shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ شما ادامه این جمله روبنویسید قبل از اینکه بمیرم دوست دارم: 26 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ قبل مردنم دوست دارم یه مدرسه بسازم یه جای دور افتاده 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم یک بار قبلش مرده باشم و بعد زنده شده باشم و دوباره زندگی رو شروع کرده باشم. 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ بدونه که دوستش دارم چشم در چشمش بمیرم 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم همه گناهامو پاک کنم...... 14 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ قبل از اینکه بمیرم دوست دارم: خودم رو از یه جای بلند پرت کنم پائین بلاخره پرواز و حس هیجان رو تجربه کنم بعدشم حتما با مخ اومدم زمین و بابای... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ میخوام برم دریا کنار دریا کنار هنوز قشنگه آخ میدونم از سبزه زار تا شالی زار هنوز قشنگه 14 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ میخوام برم دریا کنار دریا کنار هنوز قشنگه آخ میدونم از سبزه زار تا شالی زار هنوز قشنگه این از عوارض پول قبضاست هنوز 11 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ پروژه world peace رو run کنم 11 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ قبل اينكه بميرم: دوس دارم در نبرد ارماگدون شركت كنم و اونجا در ركاب مهدي(عج)كشته شم دوس دارم نابودي اسراييل رو ببينم دوس دارم نابودي يه نظامي ك انقلاب مردمو مصادره كرد و ب انحراف كشوند و اون همه خون ريخت ب اسم خدا و اين همه گشنه و گدا رو شاه كرد و اون همه شاه و انسانهاي لايق و اصيل رو خار . ببينم و ببينم ك اون مردم ب اونچه لايقش هستن و ميخوان برسن قبل مردن دوس دارم رزيم ال سعود ازهم بپاشه و يه حكومت شيعه رو كار بياد تا سايه سنگين وجود نحسشان از قبرستان بقيع جمع شود . دوس دارم هلال شيعه تبديل شه ب قرص كامل و دنيا پي ب حقانيت علي و اهل بيت ببرن. دوس دارم خلبان يه جت جنگي اخرين مدل بشم و با اخرين سرعت و ارتفاع در اسمان پرواز كنم دوس دارم همه عزيزانمو براي اخرين بار ببينم. 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ پروژه world peace رو run کنم اوااااااااااا پس ترو لاو چی؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم به تمام آرزوهام برسم در ضمن به چند نفر بگم که چقدر دوستشون داشتم و عاشقشون بودم (چون بعدش دیگه چشم تو چشم نمی شیم دوست دارم لحظه آخر این اتفاق بیفته ) و البته از به چند نفر هم بگم که چقدر ازشون بیزار بودم (باز هم به همون دلیل بالا لحظه آخر می خوام بهشون بگم ) 11 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم همه آدماي متعصب و كساني كه اختلاف پراكني ميكنن خدا يه عقل درست و حسابي بهشون بده . 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم فقط یه بار دیگه بغلش کنم 10 لینک به دیدگاه
tanhatarin_asb-3 159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ قبل از اينكه بميرم دوست دارم ...........نه نميشه گفت خصوصيه 7 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ باید به همه ی کسایی که دوستشون داشتم بگم که دلم حتی تو اون دنیا براشون تنگ میشه... همیشه آرزو داشتم زیر یه درخت روی چمن های نم دار بمیرم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده