HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون بابت عکس, از خود جمع هم یه عکس میذاشتین ؛ میدیدمتون همون داخل اتوبوس گفتند هیچگونه عکسی نباید منتشر بشه،به هیچ وجه 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم قرار بر این شد کسی عکس نذاره باشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خواهشمن عکس زیاد نگرفتم چندتا فقط از درو دیوار گرفتم ا زجمع هم قراره کسی نذاره متأسفم دوستان اجازه ندادند اتفاقا منو شما یه عکس تو درودیوار داریم دست انوشه هست لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ یکی خر شده بود،کجاست؟ همه ساکت بودند،ناگهان خری گفت !!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ دختر خالت کیه؟؟ دختر خالم دختر خالمه دیگه با من اومده بود لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چون ناراحت نشین من یه عکس میذارم: اون وسطیه خودمم. 9 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نامحسوس نبود کهآخرش لو رفتیمشما اول نشسته بودی؟دست چپ یعنی؟ بله سمت چپ بودم که حرکتتونو دیدم :دی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چون ناراحت نشین من یه عکس میذارم: اون وسطیه خودمم. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چون ناراحت نشین من یه عکس میذارم: اون وسطیه خودمم. چقدر سردتون بوده؟:banel_smiley_52: اینجا کجاست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چون ناراحت نشین من یه عکس میذارم: اون وسطیه خودمم. این عکس بوداره!!! این شبیه به سفر علمیه از طرف دانشگاه اون شکم گندهه هم استادتونه تازه پاییز هم هست 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ حالا چون ناراحت نشین من یه عکس میذارم: اون وسطیه خودمم. تو اون گرما که ... تب میکنه اون شال گردن چیه آخه دکتر؟:icon_pf (34): یه خوبشو حداقل پیدا میکردی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شما مگه نمیدونید کاشون تابستونا سرده؟ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ شما مگه نمیدونید کاشون تابستونا سرده؟ در این حد؟؟؟؟ کارخونه سیمان رفتید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ در این حد؟؟؟؟ کارخونه سیمان رفتید؟؟ اونا آثار باستانیه. تو نمیدونی مگه از 2000 سال قبل از میلاد اجداد ما تو کاشون کارخونه سیمان داشتن؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اونا آثار باستانیه. تو نمیدونی مگه از 2000 سال قبل از میلاد اجداد ما تو کاشون کارخونه سیمان داشتن؟ بابا شوخی میکنم حالا بیا من رو بزن تا خیالت راحت بشه بر و بچ یاهو مسنجر رو جمع کردید برید کاشان چیکار آخه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ اونا آثار باستانیه.تو نمیدونی مگه از 2000 سال قبل از میلاد اجداد ما تو کاشون کارخونه سیمان داشتن؟ مگه توی عکس چیزی هست که نشان از سیمان و کارخونش باشه؟ اون آبشار نیاسر هست چرا نمیبینید آخه:w00: 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز و همسفران محترم به نوبه خودم از همتون تشکر میکنم واقعا خوش گذشت امیدوارم به شما هم خوش گذشته باشه از زحمات انوشه عزیز هم ممنونم که واقعا واسه هماهنگیهای لازم با بچه ها و تور خیلی زحمت کشیدن . خواستم گزارشات تورو از دید خودم بگم که دیدم هرکدوم از دوستان خودشون گزارشات رو دادن ما هم که بیشتر نظاره گر بودیم تا اجرا کنندهفقط اینو میتونم بگم که از آشنایی دوستان خوشحال شدم و اینکه احساس کردم این انجمن افراد خوبی داره که بسیار محترم هستند و میتونه این انجمن با افرادی اینچنینی به اهداف عالی خود برسه.بازم تشکر میکنم از همگیتون 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ مگه توی عکس چیزی هست که نشان از سیمان و کارخونش باشه؟اون آبشار نیاسر هست چرا نمیبینید آخه:w00: صلوات بفرست از خواب پرید یهوو 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ مگه توی عکس چیزی هست که نشان از سیمان و کارخونش باشه؟اون آبشار نیاسر هست چرا نمیبینید آخه:w00: شهدخت چه آلوچه و لواشکی دادی به مادمت آتیش اون آرتمیس که همچین خرچ خرچ چیپس رو تو صورت من درآورد که کف کردم اسی آلوچه خوردنش دیدنی بود 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ندیدی شیرنی های کنکور انوشه رو کی خورد؟ هنوز یاتاقان رو نتونستن بگن یادته ام آرچی اومد اجراش کنه،شیشه رو نشون داد...گفتی چی؟که منحرف شن وای خدا یادش میفتم خندم میگیره ای کاش این عابدی فقط میگفت چی!!!!!!!!! انقدر حرف میزد واسه گمراه کردن که فرصت نمیداد یه چیزی بگیم آخرای پانتومیم دیگه گروه موافق و مخالف همه حرف میزدن خوبه کلمه های سختتونم اجرا کردیم حقت بود متوکلوپرامید و میگفتم بهت ببینم چی کار میکنی! کربناتتم که اجرا کردم کربناتتتتتتتتتتتتتتتتتت ای خدا! تازه میگه کبریت گوگرد داره کربن نداره که! یعنی اوری خدایی کلماتی که میگفتی معرکه ه ه ه بود مخصوصا همین متوکلوپرامید:icon_pf (17): اولین حرکات انوشه ابتدای پانتومیم: علامت ویکتوری با مضمون اینکه 2 بخشه، 2 کلمه است یا هر 2 ای که میتونه باشه خدایی این حرکت ویکتوری من کارساز بود دیگه آخرش به خودتم سرایت کرده بود:62izy85: مامی میشه یه بار تندر 90 رو اجرا کنی؟!!!! فروع انصافا خوب بازی کردی این تندر 90 رو:w36: خدا بگم چیکا کنه اونی که با این خر گفتنش پانتومیمو جک کرده بووود اونم تندر نود نبود همون تندر بود نمیدونستم از کجا برسم بهش تقصیر این محمد مهدیه با این کلماتش :w00::w00: اگه خوووب بازی نکرده بوودی که حدس زده نمیشد عسیسم:62izy85: بیا 1لیوان چایی بخور آرووووم شی :mornincoffee: دو سه بار اومدم بگم شیرینی نمیخواید،گفتم شاید بد باشه مهمونید اگه مهمونم بودن که باید تعارف میکردی که ه ه ه شیکمو:4chsmu1: لم پن رو یادته ؟اسی کف بر شده بوداجرات منو روده بر کرد لبت موقع اجرای گوگولی روی اسی دیدنی بود اسی که سر تئاتر خیابانی داشت منو بغل میکرد همه مردن از خنده ببین خدایی خنده دار ترین اجرا ها به ترتیب تاتر خیابانی اسی بود بعدش گوگولی محمد مهدی(قیافش قشنگ خود گوگولی بوود) بعدشم تندر90 فروغ اونم واسه پارازیتایی که انداخته میشد وگرنه فروغ عالی بازی کرد بهش نخندین دهه راستی بازی آتروسم خیلی باحال و بی دردسر بود سر باغ های کندلوس(فقط سوت بلبلی زد بعدشم گفت بقیشم کندلوسه) اتفاقا منو شما یه عکس تو درودیوار داریمدست انوشه هست دقیقا چه عکسی؟!!!!!:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده