رفتن به مطلب

چرا میگی دوستت دارم؟؟

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

بازم سلام:JC_thinking:

خوبین؟

-----------------------------------------------------------------------

اولین جنگ عالم بین هابیل و قابیل در گرفت ...

برای چی ؟ برای کی ؟

هابیل میگفت من می خوام با اون دختر ازدواج کنم ... قابیل میگفت تو غلط میکنی ... وجودشو داری یه بار دیگه بگو .... هابیل هم گفت !!!

بعد از اون دیگه هابیل بی وجود شد ...:ws38:

این داستان بالا هیچ ربطی به بحث نداره . فقط خواستم یه خاطره تعریف کرده باشم:JC_thinking:

------------------------------------------------------------------------

خیلی از آدمها در زندگی به هم دل میبندن . و به هم علاقه مند میشن و به نظر من این میتونه فرای جنسیت باشه...یعنی دلیل نداره حتما یه پسر به یه دختر یا بر عکس ... همه ی مردم میتونن هم رو دوست داشته باشن

اما سوالات این بخش :ws3:

# دلایلی که برای دوست داشتن وجود داره واقعا چیه؟

#چی میشه که شما به یک نفر میگید دوستت دارم ؟

#شما وقتی به یکی میگید دوستت دارم آیا واقعا دلیلی برای این دارید ؟ یا فقط یهو دوست دارید بگید ؟ و آیا این یههو گفتن باعث نمیشه که یهو هم بگید ازت بدم میاد؟

#چرا دوست داشتن ها ی این دوره زمونه مقطعی شده و خیلی زود از هم گسسته میشه؟

• Like 33
لینک به دیدگاه

من خود به خود از بعضي آدمها خوشم مياد حالا مرد و زن فرق نداره و اين يه حس قشنگه كه در مقابل كمتر كساني بهم دست ميده و باعث ميشه بگم دوستت دارم

نميدونم شايد بشه گفت يه حس و محبت درونيه كه خود به خود حتي تو ديدار اول رخ ميده يا برعكس شايد زمان ببره...

• Like 11
لینک به دیدگاه

ادم اگه از یکی خوشش بیاد و اخلاق و رفتارش و بپسنده خب طرف و دوست داشته میشه!!

دلیلی نداره ادم دوست داشتنش و مخفی کنه همین بیان کردنش پایه های دوستی رو محکم تر میکنه ابراز کردن دوستت دارم با ابراز عاشقتم و .. فرق داره

دوستی که از روی شناخت باشه زود گسسته نمیشه که بگیم بدم اومد ازت

• Like 12
لینک به دیدگاه

من فکر نمیکنم دوست داشتن مقطعی باشه ، این عشق هست که مقطعی هست ، آدم از دوست داشتن نمیتونه سیر بشه ولی عشق چرا ، بعد از مدتی از تندی شعله هاش کاسته میشه .

• Like 8
لینک به دیدگاه

دوست داشتن با دوست داشتن فرق میکنه. بعضی از دوست داشتن ها دلیل و منطق بر نمیداره.

اگه ازش خوشم بیاد. اگر ازم خوشش بیاد. اگر برام مهم باشه. اگر براش مهم باشم. اگر نسبتی باهاش داشته باشم. در همه این حالت ها ممکنه به یکی بگم دوست دارم.

#شما وقتی به یکی میگید دوستت دارم آیا واقعا دلیلی برای این دارید ؟ یا فقط یهو دوست دارید بگید ؟ و آیا این یههو گفتن باعث نمیشه که یهو هم بگید ازت بدم میاد؟

جواب این سوال هم داده شد.

برای اینکه ارزش انسانیت، معنویات و ... پایین اومده.

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظر من ادم از هر چی خوشش میاد بهش میگه دوست دارم حالا چه شیئ با شه چه ادم به حس زیبایی شناختی درون ادم بر میگرده که تو هر ادمی متفاوته شاید من از قیافه یکی یا اخلاق یکی خوشم بیاد بهش بگم دوست دارم ولی کس دیگه این حس رو نداره در کل من از هر چی خوشم بیاد میگم دوست دارم حتی به دخترای توی خیابون:icon_gol:(قاه)

• Like 13
لینک به دیدگاه
به نظر من ادم از هر چی خوشش میاد بهش میگه دوست دارم حالا چه شیئ با شه چه ادم به حس زیبایی شناختی درون ادم بر میگرده که تو هر ادمی متفاوته شاید من از قیافه یکی یا اخلاق یکی خوشم بیاد بهش بگم دوست دارم ولی کس دیگه این حس رو نداره در کل من از هر چی خوشم بیاد میگم دوست دارم حتی به دخترای توی خیابون:icon_gol:(قاه)

میگم بوی الرحمان میاد تو انجمن. :ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

چه جالب با یک نگاه دوستشون داری؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:ws28::ws47::ws28::ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بیشترش خودخواهی هست!! یعنی حداقل چیزی که من بیشتر شاهدش بودم همین بوده

واقعا اشتباه هست! شخصا همیشه سعی کردم اینکار رو نکنم!

