Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اگه نباشم اسما میدونه کجام... مردمم خب تو قبرمم...میام تو خوابتون... انجمنم نشد...خدااااااااانکنه.... 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اگه نباشم فکر نکنم کسی حالمو بپرسه 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اگه نباشم فکر نکنم کسی حالمو بپرسه چقدر خوب حرفه دلمو گفتین 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ من اگه نباشم فکر نکنم کسی حالمو بپرسه من میپرسم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ منم همینطور من گریه میکنم:w821: 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ من هیچوقت کار بیخود انجام نمیدم. اگر کاری بکنم معنیش اینه که حتما اون کار برام ارزش داره. پیرو این مقدمه : سایت نواندیشان یه جورائی برام تیدیل به هویت فکری شده. یعنی بخشی از هویت فکری منو تامین میکنه. همیشه هم ازش یاد گرفتم. بنابراین من هستم چون نواندیشان هست . یا : تا نواندیشان هست منم هستم. فکر (باشم و نباشم) هم تو ذهنم نیست و نمیشه که باشه. وقتی هست من هم هستم. بودن من , نه تابع شخص یا اشخاصه و نه تابع موقعیت و شرایط. هر موقع بخوام باشم , هستم. 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادم تا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادمتا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد من تورو یادم میمونه. 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا تیتر رو دیدم یاد اهنگ کامران و هومن افتادمتا حالا بهش فک نکردم اما اگ نباشمممممممم حنانه میدونه کجامخب منم نباشم بعد مدتی فراموش میشمدیگه کسی اسمم یادش نمیاد خاله ات از حقوق مادی و معنویت دفاع میکنه نگران نباش 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ من هم که هیچ ! تو که عخشی مگه میشه فراموشت کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ تو که عخشی مگه میشه فراموشت کرد؟ اینکه نظر لطفته نازنین بانو یعنی نمیشه؟! 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه نظر لطفته نازنین بانو یعنی نمیشه؟! نه نیمیچه جینگولی جون 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ نه نیمیچه جینگولی جون اِ!؟ فکر نمیکردم این قابلیتُ داشته باشم که در ذهن کسی بمونم ::) فداات 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ اِ!؟فکر نمیکردم این قابلیتُ داشته باشم که در ذهن کسی بمونم ::) فداات 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ من تورو یادم میمونه. قول میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ خاله ات از حقوق مادی و معنویت دفاع میکنه نگران نباش :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده