Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 سفرنامه من شده اسکانیا و ساندیس...........و کوه نوردی همون ساندیسش یک دنیاست...... 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خوب اون سری نظراتتونو در مورد بچه ها میگفتید...... لطف کنید چندتا از نظریهاتونو در مورد ما چند عضو تازه دیدار شده هم بگویید.......... 7
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خوب اون سری نظراتتونو در مورد بچه ها میگفتید...... لطف کنید چندتا از نظریهاتونو در مورد ما چند عضو تازه دیدار شده هم بگویید.......... اعضای تازه دیده شده که قبلا همشون معلوم الچهره بوده اند !!!!!! :icon_pf (34): 6
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 آخ آخچقدر با میلاد خندیدم :ws28: اسبه یادته؟دهنش با گوشت مماس شده بود که نجاتت دادم اسبی که فرق عالم با عوام را نفهمد، از نظر ما خر است..... 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اعضای تازه دیده شده که قبلا همشون معلوم الچهره بوده اند !!!!!! :icon_pf (34): خسته نباشید ممنون از نظر عظیمتون 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 همون ساندیسش یک دنیاست...... آره سه تا گیرم اوم تا رسیدم خونه میگفتی به شما هم بدهیم 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 خسته نباشیدممنون از نظر عظیمتون تو که عالی بودی به نظرم خیلی ساکت و خانوم من قبلا فکر میکردم با یه خانوم خشن سر و کار دارم بعد دیدم نه اینطوریا هم نیست چقدر کل انداختی سر پنجره اتووبوس ها اسی آلوچه رو بگو 8
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اسی جون عالی بود دمتگرم. متن جدا خوبی بود. اکثر اسامی را مجبور شدیم در صفحات اول سانســـور کنیم.... وزارت ارشاد گفت این چه وضعش است ای اسی بی خرد،که نام مردم را رو میکنی. راست میگفت..... 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 متنی که سانسور میشه..ارزش خودش رو هم از دست میده ها...:167: 9
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اسی آلوچه رو بگو نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: 7
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 تو که عالی بودی به نظرمخیلی ساکت و خانوم من قبلا فکر میکردم با یه خانوم خشن سر و کار دارم بعد دیدم نه اینطوریا هم نیست چقدر کل انداختی سر پنجره اتووبوس ها اسی آلوچه رو بگو ممنون خانمی از خودتونه خسته بودم خشانتم ته کشیده بود......... آلوچه دوست داشتی؟ سالم رسیدید خونه شماها؟ من که حالم بدشد ...... 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: هر چی بود تاثیر بدی روی معده ها داشت ولی انصافا دستش درد نکنه شهدخت یکی باشه 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: نوش جونت خوب بد بود نمیخوردیشون اه اه با این خانم بهرامیتون و لیدر عتیقتون......... 5
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 نوش جونت خوب بد بود نمیخوردیشون اه اه با این خانم بهرامیتون و لیدر عتیقتون......... نمیشد از مال مفت گذشت،یک مو از خرس کندن هم غنیمت است....... :there: 7
ooraman 22216 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 :icon_pf (17): قفووونت برم من من فقط بخاطر اينكه مكانيك هارو سر به نيس كنم رفته بودم حيف كه عمليات موفقيت آميز نبود:icon_pf (34): عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟ رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! این ستی یک اسپمری ها ... تو دنیای واقعی اسپم میکرد! با اون اوری! :icon_pf (34): استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی بيا تعريف كن اسي گل يا پوچ هم بلد نبود دستشو مشت ميكرد اونم از بالا ای خدااااااااا! اسی گفت تو باغ بندازمت تو آب،بهت رحم کردم الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره از کی؟از تو؟حیف اوری گفت کاریش نداشته باش:w00: آخ آخچقدر با میلاد خندیدم اسبه یادته؟دهنش با گوشت مماس شده بود که نجاتت دادم میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ نمیدونم این آلوچه ها را از کجا آورده بود !!!!!! از اون آلوچه هایی بود که زنان افغان تو تشت لگد میکنند؟ :w768: تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ 6
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 من الان عذاب وجدان گرفتم اسم یک عده را آوردم !!!!!!! مجبور شدم سانسـور کنم،بذارید به حساب جهالت....... 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی اونم از بالا ای خدااااااااا! الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ وای خدای من اسی نیم متر پرید اونور یعنی دوربین میخواست که ثبت بشه اون صحنه تاریخی اسبه دهنشو باز کرد،گوش اسی تو دهنش بود که گفتم اسیییییییییییی بپا یه بارم سر ناهار دهنش پر بود میلاد اومد محکم بزنه تو کمرش نذاشتم 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 مرداد، 2011 عملیات موفقیت امیز نبود دیگه چیه ابجی؟رحم کردیم بهشون الطاف همایونی شامل حالشون شد ! استعداد میخواد بتونی تو واقعیتم اسپم کنی اونم از بالا ای خدااااااااا! الطاف همایونی وگرنه جفتتون و داده بودم گرگ بخوره میذاشتی گوششو گاز بگیره اسی جیغ نکشیدی؟ تک خوری؟ الوچه میخوری تنها ؟ آلوچه چیه؟ گفت کوچه محدودیت سنی رو اعمال کردیم در موردت که نرسید بهت دیگه من الان عذاب وجدان گرفتم اسم یک عده را آوردم !!!!!!! مجبور شدم سانسـور کنم،بذارید به حساب جهالت....... 4
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2011 اسبه دهنشو باز کرد،گوش اسی تو دهنش بود که گفتم اسیییییییییییی بپا من دارم میگم اون موجودی که فرق گوش عالم با عوام را نفهمد خر است،باز میگی اسب !!!! اون خر از یکی از دشمنانم برای حمله به من پول گرفته بوده،وگرنه حیوانات هم اطاعت میکنند. 7
ارسال های توصیه شده