معمولا بچه جوجه ها از رو خریت میگن دوستت دارم و هر دوست داشتنی که از دهن بپره اونم از روی خریت نباید بهش توجه کرد!

بنظر من بخاطر اینکه خیلی به مسائل اخلاقی پایبند نیستیم

من اولین بار هست که تو تاپیکت شرکت میکنم چون بنظرم این تاپیک رو خوب مطرح کردی... :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من با حامد موافقم دوست داشتن تمومي نداره اگه كسي رو دوست داشته باشي و دوست باشين هيچ وقت دوستي ها تموم نميشه

ولي عشق ها گزرا هستن زود سرد ميشه

دوست داشتن ها هم مقطعي نيست ، علاقه اي كه مادر به فرزند داره يا خيلي چيز هاي ديگه هيچ وقت تموم نميشه

ولي خب دوستي ها بعضي وقتا مقطعيه مثل دوستي هاي دانشگاهي تا زماني كه با هم تو يه كلاس هستن دوستن بعد كه ديگه فراغ التحصيل شدن ديگه تموم ميشه دوستيشون

يا دوستي دختر و پسر ها هم كه قربونش برم همه كشته و مرده هم ميشن:banel_smiley_4: فكر ميكنن خيلي همديگه رو دوست دارن، بعدش يهو دختره يادتش ميوفته كه ازدواج كنه پسره هم يادش ميوفته نه سربازي رفته نه پول داره .... بعد ديگه تموم ميكنن

• Like 8
لینک به دیدگاه

بیشترش خودخواهی هست!! یعنی حداقل چیزی که من بیشتر شاهدش بودم همین بوده

دقیقا همین خودخواهیه . دوست داشتنی که استحکام نداره قطعا از روی خودخواهیه...

دوست داشتن واقعی وقتی حقیقت داره که بر مبنای یه سری دلایل منطقی به وجود اومده باشه . در این صورت به این راحتی از بین نمیره

واقعا اشتباه هست! شخصا همیشه سعی کردم اینکار رو نکنم!

من اینقدر نا امیدانه با مسئله برخورد نمی کنم . اما واقعا اگر میگم دوستت دارم باید یه دلیلی براش داشته باشم .

اینکه آدم یهو جو گیر شه بگه دوستت دارم . باید منتظر روزی بود که جو گیر شه و بگه دیگه دوستت ندارم

بنظر من بخاطر اینکه خیلی به مسائل اخلاقی پایبند نیستیم

من اولین بار هست که تو تاپیکت شرکت میکنم چون بنظرم این تاپیک رو خوب مطرح کردی... :icon_gol:

دقیقا این مربوط میشه به اخلاقیت و انسانیت . اینکه همه به فکر لذت طلبیه خودشون هستن .

وقتی در حال خوشی هستیم میگیم دوستت دارم:icon_pf (17):

اما وقتی دیگه این خوشی فراهم نشه به راحتی میگیم دوستت ندارم:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوست داشتن حسیه که به مرور زمان توو وجود آدم رشد میکنه.....

اگه کسی توو مدت زمان طولانی شما رو شناخته باشه..با مقدمه چینی و خالصانه بهتون ابراز علاقه میکنه چون توو این مدت واقعا شناخت ازتون پیدا کرده...

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولي خب دوستي ها بعضي وقتا مقطعيه مثل دوستي هاي دانشگاهي تا زماني كه با هم تو يه كلاس هستن دوستن بعد كه ديگه فراغ التحصيل شدن ديگه تموم ميشه دوستيشون

يا دوستي دختر و پسر ها هم كه قربونش برم همه كشته و مرده هم ميشن:banel_smiley_4: فكر ميكنن خيلي همديگه رو دوست دارن، بعدش يهو دختره يادتش ميوفته كه ازدواج كنه پسره هم يادش ميوفته نه سربازي رفته نه پول داره .... بعد ديگه تموم ميكنن

دوستی با دوست داشتن فرق داره:banel_smiley_4: صمیمی ترین دوست من تو دانشگاه یکیه که ازش خوشم نمیاد اما بنا به شرایط مجبورم باهاش دوست باشم :ws3:

دوست داشتن با دوست بودن کاملا جدا هست و این مشکل ادبیات فارسی هست که برای این 2 مبحث کاملا جدا 1 اسم گذاشته:ws3:

و البته مشکل ما هم هست که تا با یه جنس مخالف شروع به دوستی میکنیم همون شب اولش میگیم دوست دارم عاشقتم ...:icon_pf (34): خارجکیا ممکن 2 سال باهم رفیق فابریک باشن ، رابطشون تا تهش هم باشه اما تا حالا به هم نگفته باشن دوست دارم چون میدونن گفتن این جمله یعنی مسئولیت اما ما فرت و فرت الکی همه رو دوست داریم

( البته منظور از خارجکی ها افغانستان و بنگلادش نیست )

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوستی با دوست داشتن فرق داره:banel_smiley_4: صمیمی ترین دوست من تو دانشگاه یکیه که ازش خوشم نمیاد اما بنا به شرایط مجبورم باهاش دوست باشم :ws3:

دوست داشتن با دوست بودن کاملا جدا هست و این مشکل ادبیات فارسی هست که برای این 2 مبحث کاملا جدا 1 اسم گذاشته:ws3:

چقدر قشنگ گفتی :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من وقتي يكيو واقعا از ته دل دوست داشته باشم بهش ميگم دوست دارم...

واقعا از اينكه الكي به يكي همچين حرفي بزنم يا يكي الكي اينو بهم بگه بدم مياد!

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر نسبت به کسی حس خوبی داشته باشم میگم دوستش دارم و بعضیا رو خیلی بیشتر دوست دارم چون خیلی احساس خوبی نسبت بهشون دارم و یا باهاشون راحتم و ارتباط خوبی باهاشون برقرار میکنم

ربطی هم نداره دختر یا پسر

نمیدونم شاید چون معنا و مفهوم دوست داشتنو خیلیا تو چیزایی مثه پولو قیافه و همیشه خوش اخلاق بودن و همیشه بر وفق مراد بودن اون افراد نسبت به خودشون تعریف میکنند زودی هم ممکنه ازشون خسته بشند خصوصا وقتی این فاکتورا دیگه نباشه و دیگه دوسشون نداشته باشند

ولی من اگر طرفمو دوست داشته باشم همه جوره دوسش دارم چه وقتی ناراحته چه وقتی عصبانیه چه وقتی مریضه یا قیافه مناسبی نداره یا بی پوله .......

دوستام اینو خیلی خوب میدونند که تو هر شرایطی این دوست داشتنمو هم ابراز میکنم هر وقت حس کنم لازمه:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من خودم تو روابط روزانه ام زیاد پیش میاد که رفتار یکی به دلم بشینه...

اون وقته که اون ادم به نظرم دوست داشتنی میاد...

خب بعضی وقتا هم ممکنه دلایلی عمیق تری داشته باشه و یا حتی سطحی تر...

من کلا ابراز محبت رو دوست دارم...

اما خب خیلی ها باهام مخالفن...

خب دلیل که دارم...

اما خب دوست داشتن هم نسبیه...

اما یادم نمیاد تا حالا به کسی گفته باشم ازت بدم میاد...

چون این روزا ادما همش دنبال منافع خودشونن این خیلی چیزا رو تحت الشعاع قرار میده حتی دوست داشتنارو...

• Like 7
لینک به دیدگاه
بازم سلام:JC_thinking:

خوبین؟

-----------------------------------------------------------------------

اولین جنگ عالم بین هابیل و قابیل در گرفت ...

برای چی ؟ برای کی ؟

هابیل میگفت من می خوام با اون دختر ازدواج کنم ... قابیل میگفت تو غلط میکنی ... وجودشو داری یه بار دیگه بگو .... هابیل هم گفت !!!

بعد از اون دیگه هابیل بی وجود شد ...:ws38:

این داستان بالا هیچ ربطی به بحث نداره . فقط خواستم یه خاطره تعریف کرده باشم:JC_thinking:

خیلی از آدمها در زندگی به هم دل میبندن . و به هم علاقه مند میشن و به نظر من این میتونه فرای جنسیت باشه...یعنی دلیل نداره حتما یه پسر به یه دختر یا بر عکس ... همه ی مردم میتونن هم رو دوست داشته باشن

اما سوالات این بخش :ws3:

اووووووووووو ما يه عالمه مدله دوس داشتنو دليل داريم!

يه وخ آدم ميخواد يكو ببخشيد...كنه ميگه دوسِت دارم

يه وخ كارِت گيره يكيه بهش ميگي دوسِت دارم

يه وخ ميخواي از خواستگار فرار كني الكي ميگي من فلانيو دوس دارم و....

ولي دوس داشتنو واقعيو نبايد ابراز كرد!! 89020_cool.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...