رفتن به مطلب

قبل از اینکه بمیرم دوست دارم.........؟

shaden.

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قبل از اینکه بمیرم دوست دارم:

خودم رو از یه جای بلند پرت کنم پائین بلاخره پرواز و حس هیجان رو تجربه کنم بعدشم حتما با مخ اومدم زمین و بابای... %2819%29.gif

• Like 13
لینک به دیدگاه

قبل اينكه بميرم: دوس دارم در نبرد ارماگدون شركت كنم و اونجا در ركاب مهدي(عج)كشته شم دوس دارم نابودي اسراييل رو ببينم دوس دارم نابودي يه نظامي ك انقلاب مردمو مصادره كرد و ب انحراف كشوند و اون همه خون ريخت ب اسم خدا و اين همه گشنه و گدا رو شاه كرد و اون همه شاه و انسانهاي لايق و اصيل رو خار . ببينم و ببينم ك اون مردم ب اونچه لايقش هستن و ميخوان برسن قبل مردن دوس دارم رزيم ال سعود ازهم بپاشه و يه حكومت شيعه رو كار بياد تا سايه سنگين وجود نحسشان از قبرستان بقيع جمع شود . دوس دارم هلال شيعه تبديل شه ب قرص كامل و دنيا پي ب حقانيت علي و اهل بيت ببرن. دوس دارم خلبان يه جت جنگي اخرين مدل بشم و با اخرين سرعت و ارتفاع در اسمان پرواز كنم دوس دارم همه عزيزانمو براي اخرين بار ببينم.

• Like 10
لینک به دیدگاه

دوست دارم به تمام آرزوهام برسم :a030:

در ضمن به چند نفر بگم که چقدر دوستشون داشتم و عاشقشون بودم (چون بعدش دیگه چشم تو چشم نمی شیم دوست دارم لحظه آخر این اتفاق بیفته ) :ws37:

و البته از به چند نفر هم بگم که چقدر ازشون بیزار بودم (باز هم به همون دلیل بالا لحظه آخر می خوام بهشون بگم ) :sigh:

• Like 11
لینک به دیدگاه

باید به همه ی کسایی که دوستشون داشتم بگم که دلم حتی تو اون دنیا براشون تنگ میشه...

همیشه آرزو داشتم زیر یه درخت روی چمن های نم دار بمیرم

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...