MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا این تاپیک داره یواش یواش می کده میشه!!!:icon_pf (34): جمع مستان جمع است... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا این تاپیک داره یواش یواش می کده میشه!!!:icon_pf (34):جمع مستان جمع است... آب نبوده وگرنه همه شناگرای ماهری هستن :persiana__hahaha: حالا همه هم پیاله اشون رو می تونن این جا پیدا کنن :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخور برای معدت بده بهترین چیز واسه معده همینه 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه با هم قهر... همه از هم دور روزا مثل شب...شبا سوت و کور روزای روشن خداحافظ اصلا حالی میشم با این اهنگ... 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به برگ گل نوشتم من كه اورا دوست دارم ولي افسوس او گل را به زلف كودكي آويخت تا او را بخنداند صبا را ديدمو گفتم صبا دستم به دامانت بگو از من به دل دارد . تو را من دوست دارم ولي ناگه ز ابر تيره برقي جست تا روي ماه تابان را بپوشاند آري ... من به خاكستر نشيني عادت ديرينه دارم سينه مالامال درد اما دلي بي كينه دارم 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زاهد ظاهــرپــــرســت از حال ما آگاه نیــــــست در حق ما هرچه گوید جـای هیـچ اکراه نیست در طریقت هرچه پیش سالک آید خیر اوســــــت در صراط مستقیم ای دل کسـی گمراه نیست تا چــــه بـــازی رخ نماید بیدقی خواهــــــیم راند عرصه ی شــطرنج رندان را مجـال شاه نیست چیست این سقف بلند ســــاده ی بــسیار نقـش زین مـــعـــما هــیـچ دانا در جهـان آگاه نیست این چه استغناست یارب وین چه قادر حکمتست کاین همه زخم نهان هست و مجـال آه نیست صــــاحـــب دیــــــوان مــــا گویی نمیداند حساب کاندرایـــن طـــغــــرانـــشـان سـبةُ لله نیست هـــــرکـــه خـواهد گو بیا و هر چه خواهد گو بگو کــبـر و ناز و حاجب و دربان بدین درگـاه نیست بـــر در مــــــیخانه رفــــتن کار یکـــرنــــگــان بود خودفـروشان را بکوی می فروشـان راه نیست هـــرچـــه هست از قامت ناساز بی اندام ماست ورنه تــــشـریف تو بر بـالای کس کـوتاه نیست بنـــده ی پـــــــیــر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست حافــــظ ار بــــر صدر ننشیند ز عالی مشربیست عاشق دردی کش اندر بند مــــال و جاه نیست حافظ شیرازی 11 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینارو باید با آب طلا بنویسن. نفس هایده حق که این شعر حافظ رو اینطوری زنده میکنه. زاهد ظاهــرپــــرســت از حال ما آگاه نیــــــست در حق ما هرچه گوید جـای هیـچ اکراه نیست خودفـروشان را بکوی می فروشـان راه نیست بنـــده ی پـــــــیــر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه ی آهنگاشون قشنگه...روحشون شاد :w821:عروسک جون فدات شم تو هم قلبت شکسته که صد تا شبنم اشک توی چشمات نشسته منم مثل تو بودم یه روز تنهام گذاشتن یه دریا اشک حسرت توی چشمام گذاشتن چه تهمتها شنیدیم چه تلخیها چشیدیم عروسک جون تو میدونی چه حسرتها کشیدیم عروسک جون زمونه منو این گوشه انداخت بجای حجله بخت برام زندون غم ساخت بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه عروسک جون نگام کن چشام برقی نداره زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره باید اینجا بخشکیم تو گلدون شکسته نه اینکه باغبون نیست در گلخونه بسته چه تهمتها شنیدیم چه تلخیها چشیدیم عروسک جون تو میدونی چه حسرتها کشیدیم عروسک جون زمونه منو این گوشه انداخت بجای حجله بخت برام زندون غم ساخت بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه سرای سینه هامونو یاد دوران عاشقیم افتادم ... چقدر با این اهنگ شب رو صبح میکردم ... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد دوران عاشقیم افتادم ... چقدر با این اهنگ شب رو صبح میکردم ... جدی؟ حیف که صندلی داغت تموم شده :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هر وقت هایده گوش میدم هوس مشروب میکنم و سیگار.به خاطر این زیاد گوش نمیدم مشروب خوردن با صدای هایده یه چیز دیگس.ادم و از زمین جدا میکنه.دوست دارم یه بار رو قبرش شراب بخورم نثار خاکش کنم خدابیامرز دنی رفت ولی واسه خودش جانشین گذاشت 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینها الان دارند تو مواد مذاب جهنم آواز میخوانند.... بساط فسق و فجور را جمع کنید،آتروس تمامی نوارهایت را میندازم تو آتیش،در روز مبارزه با مفاسد اجتماعی... براستی که این ها جنگ نـــرم است،با نرم کردن بدن و قر دادن،فکرها را هم میبرد. Essi خدا خیرت بده........ :4uboxsmiley: این یکی رو باهات هستم خفننننننن......... حالا اینکه منظورت به جنبه طنز باشه یا حقیقت بماند..... :4uboxsmiley: خب هر کسی به چیزی علاقه داره :rose: ولی من حالم بد میشه خواننده زن..... اگه تو ماشین هم کسی بزاره آشنا باشه خودم عوضش میکنم.... اگه ناشناس هم باشه خودم همیشه Flash Memory یه عالمه آهنگ دارم الان هم که همه Playerها Flash و حافظه های USB وصل میشه و میگم زحمت بکشید اینو بزارین با هم لذت ببریم...... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدی؟ حیف که صندلی داغت تموم شده :icon_pf (34): دروغ گفتم بابا ... 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهستی گوش میدم اما کم. اما هایده نگو نگو هر وقت بشه توی شادی توی غم توی عصبانیت توی دپرسی .......... همیشه هایده میطلبه. هم توی دوران جاهلیتم میطلبید هم توی دوران امروزم خیلی از آهنگای هایده عالین اما اینی که یه خطش توی امضام هست رو خیلی خیلی گوش میدم و باش میرم بالا....... 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگو یا رب بگو یا رب چه بد گفتم چه بد کردم که نزدت خویشتن را دیو و دد کردم مرا یارب نمیخواهی گناه هستو اگر نفرین به این دنیای بد کردم به حرفم گوش کن یارب به دردم گوش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب بگو یارب چه بد گفتم چه بد کردم که نزدت خویشتن را دیو و دد کردم به جز عشقی که دردش را به من دادی به من یا رب چه بخشیدی که رد کردم فقط در عاشقی یارب مدد گفتم شدم عاشق تمنای مدد کردم به حرفم گوش کن یارب به دردم گوش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب شب مستی اگر یک توبه بشکستم سحر تکرار توبه صد به صد کردم به سیلابم کشاندی زیر و بم دیدم تحمل در عذاب جزر و مد کردم برایم آتش دوزخ فرستادی برایت لاله ها را در سبد کردم برایم آتش دوزخ فرستادی برایت لاله ها را در سبد کردم به حرفم گوش کن یارب به دردم گوش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب گرفتی جامه فخر مرا از من صبورانه کله را از نمد کردم نشانم ده اگر یک مور آزردم اگر یکدانه گندم را لگد کردم مرا یارب نمیخواهی گناه هستو اگر نفرین به این دنیای بد کردم مرا یارب نمیخواهی گناه هستو اگر نفرین به این دنیای بد کردم به حرفم گوش کن یارب به دردم گوش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب اگر بیهوده میگویم مرا خاموش کن یارب مرا خاموش کن یارب مرا خاموش کن یارب 8 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شبا همش به میخونه میرم منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن وای که چقد خاطره دارم با این اهنگ . 6 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای جاااااااااااااااان...عاشقشمممممممممممممممم.. مرسییییییییییییییییییی.. چه خوبه آهنگی که دوس داری اتفاقی گوش کنیییییییییی...من چقدر خوشبختم.. 6 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آتروس جان تو هر صفحه یکی از آهنگ خوشگلاشونو بذار دیگه... اینجوری ورق که میزنیم یه خاطره زنده میشه... 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا اینجا میخونه نواندیشان شد دیگه نوش....... عیبی نداره شراب ما شرابش فرق میکنه... چه کسی می گوید شرابمون پاک نیست شراب عشق من نگاه پاک توست بعد از نوشیدن جام عشق تو هزار رکعت نماز مستانه می خوانم من و به سلامتی دست هایمان که تنها نمی رقصند جامی دیگر را می شکنم ! هنوز چند میخانه ی دیگر مانده که فریاد بزنیم: " ما نخورده مستیم ! " برقصان مرا ! در هوای کلماتت پروازم ده ! سبک تر شده ام دریغ نکن ! جامی دیگر بریز . امشب را تو ساقی من باش بیا به سلامتی رویاهایمان تا طلوع شراب بازی کنیم ! جامی دیگر بریز . به سلامتی . . . نواندیشان وبچهاش به سلامتی عشق . . . 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايول نمرديم همچين تاپيكي را هم ديديم واقعا به موقع بود حيف كجايند اينان كه ببينند موسيقي داره روز به روز گند ميزنه ديگه به خاطره رفتن خيلي از اين خواننده ها با اومدن موسيقي زپرتي زيرزميني البت اون ضايع هاش يادي بشه از ويگن ها هايده و پروانه مهستي مرضيه تو ايرانم كم نيستند از پاپ خون ها دوست دارم تو ماشين هميشه موسيقي گوش كنم سنگر فرهنگي حفظ شود عزيزان 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدابیامرز دنی رفت ولی واسه خودش جانشین گذاشت زندگی بدون مشروب معنایی نداره سارا جان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده