eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ بیماری Sacral agenesis یک نارسایی جسمی است که برای افراد معدودی روی می دهد ، بطوریکه نخاع آنها بطور کامل رشد نکرده و آنان پاهای خود را از دست می دهند. Doug Forbis که او نیز پاهای خود را از کودکی از دست داده ، اما هیچگاه تسلیم نشده و با تلاش و پشتکار، زندگی شادی را برای خود ایجاد کرده است. داگ که هم اکنون ۲۴ سال سن دارد، قصد دارد در آینده، معلم کودکان معلول شود. 31 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: وای خداااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34): وایییییییییییی خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ تو عکس اولیه پا داره که فک کنم پاهاشون به اندازه نوزاد میمونه ...رشد نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خداییش این کارایی که این میکنه من بعضی هاشو نمیتونم یا حالشو ندارم 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ نه تصورش سخته!نه میتونستم ابرسان رو متر کنم!نه موهام رو فشن کنم شبیه گانگسترا راه برم! حال وصف حال من چیست؟ اگر اینطور به دنیا می امدم!خانواده یا مارو به سزای عملمان می رساندن یا خونه میشد زندان و والدین مان زندانبانان مهربان!مملکت بی خدایان درود بر شما نیک نامان چقدر من دوستون دارم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ آدم اینا رو میبینه باید درس بگیره .... صرف دیدن و تعجب کردن نیست 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ ماشین روندنشووووووووووو تمام اتوماته 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ تمام اتوماته ماشن روندنشو گفتم نه ماشینشو ولی میگم خوبه این نارسایی پایین تنه رو میگیره بالا تنه میمونه ، اگه بالاتنه میرفتو پاین تنه میموند خیلی بدتر بود جدای از شوخی ، احسنت به ارادش 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اگر بنده خدا ایران بود الان جلوش یه ترازو بود گوشه خیابون 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اگر بنده خدا ایران بود الان جلوش یه ترازو بود گوشه خیابون :icon_gol: نه بابا بهش میگفتن دجال بعدش هم میکشتنش 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_gol: نه بابا بهش میگفتن دجال بعدش هم میکشتنش خب بستگی داره این نمونه خوش اقبالش و مثال زدم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من که ازخودم خجالت کشیدم.پام چند روز تو گچ بود اعصابم بهم ریخته بود.اونوقت این بنده خدا یک عمر باید اینجور زندگی کنه.خدایا من شرمندتم اونطوری که باید شکرتو به جا نمیارم. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ از خودم خجالت كشيدم... من که ازخودم خجالت کشیدم.پام چند روز تو گچ بود اعصابم بهم ریخته بود.اونوقت این بنده خدا یک عمر باید اینجور زندگی کنه.خدایا من شرمندتم اونطوری که باید شکرتو به جا نمیارم. از این دوتا نظر نتیجه گیری میشه که هر کسی که نام کاربریش فارسیه و آخرش نقطه میذاره، از خودش خجالت میکشه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ از این دوتا نظر نتیجه گیری میشه که هر کسی که نام کاربریش فارسیه و آخرش نقطه میذاره، از خودش خجالت میکشه شاید عبرتی باشد برای بینندگان:167: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده