رحمتش کنه............. 4
am in 25041 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 آها.......راست میگی به فشار قوی بودنش توجه نکرده بودم......... خوب با این تفاسیر همین که میگی درسته.......... پس خدا طرف رو رحمتش کنه............. برای شادی روح امید بزن کف قشنگه رو اون شهید اسمش امید ایرونی بود اسم یه تاپیک رو هم به یادش میزاریم تاپیک شهید ایرونی 3
am in 25041 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 [flash=quality='high' width='160' height='160'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه دقه سکوت به احترام روحش (تو روحش میره اینا) 3
amirmohsen 39 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 سلام البته اين سوال در حوزه ي تخصص بچه هاي الكترونيك نيست اما ميگيره فرض اگر بر اين باشد كه برق فشار قويه پس طبق گفته ي دوستمون (هر 1 كيلو 1 سانت) پس ما بايد ولتاژ در حدود 400 كيلو را داشته باشيم و حداقل فاصله با سيم يا فلز حامل بايد 4 متر باشد و در داخل كابين همچين فضايي نيست و فرد بعد از كشيده شدن به طرف بدنه ي فلزي مي تركد و آتش ميگيرد با تشكر 5
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 ولی جواب سوال منو هنوز هیشکی نداده............. هیشکی منو دوست نداره........... حالا میرم تو جرثقیل خودمو با سیم بکسل وصل میکنم به کابل فشار قوی تا مثل امید بترکم.......... 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 ولی جواب سوال منو هنوز هیشکی نداده.............هیشکی منو دوست نداره........... حالا میرم تو جرثقیل خودمو با سیم بکسل وصل میکنم به کابل فشار قوی تا مثل امید بترکم.......... کسی جوابشو نمیدونه؟حداقل سوال کنید.فقط اسپم بلدند بکنند اه اه اه:w00: 3
am in 25041 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 ولی جواب سوال منو هنوز هیشکی نداده.............هیشکی منو دوست نداره........... حالا میرم تو جرثقیل خودمو با سیم بکسل وصل میکنم به کابل فشار قوی تا مثل امید بترکم.......... خب بگو کارش چیه من که هنگولیدم دیگه :imoksmiley: 3
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 خب بگو کارش چیهمن که هنگولیدم دیگه :imoksmiley: یه راهنمایی : هم خازن میتونه باشه هم مقاومت هم سلف هم دیود و...... یعنی به جای همه اینا استفاده میشه ......... اندازش هم خیلی کوچیکه....... 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 برای شادی روح امید بزن کف قشنگه رواون شهید اسمش امید ایرونی بود اسم یه تاپیک رو هم به یادش میزاریم تاپیک شهید ایرونی :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: من کی مردم خبر ندارم :jawdrop: خدا من می دونستم اخر انقدر تقسیر موضوعی خوندنم رو بی پاسخ نمی زاری شهیدم می کنی خدا برای این عشق یه تو مدیونم برم برم بهشت :icon_pf (44): 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 بزار قبل رفتن هم من بگم اگه کفش ها عایق 100% که مقاومت در برابر ولتاز بالا داشته باشه و کفش رو اب نکنه سالم می مونه این به شرطیه که طرف رو صندلی ننشسته باشه وگرنه صندلی هم باید عایق باشه وگرنه اون بدبخت هم میاد پیش من این کاربر احتمالا استادشون راجع به قفس فارادی یه چیزی بهشون گفته این بدبخت هم گیج شده امین تو هم اکلی برا ما کلاس نزار . شبکه فشار قوی به شبکه بسته احتیاج نداره چون با ولتاژ بسیار زیاد همراهه (و آمپرش پایینه و آمپر به مدار بسته احتیاج داره) و زغال میکنه طرفو2. شبکه مدارش رو از طریق جرثقیل میبنده و کاری به اون نداره بازم توضیح بدم یا کافیه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 یه راهنمایی : هم خازن میتونه باشه هم مقاومت هم سلف هم دیود و...... یعنی به جای همه اینا استفاده میشه ......... اندازش هم خیلی کوچیکه....... مواد مخدره 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 بابا طرف بلایی سرش نمیاد بره خودش هم به 400 کیلو وصل کنه اگه شرایطی که گفتم رو رعایت کنه صحیح و سالم می مونه :w00: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 این عکس هم همین الان دستم رسید امین نپو یا نپتون مدیر به قول خودش توان مند تالار در شب امتحان مدار منطقی (یعنی همین امشب ) 3
کهربا 18089 ارسال شده در 17 شهریور، 2011 :persiana__hahaha: امید با کی حرف می زنی ؟ دوستای روحت ؟ سلام ما رو هم بشون برسون 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 اره از کجا فهمیدی باهوش شدی هاااااااااااااااااا :banel_smiley_52: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 ترکوندمممممممممم تو الان خودت ترکیده ای بترکونی چی میشی
ارسال های توصیه شده