sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا منم چند روز پیش به این فکر میکردم که واقعن رمز ماندگاری ترانه هاشون چیه من که خیلی آهنگاشونو دوس دارم و به نظرم تو اون دوره با امکانات کم همچین صدایی فوق العادس خدا رحمتشون کنه این آهنگ مرحوم مهستی رو همین چند دیقه پیش داشتم گوش میکردم خونه پر از رنج و سکوته وای دلم تنگه گل های باغچه پیش چشمم وای چه بی رنگه گل تو ی گلدون باز دوباره داره میمیره راه نفس را بغض بیداد تو میگیره روزی به چشم تو بهترین بودم عاشق ترین بودی عاشق ترین بودم از اشیون دل کندن و رفتن که اسون نیست در سینه عشق تازه پروردن که اسون نیست روزی به چشم تو من بهترین بودم عاشق ترین بودی عاشق ترین بودم 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برید صفحه ی اول...اسپیکرتونم روشن کنید 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برید صفحه ی اول...اسپیکرتونم روشن کنید :4chsmu1::wubpink::aghosh:عروسک جون فدات شم...... 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشمی به هم زدیم و دنیا گذشتدنبال هم امروز و فردا گذشت دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت بعضی وقت ها تو ماشین که از دینگ و دال آهنگ های گوش خراش و بی مفهوم که فقط در مورد چابلوسی واسه دوست دخترشون هست زده می شم، اف ام پلیر رو از جا سیگاری پیکان آردی قشنگم می کشم بیرون و نوار هایده رو میفرستم تو ضبط تا اون ترانه ی بالا با صدای قشنگ هایده فضای معنوی ماشینم رو روشنایی ببخشد دمت گرم دمه بچهای محلتونم گرم مرام بچهای پایین و لب خط با پیکان سوسکی قالپاق خورشیدی....عقشـه داش ممد سیست تو آردیت منو کشته:w42: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فول آلبوم از هایده و مهستی رو دارم...جاتون خالی دارم گوش می دم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگو نگو نميام نگو نگو نميام اميد رو پر دادن (ديگه سخته برام) حالا که دست گلدون به ساقه گل رسيده حالا که عطر آشتی تو خونمون پيچيده حالا که خوب می دونی دلم هوا تو کرده حالا که بغض و کينه پاشو کنار کشيده نگو نگو نميام نگو نگو نميام اميد رو پر دادن ديگه سخته برام آلاله غنچه کرده کاش بودی و ميديدی کبوتر بچه کرده کاش بودی و ميديدی گلها چشم انتظارن تا از در برسی تو گلها غرق بهارن کاش بودی و ميديدی ميگن وقتی قاصدک رو دوش گل سواره خوشبختی مياره کاش بودی و ميديدی يه قمری توی ايوون داره لونه میزاره ميگن اومده کاره کاش بودی و ميديدی حالا که دست گلدون به ساقه گل رسيده حالا که عطر آشتی تو خونمون پيچيده حالا که خوب می دونی دلم هوا تو کرده حالا که بغض و کينه پاشو کنار کشيده نگو نگو نميام نگو نگو نميام اميد رو پر دادن ديگه سخته برام آلبوم بزن تار (هایده) 12 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا همه آهنگاش زیباست ولی گلچین گلچین هاش به نظر من 3 تاست ... سوغاتی ( ای که تویی ... ) _ سلام سلام ... _ شب عشق یار اوقات خستگی و بی اعصابی من شده ... 7 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا منم چند روز پیش به این فکر میکردم که واقعن رمز ماندگاری ترانه هاشون چیهمن که خیلی آهنگاشونو دوس دارم و به نظرم تو اون دوره با امکانات کم همچین صدایی فوق العادس خدا رحمتشون کنه این آهنگ مرحوم مهستی رو همین چند دیقه پیش داشتم گوش میکردم خونه پر از رنج و سکوته وای دلم تنگه گل های باغچه پیش چشمم وای چه بی رنگه گل تو ی گلدون باز دوباره داره میمیره راه نفس را بغض بیداد تو میگیره روزی به چشم تو بهترین بودم عاشق ترین بودی عاشق ترین بودم از اشیون دل کندن و رفتن که اسون نیست در سینه عشق تازه پروردن که اسون نیست روزی به چشم تو من بهترین بودم عاشق ترین بودی عاشق ترین بودم منم اين آهنگ مهستي رو خيلي دوست دارم. با يه آهنگ از هايده به اسم ساقي. سلام من به تو يار قديمي...منم همون هوادار قديمي. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد انگار نه از یه شهر دور . که از همه دنیا میاد تا وقتی که در وا میشه . لحظه دیدن میرسه هر چی که جاده است رو زمین . به سینه من میرسه آه... ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... وقتی تو نیستی . قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟ گلهای خواب آلوده رو . واسه کی بیدار بکنم؟ دست کبوترای عشق . واسه کی دونه بپاشه؟ مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟ ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... عزیزترین سوغاتیه . غبار پیراهن تو عمر دوباره منه . دیدن و بوییدن تو نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام عمر دوباره منی . تو رو واسه نفس میخوام ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم عاشق اهنگه وقتی میایش هستم خیلی وقتا با خودم زمزمش میکنم یه مدتم گذاشته بودم تو پروفایلم خیلی دوستش دارم 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ندانم که چه بودی ندانم که چه هستی در بزم من شکسته ای در کام او نشسته ای نوشی تو بر سنگین دلان زهری به کام خستگان من همان اشک سرد آسمانم نقش در دیو دیوار زمانم بی سر انجام و بی نام و نشانم چون غباری به جا از کاروانم تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ندانم که چه بودی ندانم که چه هستی تنهاترین تنها منم سرگشته و رسوا منم آه ای فلک ای آسمان تا کی ستم بر عاشقان بشنو تو فریاد مرا آه ای خدای مهربان عشق تو خوابی بود و بس نقش سرابی بود و بس این آمدن این رفتنم رنج و عذابی بود و بس ای فلک بازی چرخ تو نازم بی گمان آمدم تا که ببازم ای دریغا که شد چشم سیاهی قبله گاه من و روی نمازم ____________________________ هایده واقعا سلطان صدا بود وقتی صداش رو آزاد می کنه انگار که داره از دل خودت می خونه واقعا روحش شاد 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هر وقت هایده گوش میدم هوس مشروب میکنم و سیگار.به خاطر این زیاد گوش نمیدم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هر وقت هایده گوش میدم هوس مشروب میکنم و سیگار.به خاطر این زیاد گوش نمیدم پس گوش نده :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس گوش نده :banel_smiley_52: مشروب خوردن با صدای هایده یه چیز دیگس.ادم و از زمین جدا میکنه.دوست دارم یه بار رو قبرش شراب بخورم نثار خاکش کنم 4 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ می نوش ندانی از کجا آمده ایی خوش باش ندانی به کجا خواهی رفت 6 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گدايان بهر روزي طفلشان را كور مي خواهند طبيبان جملگي مخلوق را رنجور مي خواهندجميع روضه خوانان راضيند بر مردن مردم بنازم مطربان مخلوق را مسرور مي خواهند سلامتي هايده نوششششششش 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشروب خوردن با صدای هایده یه چیز دیگس.ادم و از زمین جدا میکنه.دوست دارم یه بار رو قبرش شراب بخورم نثار خاکش کنم منم هوس میکنم منم خبر کن 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هوس میکنم منم خبر کن حتما.مشروب تکی حال نمیده زیاد 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتما.مشروب تکی حال نمیده زیاد نخور برای معدت بده 4 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میادانگار نه از یه شهر دور . که از همه دنیا میاد تا وقتی که در وا میشه . لحظه دیدن میرسه هر چی که جاده است رو زمین . به سینه من میرسه آه... ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... وقتی تو نیستی . قلبمو واسه کی تکرار بکنم؟ گلهای خواب آلوده رو . واسه کی بیدار بکنم؟ دست کبوترای عشق . واسه کی دونه بپاشه؟ مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه؟ ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... عزیزترین سوغاتیه . غبار پیراهن تو عمر دوباره منه . دیدن و بوییدن تو نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس میخوام عمر دوباره منی . تو رو واسه نفس میخوام ای که تویی همه کسم . بی تو میگیره نفسم اگه تورو داشته باشم . به هر چی میخوام میرسم به هر چی میخوام میرسم... اينم خوبه. آهنگ ديگه هم كسي يادش بياد اونم خوبه. الان دچار بحران شخصيت شدم. بگم خدا رحمتشون كنه؟! كدوم خدا؟! بگم روحشون شاد! كدوم روح؟!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده