eder 13732 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 بیماری Sacral agenesis یک نارسایی جسمی است که برای افراد معدودی روی می دهد ، بطوریکه نخاع آنها بطور کامل رشد نکرده و آنان پاهای خود را از دست می دهند. Doug Forbis که او نیز پاهای خود را از کودکی از دست داده ، اما هیچگاه تسلیم نشده و با تلاش و پشتکار، زندگی شادی را برای خود ایجاد کرده است. داگ که هم اکنون ۲۴ سال سن دارد، قصد دارد در آینده، معلم کودکان معلول شود. 31
سـارا 20071 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 :icon_pf (34)::icon_pf (34): وایییییییییییی خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :icon_pf (34): 3
ooraman 22216 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 تو عکس اولیه پا داره که فک کنم پاهاشون به اندازه نوزاد میمونه ...رشد نمیکنه 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 خداییش این کارایی که این میکنه من بعضی هاشو نمیتونم یا حالشو ندارم 3
terajedi21 2134 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 نه تصورش سخته!نه میتونستم ابرسان رو متر کنم!نه موهام رو فشن کنم شبیه گانگسترا راه برم! حال وصف حال من چیست؟ اگر اینطور به دنیا می امدم!خانواده یا مارو به سزای عملمان می رساندن یا خونه میشد زندان و والدین مان زندانبانان مهربان!مملکت بی خدایان درود بر شما نیک نامان چقدر من دوستون دارم 6
eder 13732 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2011 آدم اینا رو میبینه باید درس بگیره .... صرف دیدن و تعجب کردن نیست 3
El Roman 31720 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 تمام اتوماته ماشن روندنشو گفتم نه ماشینشو ولی میگم خوبه این نارسایی پایین تنه رو میگیره بالا تنه میمونه ، اگه بالاتنه میرفتو پاین تنه میموند خیلی بدتر بود جدای از شوخی ، احسنت به ارادش 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 اگر بنده خدا ایران بود الان جلوش یه ترازو بود گوشه خیابون 6
eder 13732 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2011 اگر بنده خدا ایران بود الان جلوش یه ترازو بود گوشه خیابون :icon_gol: نه بابا بهش میگفتن دجال بعدش هم میکشتنش 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 شهریور، 2011 :icon_gol: نه بابا بهش میگفتن دجال بعدش هم میکشتنش خب بستگی داره این نمونه خوش اقبالش و مثال زدم:icon_pf (34): 1
shaden. 18583 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 من که ازخودم خجالت کشیدم.پام چند روز تو گچ بود اعصابم بهم ریخته بود.اونوقت این بنده خدا یک عمر باید اینجور زندگی کنه.خدایا من شرمندتم اونطوری که باید شکرتو به جا نمیارم. 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 از خودم خجالت كشيدم... من که ازخودم خجالت کشیدم.پام چند روز تو گچ بود اعصابم بهم ریخته بود.اونوقت این بنده خدا یک عمر باید اینجور زندگی کنه.خدایا من شرمندتم اونطوری که باید شکرتو به جا نمیارم. از این دوتا نظر نتیجه گیری میشه که هر کسی که نام کاربریش فارسیه و آخرش نقطه میذاره، از خودش خجالت میکشه 3
shaden. 18583 ارسال شده در 3 شهریور، 2011 از این دوتا نظر نتیجه گیری میشه که هر کسی که نام کاربریش فارسیه و آخرش نقطه میذاره، از خودش خجالت میکشه شاید عبرتی باشد برای بینندگان:167: 3
ارسال های توصیه شده