HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اسی با کلاه جهانگردی و هاله نور !!!! دست مبارک رو سانسور میکردی عکس نذار برادر،بذار تو کف بمونن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ اسی این چیه آخه ! یعنی چی چیه؟ عکسه دیگه،فکر کن داری سریال مذهبی تماشا میکنی،از چهره همه نور میزنه بیرون. :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دیدن این عکس چشم بصیرت میخواد،چون همه نواندیشان هاله نوری اطراف سرشان دارند. اینجا من وضعیتم خیلی نا فرم بود یه پام تو چاله بود به میلاد گفتم دست منو نگهدار نیفتمکشتن تا عکس بندازند:ws3:3-4تا با همین وضعیت انداختند 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دست مبارک رو سانسور میکردی خدایی عضله های بازو را حال میکنی...... فیگور گرفتم تریپ بادی بیلدینگ،برای همین سانسور نکردم. 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ خدایی عضله های بازو را حال میکنی...... فیگور گرفتم تریپ بادی بیلدینگ،برای همین سانسور نکردم. مچ و پنجه هاوانگشتان ید مبارک رو عرض کردم حاجیبادش رو میگرفتی حداقل با سانسوربیلدینگ رو ولش 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر نامردید همتون خب عکسارو واسه منم بفرستید دیگه موقع عکس گرفتن که میشه همه میگن یکی بگیره همه بگیریم ازش و صدای همه درمیاد .. موقع عمل که میشه همه غریبه میشن! به صد نفر پیغام میدی ولی انگار نه انگار! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ موقع عکس گرفتن که میشه همه میگن یکی بگیره همه بگیریم ازش و صدای همه درمیاد .. موقع عمل که میشه همه غریبه میشن! ببخشید شما؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر نامردید همتون خب عکسارو واسه منم بفرستید دیگه موقع عکس گرفتن که میشه همه میگن یکی بگیره همه بگیریم ازش و صدای همه درمیاد .. موقع عمل که میشه همه غریبه میشن! به صد نفر پیغام میدی ولی انگار نه انگار! به من پیغامی ندادی ایمیلتو بفرست 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ منم ار این عکسها میخوام چرا نمیفرستید آخه.......................نامردها...............:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عکس ها فقط به صاحبانش داده میشود،کسیکه در عکسی نیست به هیچ وجه درخواست آنرا نکند. کما آنکه بنده هم به هیچ وجه عکس دیگران را از کسی نخواسته ام،مگر اینکه خودم هم در آن عکس بوده باشم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ عکس ها فقط به صاحبانش داده میشود،کسیکه در عکسی نیست به هیچ وجه درخواست آنرا نکند. کما آنکه بنده هم به هیچ وجه عکس دیگران را از کسی نخواسته ام،مگر اینکه خودم هم در آن عکس بوده باشم. منم عکسی رو خواستم که دراون هستم نه غیر از اون سریع عکسها رو بده بیاد.............:167: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ انقدر نوراني شدم خودمو نشناختم:4chsmu1: منم ار این عکسها میخوام چرا نمیفرستید آخه.......................نامردها...............:ubhuekdv133q83a7yy7 مگه نفرستادم برات 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ انقدر نوراني شدم خودمو نشناختم:4chsmu1: مگه نفرستادم برات شما چرا عزیزم این عکسه مثلا نبود جزوشون هاله نوریه تو مگه داریشون؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ چرا برا من عکس ها رو نفرستادید لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ دیدن این عکس چشم بصیرت میخواد،چون همه نواندیشان هاله نوری اطراف سرشان دارند. ازاین قبیل عکسها........... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ منم عکسی رو خواستم که دراون هستم نه غیر از اون سریع عکسها رو بده بیاد.............:167: اون عکس خانه عامری ها رو که دادند بهتون؟ یک عکس هم در راه برگشت از آبشار هست،نمیدونم دارید یا نه،توی استراحتگاه یکی روی پله های رفت آبشار هرکدوم رو ندارید بگید بفرستم برای مریم عزیز هم عکسهاش رو فرستادم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ ازاین قبیل عکسها........... از همینجا ذخیره اش کن خوب !!!!! من عکس هارو اینجا میذارم که برش دارید دیگه....... به صورت مردم چکار دارین.:zadan: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ از همینجا ذخیره اش کن خوب !!!!! من عکس هارو اینجا میذارم که برش دارید دیگه....... به صورت مردم چکار دارین.:zadan: صورت خودمو که میخوام ببینم بدون هاله بفرست بیاد لوسم نشو:w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برا من هم بدید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ برا من هم بدید :icon_pf (34): شما چون روح سرگردانی،با وجودیکه اونجا حضور داشتی اما تو عکس نیافتادی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده