M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ زین پس سوالات خود را در مورد زبان تخصصی در این تاپیک قرار دهید. 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ خوب. بهترین منبع برای زبان تخصصی سیالات چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خوب. بهترین منبع برای زبان تخصصی سیالات چیه ؟ برای سیالات متاسفانه سراغ ندارم.اما برای نیروگاه power dictionary را توصیه میکنم.تقریبا 520 صفحه است. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منظور از anology چیه؟اکثر ما خود واژه رو بکار میبریم و با معادل فارسی آن برخورد نداشته ایم.مثل آنالوژی رینولدز... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ منظور از anology چیه؟اکثر ما خود واژه رو بکار میبریم و با معادل فارسی آن برخورد نداشته ایم.مثل آنالوژی رینولدز... آنالوژی بیشتر معنی قیاس میده. تو متن بهتر میشه توضیحش داد. مثلا همین آنالوژی رینولدز درباره چیست؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ آنالوژی بیشتر معنی قیاس میده. تو متن بهتر میشه توضیحش داد. مثلا همین آنالوژی رینولدز درباره چیست؟ ANALOGIES BETWEEN MOMENTUM AND HEAT TRANSFER In forced convection analysis, we are primarily interested in the determination of the quantities Cf (to calculate shear stress at the wall) and Nu (to calculate heat transfer rates). Therefore, it is very desirable to have a relation between Cf and Nu so that we can calculate one when the other is available. Such relations are developed on the basis of the similarity between momentum and heat transfers in boundary layers, and are known as Reynolds analogy and Chilton–Colburn analogy 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه،پس analogy همون معنی قیاس و تشابه میده. Chilton–Colburn analogy همون تشابه چیلتون کولبرن در انتقال حرارت است. که با استفاده از تشابه به دست میاد،یک بخش کامل در انتقال حرارت مربوط به همین بحث بود.. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ معادل فارسی sandblasting چی میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ معادل فارسی sandblasting چی میشه؟ میشه متن مرتبط رو نیز قرار بدهید؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ میشه متن مرتبط رو نیز قرار بدهید؟ distribution of residual stresses of the substrate would be influenced by sandblasting prior to spraying. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ sandblasting [ENG] Surface treatment in which steel grit, sand, or other abrasive material is against an object to produce a roughened surface or to remove dirt, rust, and scale ماسه پرانی و یا ماسه پاشی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ sandblasting [eng] surface treatment in which steel grit, sand, or other abrasive material is against an object to produce a roughened surface or to remove dirt, rust, and scale ماسه پرانی و یا ماسه پاشی من این عمل ماسه پرانی را تا حالا نشنیده ام،فکر کنم اسمش چیز دیگری باشه در صنعت،شاید هم همینه !!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من این عمل ماسه پرانی را تا حالا نشنیده ام،فکر کنم اسمش چیز دیگری باشه در صنعت،شاید هم همینه !!! دوستان ساخت در این زمینه بهتر میتونن توضیح بدن.چون فکر کنم یک جور عملیات تمیزکاری هستش.شاید همون ساچمه زنی باشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ همون ماسه پرانی درسته ماسه رو در معرض بادفشار قوی قرار میدن تا تمیز بشه نمیدونم چرا نمیتونم شفافتر توضیح بدم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ درسته . ولی اصلاح درستش که شن پاشی ترجمه روان تری. اما توی کارگاه ها هم به همون اسم های انگلیسی می شناسن . تکنیکهای بلاستینگ زیاده، با توجه به هدف پروسه نامهای مختلفی رو گرفتن، اما در مجموع برای تمیزکاری.ایجاد پیش تنش و پرداخت سطح از تکنیکهای بلاست استفاده می کنند . تکنیک های بلاست هم ممکن است در مراحل اولیه انجام شوند و هم در مراحل نهایی . shot blast sand blast دو نمونه متفاوت از بلاستیگ هستند توجه کنین که همون طور که گفتم تنوع زیاده .اما کلیات روش یکسان و بیشتر ماده واسط،با توجه به نوع کاربرد تغییر می کنه . 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ بحث ترمز بادی هست The S-cam is a long rod that sits in the interior of the drum brakes. When it turns, it forces out the surrounding brake shoes against the interior of the wheel drums, arresting the tires. Air pressure is used because traditional hydraulic chambers would not be able to create sufficient fluid pressure to stop the tires as quickly. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ bleed چی معنی می ده زیر؟ باز هم مبحث ترمز بادی The front brake air chambers are solid steel housings connected to an air compressor. Each air brake chamber contains a pressure bleed valve and a push rod. The push rods have a spring return on the interior and a pressure plate the spans the width and depth of the chamber. When the brake pedal is depressed, air from the compressor is pumped into the chamber. This drives the push rod out with upwards of 1,000 pounds of force. Yoked to the end of the push rod is an S-cam. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یه توضیح بدم برا دوستانی که تو باغ ترمز بادی نیستن خودم امروز ... خوندم که برا کامیون و 18 چرخ -وسایل سنگین- ازش استفاده میشه اون دومورد که بالا نوشتم برا قسمت کمبر ترمز بادی هست که فشار هوا رو به انرژی مکانیکی تبدیل می کنه دو نوع کمبر ترمز بادی داریم: Front Brake Air Chamber و Rear Spring Brake Air Chamber اولی رو کار دارم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ How a Air Brake Chamber Works کمبر ترمز بادی چطور کار می کنه متن کامل مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک زیر شکل هم داره منتها نممی دونم چرا s-cam تو شکل مربوطه نیست؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستانی که زبانشون خوبه علی علی/ من که طرز کارش رو نفهمیدم و فارسی هم سرچ کردم منتها برا ترمز بادی چیزی نبود 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ bleed چی معنی می ده زیر؟ باز هم مبحث ترمز بادیThe front brake air chambers are solid steel housings connected to an air compressor. Each air brake chamber contains a pressure bleed valve and a push rod. The push rods have a spring return on the interior and a pressure plate the spans the width and depth of the chamber. When the brake pedal is depressed, air from the compressor is pumped into the chamber. This drives the push rod out with upwards of 1,000 pounds of force. Yoked to the end of the push rod is an S-cam. bleed valve فک کنم اینجا شیر هواگیری معنا بده آخه جایی خوندم که: Bleed nipple یعنی شیر یا سوزن هواگیری Brake bleeding یعنی هواگیری ترمز یکی از دوستان اشاره کردن که اگه جواب سوالی رو بلدین بدین خب اوکی منتها دو حالت داره: بلدم برا انگیزش و تبادل اطلاعات می نویسم اگه پاسخشو ننوشتم کمی زمان بگذره می نویسم 2- بلد نیستم و کمابیش خودم دنبال جواب می گردم زمانیکه به مقصود رسیدم قرار می دیم اینجا ولی از بقیه هم توقع می ره... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده