الهام. 8079 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 نه دخترم هركي باشه تو نيستي كسي تورو نميشناسه:4chsmu1: الهااااااااااااااااااااااااام. اسپم نكن دخترم حدس بزن:4chsmu1: الهام. چه پافشاريم مي كنه! كم كم دارم به خودم شك مي كنم:JC_thinking:
setiya 12665 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 چه پافشاريم مي كنه! كم كم دارم به خودم شك مي كنم:JC_thinking: بزار زهرا بياد معلوم ميشه:4chsmu1:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 حدس دومم سیفید برفییییییییییییییییییی خاله عزیزم من تشخیص هویت قبلی بودم ............. اونموقع که باید حدس میزدی نزدی
اارکیده 464 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 چه پافشاريم مي كنه! كم كم دارم به خودم شك مي كنم:JC_thinking: مامان من راس می گه خب الهامممم
ooraman 22216 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 خاله عزیزم من تشخیص هویت قبلی بودم ............. اونموقع که باید حدس میزدی نزدی ئه؟کی بودی من چرا یادم نیست پس؟ دو تا قبلیا که پسر بودن
partow 25305 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 سلام...سلام....پری دریایی.... سلام سلام ... برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): متينه؟؟نيست؟ برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): کی میتونه باشه؟ منم ... هولاااااااااااااااااااااااا بالاخره یه باز جود رسیدم ....مهتینه که! هورااااااااا ... برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): سیلام اوری شطوری؟ دست به امضا من نزن:vahidrk: مهن نبیدم تو هم که اونوری هستی ... یکی از دوستان، داوطلبانه بیاد طرف من ... منو خبر نکردیییییییی زهرااااااااااا نچ متین نیست چون تو گفتگو ازاد فعالیتش خوف نیست . اما بد شبیه متینه هاااااا حالا یه راهنمایی کن بگو میتینگ شنبه بود ؟ خبر کردم کهههههههه ... من نمیدونم که کیا بودن کیا نبودن که ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 الهام.:4chsmu1: بروووووووووووووووو حدس بعدی .. :icon_pf (34): الهامه. یا اورامان. :icon_pf (34): :icon_pf (34): ستييييييييآخه اين كوجاش شبيه منه؟ من همچنان روي حدسم پافشاري مي كنم شايدم مريم باشه:JC_thinking: مریم؟ کدوم مریم؟ :JC_thinking: سلام fluid؟ این مدلیه یوزرش سلام سلام ... یوزرش این مدلیه؟ :icon_pf (34): پس ستي نيستي :4chsmu1: الهام شیطونی نکن ... :167: خوده خودشه همونی که من می خواستم..... بقیه شو یادم نمیاد زهرا بیا بجواب:167: آمد... آمد ... کیو می خواستی؟ من نیستم ؟مامانی بچگیا من چه شکلی بودم؟ گمراه نکن ملت رو :167: نه دخترم هركي باشه تو نيستي كسي تورو نميشناسه:4chsmu1: الهااااااااااااااااااااااااام. میگم برو حدس بعدی ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 سارا-افشار یه حدس دیگه مونده ...:icon_pf (34): اسپم نكن دخترم حدس بزن:4chsmu1: الهام. باز ستی گیر کرد ... چیز..... سکووت نیست؟ یا سفیدبرفی نه گلم ... :icon_pf (34): حدس دومم هم دخترك شهر ساز:4chsmu1: بیشتر دقت کن ... :girl_in_dreams: اورمانمریم .ک نه گلم ... :icon_pf (34):
partow 25305 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 حدس دومم سیفید برفییییییییییییییییییی نچ ... :persiana__hahaha: خاله عزیزم من تشخیص هویت قبلی بودم ............. اونموقع که باید حدس میزدی نزدی راست میگه ... مامان من راس می گه خب الهامممم نخیرم ... :persiana__hahaha: ئه؟کی بودی من چرا یادم نیست پس؟ دو تا قبلیا که پسر بودن پسر نبودن که ... بیا اینجا ... #1
ooraman 22216 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 اها این همونیه که من پیگیری نکردم ...چون دیگه خیلی دیر رسیده بودم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 اها این همونیه که من پیگیری نکردم ...چون دیگه خیلی دیر رسیده بودم :banel_smiley_4:
ooraman 22216 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 :banel_smiley_4: دهوا نکن خو اخه رسیدم دیدم 10-15 صفه ای رفته ...دیگه گفتم هرکی و بگم فایده نداره که! دیگه لفتم نیومدم!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 سلام سلام ... یوزرش این مدلیه؟ اگه fluid نیست پس خودمم منم
ارسال های توصیه شده