رفتن به مطلب

بیام یا نه؟

بیایم یا نه؟  

23 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بیایم یا نه؟

• 19
    • 4

ارسال های توصیه شده

سلام.

دوستان عزیز از اونجایی که شما مجردها هی فرت و فرت میرید با تور انجمن حال میکنید و ما متاهل ها اینجا کف میکنیم :ws44: بر آن شدیم موضوع رو توسط خود شما به بررسی کنیم. :a030:

البته این تاپیک به درخواست دوست عزیزمون، عالم ربانی آیت ا... العظمی اسی دامت برکاته استارت شد و دوست داریم نظر شما دوستانی رو بدونیم که در این قرارها و تورهای گردشگری شرکت کردن.

لازم به ذکره هر کسی برای زندگی خودش در چارچوب پاره ای از اصول رفتار میکنه. مثلا خود من فرد بسته ای هستم. هیچوقت خانوادم رو قاطی تعاملات اجتماعی خودم نمیکنم. یا کسی رو به منزلم دعوت نمیکنم و همه قرارها رو در محل کارم میزارم. پس سیاست من در مواجهه با این موضوع مشخصه. ولی به هر حال نظر شما رو میپرسیم شاید راه گشای بقیه باشه و شاید روی من هم تاثیرگذار بود.

به نظرتون شرکت در قرار های حضوری انجمن و تورهای گردشگری برای افراد متاهل برای زندگی مشترک این افراد مشکلی به وجود خواهد آورد یا نه؟

در واقع شما حضور متاهلین رو در این اجتماع چطور ارزیابی میکنید؟

ضمن اینکه به نظر شما حضور همسرانمون در این دیدارها لازمه یا نباید باشه؟

از تبعات احتمالی این موضوع بگید و حدالامکان به صورت روشن از جو حاکم بر جمع و فضا توضیح بدید.

و اما سوال نظر سنجی:

بیایم یا نه؟ :ws3:

• Like 30
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوست داریم نظر شما دوستانی رو بدونیم که در این قرارها و تورهای گردشگری شرکت کردن.

البته این جمله شامل حال من نمیشه،ولی پاسخ میدم.

بنظر من برید...یا خودتون یا با خانواده...چه مشکلی داره؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

والا من که دوست دارم برم اولش گفتم زشته قاطی مجردا بشیم سنی ازمون گذشته بعد دیدم نمیشه دو تا بچه و گرفتاری ها نمیذاره ولی بدم نمیاد تجربه کنم ولی فکر کنم وحیدراضی نباشه دقیق نمیدونم

ولی در مورد تو ابولفضل جان بشین تو خونت قاطی جوونانشو تو این سن یکی باید زیر دستت و بگیره از اتوبوس بری بالا کوفتشون میشه مرد 50ساله که سفر نمیره:banel_smiley_4:

• Like 18
لینک به دیدگاه

از نظر من نمی تونه مشکلی داشته باشه :ws52:

قرارهای حضوری مثل نمایشگاه رو نمیگم چون اون شرایطش فرق میکنه. ولی این تورها به نظرم خوبه که اگه بتونین باشین. به نظر من که پشیمون هم نمیشین.

• Like 10
لینک به دیدگاه

ابوالفضل جان حالا مارو بگی یه چیزی زنیم اختیارمون دست شوهرامونه :ws27:

شما که اختیار دست خودته:ws6:

با خانومت برو هم خانومت با دوستای جدیدت اشنا میشه:ws43:

هم خودت بهتر بچه ها رو میشناسی :w36:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من مشکلی در این کار نمی بینم :w16:

ضمن اینکه به نظر شما حضور همسرانمون در این دیدارها لازمه یا نباید باشه؟

این بستگی به خودتون داره

دوست دارید یک بار خودتون برید به این جور قرار ها ، محیط و افراد رو بشناسید و بعد تصمیم بگیرید که آیا تمایلی به حضور همسرتون در این جور قرار ها دارید یا خیر :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یه اشکال بزرگی که من دارم اینه که نظر همه رو راجع به همه چیز میپرسم ولی دست آخر کار خودمو میکنم. :icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه
یه اشکال بزرگی که من دارم اینه که نظر همه رو راجع به همه چیز میپرسم ولی دست آخر کار خودمو میکنم. :icon_pf (34):

:jawdrop::jawdrop::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یعنی یک رای منفی رو خودتون دادید؟:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه. کسی تا حالا به صورت متاهلی تو این قرارها و ... شرکت کرده؟

:banel_smiley_4::w00:

خسته نباشین :ws3:

:jawdrop::jawdrop::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

خوب ظاهرا با اعتراضات گسترده مردمی مواجه شدیم. :icon_pf (34):

من مشکلی در این کار نمی بینم :w16:

این بستگی به خودتون داره

دوست دارید یک بار خودتون برید به این جور قرار ها ، محیط و افراد رو بشناسید و بعد تصمیم بگیرید که آیا تمایلی به حضور همسرتون در این جور قرار ها دارید یا خیر :a030:

این پیشنهاد به نسبت بهتریه. :a030:

ابوالفضل جان حالا مارو بگی یه چیزی زنیم اختیارمون دست شوهرامونه :ws27:

شما که اختیار دست خودته:ws6:

با خانومت برو هم خانومت با دوستای جدیدت اشنا میشه:ws43:

هم خودت بهتر بچه ها رو میشناسی :w36:

والا منم نگفتم اختیارشو ندارم. میگم از نظر شما چطور کاریه؟ منظورم اینه که ارزیابی شما رو میخوام. :icon_gol:

از نظر من نمی تونه مشکلی داشته باشه :ws52:

قرارهای حضوری مثل نمایشگاه رو نمیگم چون اون شرایطش فرق میکنه. ولی این تورها به نظرم خوبه که اگه بتونین باشین. به نظر من که پشیمون هم نمیشین.

ان شاء الله. :icon_gol:

با همسرتون برید:ws37:

چشم :ws37:

ابوالفضل اگر اومدی واگر جلو زن و بچت ابروت رقت نگی نگفتی ها :ws3:

چون محمد خیلی شیطونی میکنه

نه بابا؟

همین ممد خودمون؟ :jawdrop:

عجب. اصلا بهش نمیاد. :ws52:

عیبی نداره. من مثل این بچه های شر که اول میرن جایی ساکتن یه دفه شروع میکنن طول میکشه یخم آب شه ولی اگر آب شه فکر کنم منو بیرون میکنید از تور.:ws3:

والا من که دوست دارم برم اولش گفتم زشته قاطی مجردا بشیم سنی ازمون گذشته بعد دیدم نمیشه دو تا بچه و گرفتاری ها نمیذاره ولی بدم نمیاد تجربه کنم ولی فکر کنم وحیدراضی نباشه دقیق نمیدونم

ولی در مورد تو ابولفضل جان بشین تو خونت قاطی جوونانشو تو این سن یکی باید زیر دستت و بگیره از اتوبوس بری بالا کوفتشون میشه مرد 50ساله که سفر نمیره:banel_smiley_4:

مادر جان مگه دکتر نگفته نباید زیاد حرص بخوری؟

چشم نمیرم. شما خودتو نارحت نکن خدای نکرده یه چیزیت میشه انجمن بی بزرگتر میشه. :ws28:

البته این جمله شامل حال من نمیشه،ولی پاسخ میدم.

بنظر من برید...یا خودتون یا با خانواده...چه مشکلی داره؟

ممنون که پاسخگو بودید.

یعنی یک رای منفی رو خودتون دادید؟:ws28:

نه والا من هنوز خودم رای ندادم. :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من چی بیام؟:دی

فقط متعهلا مشکل ندارن که من اگه بیام با بابام باید بیام :ws28:

خوش به حالت. چقدر این خانواده ها الان دلسوز شدن. من اگه 6 ماهم نمیرفتم خونه یکی نبود بگه مردی، زنده ای کجایی؟ :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

در نظرات اکثر دوستان یک احساس بی امنیتی و عدم اعتماد به سایرین رو میشد دید.

البته حق هم دارند،مملکت ما به سمت سوء استفاده سایرین از ما میره و ما را مجبور به محافظه کاری میکنه.

.

.

.

.

اگر جمع سالم بود،چه ایرادی داره آدم خودش تنها یا با خانواده اش در اون شرکت کنه؟

تفریح هم مثل کار است،فرد متاهل وقتی میره سر کار،همش باید بپاد که همسرش خطا نکنه؟

اگر دو نفر به یک حد از رشد و آگاهی برسند و جمعی هم که هستند جمعی درست باشه،من که هیچ مشکلی در آن نمیبینم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

یک سری از دوستان فقط شکلک خالی گذاشتند.

به نظر من پاک شود،بهتر است،چون تاپیک هرچی محتوا داشته باشه بهتر است.

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...