HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ همسفراش بیان بگن اینو دیدن یا نه!!!!! همسفر کیه؟من کجام؟الو؟کی مرده؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ همسفراش بیان بگن اینو دیدن یا نه!!!!! من ایشون رو نمیشناسم. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من ایشون رو نمیشناسم. :icon_pf (34): اون چسب چشاتو باز کن،شاید شناختی،منم نمیشناسمت:icon_pf (34):عینک دودی زدم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ مگه دخترا نمیتونن اونقدر رشد کنن؟ جیمی میگی دختر نمی گی نردبان که عزیز 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ لواشک آورد گفتم من دیگه کم آوردم،گفت قطر این مستطیل رو درار،اشکم دراومد تا اون همه لواشک رو خوردم نمیرید:ws47: واقعا داشتید قطر و مساحت درمی آوردید؟ خوب بعد میخوردیش بچه......... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عطر دل انگیز و مدهوش کننده اسپم،سرتاسر این تاپیک را پر کرده.......... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عطر دل انگیز و مدهوش کننده اسپم،سرتاسر این تاپیک را پر کرده.......... میخواهی پاکشون کن فقط دو صفحه میمونه برات هی بخون نوشته های سانسورشدتو آه بکش............... 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فرصت جهاد همیشه هست..... مهم اینست که اهل دل باشید. تازه این نوشته کلی سانــسور داشت،یک چیزهایی را میخواستم به طعنه بگم،گفتم بیخیال ممکنه به باورها بر بخوره. همینم خیلی جالب بود مرسی 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ نمیرید:ws47:واقعا داشتید قطر و مساحت درمی آوردید؟ خوب بعد میخوردیش بچه......... اسی داشت مساوات را رعایت میکرد به من میگفت دو اپسیلون از قطر بردار والا من از گلوم پایین نمیره 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اسی داشت مساوات را رعایت میکردبه من میگفت دو اپسیلون از قطر بردار والا من از گلوم پایین نمیره آخییی سهم تو که بیشتر بود 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ آخییی سهم تو که بیشتر بود من در همه حال میبایست حق الاسی را پرداخت میکردم در برخی موارد به زور متوسل میشد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عکسی در کار نیست چرا ؟ خو باشه :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ یکی بگه عکس ها صفحه چنده عکسها فقط به صاحبان عکس داده میشود طبق تصمیم مدریت اینگونه شد. 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ عکسها فقط به صاحبان عکس داده میشودطبق تصمیم مدریت اینگونه شد. اصلا نخواستم :viannen_38: خودم کلی عکس دارم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ من در همه حال میبایست حق الاسی را پرداخت میکردمدر برخی موارد به زور متوسل میشد الهی اغفال کرده بود کلا............ معلوم بود......... عیبی نداره گریه نکن بعد به حسابش میرسم:167: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ اصلا نخواستم :viannen_38:خودم کلی عکس دارم مثلا چندتا عکس داری؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ هوممن اممممممممممممممممممممم عینکی سفید تپل قد متوسط 4تا شیوید داشتم که این آخری ام آرچی داشت با ناخونش اونا رو هم میکندگفتم جون هرکی دوست داری بذار بمونه اینا یه کوله هم باهام بود تی شرت ساده جیب دار دماغمم یه تیم 70نفره میخواد که عملش کنند همچین موجودی رو ندیدید؟یابنده مژدگانی دارد اینکه درحال افتادن پشتی صندلی رو بگیری و دوتا تار موی پریشون کسی که رو صندلی نشسته هم بیاد زیر دستت وبعدم کلی معذرت خواهی کنی، میشه ناخن کشیدن؟! هرکی ندونه فکر میکنه همش نشسته بودم چنگ میزدم تو موهات و موهاتو میکندم!!! :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده