Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام و درود. سنت بر آن شده است تا خودمان تاپیک تحلیل شخصیت خودمان را بیارائیم. این تاپیک تحلیل شخصیت منه بی شخصیته. بفرمائید بنشینید صندلی عزیز لطفا ورق بزنید بخوانید کتاب محترم ! صادق باشید تا بگویم تنها این عینک این عصا بوف کور را هدایت نکرده است ! واقعیت ها رو بگید. درود بر شما. (نفر بعدی نیز ملیساا است.) 41 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با درود خدمت دوست گرامی Neutron من اگه بخوام آدم ها را به سه دسته کلی تقسیم کنم باید بگم: گروه اول: این آدم ها به دلیل اخلاق خوب و صبور بودنشان ، دارای جاذبه حداکثری هستند. گروه دوم: این آدم ها به دلیل اخلاق بد و زننده شان،دارای دافعه حداکثری هستند. گروه سوم: هم جاذبه زیادی دارند،هم دافعه زیادی. من آقای Neutron را بدون شک جز دسته اول قرار میدم و واقعا گرفتن ایراد از این دسته آدم ها خیلی سخته،باز یکی بخواد از من ایراد بگیره دستش تو همه زمینه ها بازه..... به هر حال اگر بخوام خصوصیات مثبت ایشان را بشمارم میتونم به: دانش عمیق،صبر و حوصله فراوان،دقت در پاسخگویی،شیوا و بلیغ سخن گفتن و.... اشاره کنم. همچنین لباسش هم بسیار زیبا بود،خطوط شکسته فارسی. من میخواستم انگشتر شیخ را در بیارم برای خودم،اما نتونستم لباس Neutron را ازش بگیرم. تنها نقدی هم که میتونم بهش وارد کنم: احساس میکنم زیاد از شوخی خوشش نمیاد،بیشتر دوست داره جدی باشه.چرا؟ 22 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رزرو میکنیم....... --------------------------------- به به :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سلام جییییییییگر خب قراره تحلیل کنیم دیگه خوشگله ببخشید دیگه اگه چیز گفتم :w554: 1. درس خون هست و با اطلاعات و خوبیش اینه که خری نیست که کتاب بر پشت حمل کنه. از اطلاعاتش بلده چجوری استفاده کنه. 2. کمالگرا ست و دوست داره هی بره بالا. 3. خودشو نمیگره اصن و جنبشم خوبه با خیلیا میجوشه اما فک کنم ترجیح میده با گروه خواستی بجوشه. 4. توی شهرسازی یه چیزی میشه فک کنم چون خوب فک میزنه و خوب صغرا کبرا میچینه 5. از منطقش خوب استفاده میکنه اما حس میکنم زیادی تلاش میکنه منطقی باشه. تعادل رو الآن داره اما سعی میکنه بیشتر منطقی باشه 6. احتمالا بین عقل رو احساسش تعادل برقرار کرده. 7. شوخو شنگول هست گرم میگیره با دوستاش اما فک نکنم خیلی برونگرا باشه 8. پیشنهاد میکنم کاربدری تر مطالعه کنه نه برای رشتش ها بلکه برای زندگیش. چون اهل مطالعه هست میگم. 9. توی یه چیزایی از زندگی به ثبات ذهنی و اعتقادی نرسیده و هی رفتو برگشت میکنه. البته حس میکنم زود به نتیجه برسه. 10. اگه بخوام بگم بچه مثبتیه یا منفی. باید بگم هیچ کدوم متعادله .... خب دیگه بسه محمد مهدی جون برات آرزوی بهریت ها رو دارم نیک روزی و سربلندی. :rose: شاد و پیروز باشی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v یاحق 14 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب تحليلش كنين ديگه رزرو چيه؟؟نكنه منتظر من بودين؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رزروووووووووووووووو!!!! بايد فكر كنيم --------------------------------------------------------------------------------------------------- محمد مهدي... موجوديست كه 2پا دارد...اما از دوپاي خودش كار نمي كشد! علاقه زيادي به نشستن دارد! مغز دارد! از آن به خوبي استفاده مي كند از 2دستش بيشتر براي شيطنت استفاده مي كند و "ني" ميتركاند! شكم ندارد گويا! كلا اين موجود خيلي در حال خوردن ديده نشده! از زبانش استفاده هاي خوبي مي كند و همه را سرگرم مي كند! اعصاب درست حسابي ندارد...ميزند! بسيار بيرحم و خشن است! درصد نمك وجودش بسيار بالاست شعله اش بسيار زياد است و حوصله اش زود سر ميرود بسيار فعال است و كلا هروقت بپرسي چه مي كني ميگويد ميپژوهم(اي چاخان!) هر چه سعي كردم خسيس جلوه اش بدهم نشد! پ.ن :اون آدمسو چيكارش كنم آخر؟ بسيار بسيار مسئوليت پذير است! همچنين به طور وحشتناكي غيرتي است و عكس خواهرش را نمي دهد و ميگويد مگر خودت ناموس نداري؟:banel_smiley_4: خلاقيت زيادي دارد و هميشه يك ايده جديد در مغز فعال او يافت مي شود از عقاب خيلي ميترسد...نميدانم چرا:JC_thinking: واقعا چرا؟؟؟ (سووووووووووووووت!!) نميدانم چرا دوست داشتني جلوه مي كند! احتمالا چون نقشش را انقدر خوب بازي كرده كه هيچكش هيچ چيز بدي از اون نديده در اين بخش سوتي نداده است اصلا! باز هم فكر خواهيم كرد!!! ادامه دارد... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه نوبت جوجه انجمنه خوبی شما؟ این محمد مهدی یک موجود عجیبه من هنوز نتونستم درست بشناسمش کلا... پسر خوبیه درس خونه از سربازی فراریه آدم و میپیچونه یه کار ازش خواستم نفهمیدم چطور شد آخرش شیرازیها رو دوست داره ولی قراره راهش ندم توی شیراز.............. هرچی بهش بگی چند دقیقه بعد به اطلاع عموم میرسه کلا حرفی تو دهنش نمیمونه و این خیلی نکته خوبی نیست اینها باشه تا بعد بازم بیام خدمتتون 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب ما هم خدمت رسیدیم همانطوری که فکر میکردم خیلی شخصیت دوسداشتنی داشتی مهدی جان خیلی گرم و صمیمی و البته با ضابطه اهل دانستن و فارغ از کباده دانستن خوشحالم که این محیط باعث شده که با فردی نازنین مث تو آشنا بشم و ازت بیاموزم موفق باشی برادر 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی من رزرو نمیکنننننننننننننننم.... سلام...... خوشحالم که دارم تحلیلت میکنم........ محمد مهدی یکی از اوون ادمای باحالیه که ادم از حرف زدن و بحث کردنو کل کل باهاش اصلا خسته نمیشه...... همیشه برای همه سوالا جوابهای منطقی داره........ واقعا اطلاعات با دلیلو مدرکشو دوست دارم....خیلیییییی... که همیشه برای بچه ها ارائه میکنه....یه موضوعو از همون ریشش برات میگه تا خووب حالیت بشه...در عین جدیتش پسر شوخ و مهربون و البته صبوریه..........دیگهههههههه............. قلو نکرده باشم...جدی جدی میگم........محمد مهدی این انگیزه رو برام ایجاد کرد تا از رشتم بیشتر از اوونی که میدونم بدونم.....یعنی از وقتی که باهاش اشنا و همکلام شدم دنبال این افتادم که دایره اطلاعاتیم رو مثه خودش بالا ببرم.....چه در رابطه با رشتم چه در رابطه با سایر چیزها.....تا حدودی هم موفق بودم..... نکته منفی هم ازش تا حالا ندیدم....یه پسر ساده...مودب...خوش صحبت ..باهوش...و مهربون....... حوشحالم که باهات اشنا شدم محمد مهدی 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عابدییییییییییی #1 یکی از بهترین دوستای من سرش درد می کنه برای بحث های شهرسازی و معماری مهربوووووووون با معرفت عاشق ملیکا بانو گرم شوخ مودب اینقد منو دلداری می ده هوای دوستاشو به شدت داره دوستداره همیشه بهترین باشه و واقعا" هم هست. تا حالا ازش بدی ندیدم. اینو جدی می گم. یه دوست و یه همراه به تمام معنا 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بی شخصیته به من چه خووووووووووو خودش توی پروفایلم گفت... ------------- من نمیشناسمش اگه بخوام تحلیلش کنم محلولش میکنم 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام علیکم :icon_pf (44): به نطر من جزو 3 کاربر برتر انجمن هست ، واقع بین هست ، تعصب بیخود نداره ، استقلالیه ، کلا فوتبال دوست داره ، عزیز دل من رو (زیزو) دوست داره کلا آدم کلاسیکی هست ، جو زده نیست ،الان داره 90 میبینه ، فردوسی پور دوست داره ، دادکان دوست داره ، از شریفی بدش میاد بدونه اطلاعات حرفی رو نمیزنه و خیلی خوبه که تو خیلی مسائل اطلاعات داره ، آواتارش بهش نمیاد ، دوست خوبی برا دوستاشه کلا راحت زندگی میکنه ، آدم موفقی هست و خواهد بود انیمیشن دوست داره ، وال ای دوست داره منم عاشقشم در کل : آدم دوست داشتنی هست و فکر کنم اجتماعی و همیشه مورد توجه و محبوب هست به جان خودم من عیبی نمیدونم وگرنه میگفتم ؛ غیر از اینکه آواتارت بهت نمیاد و اینکه مخالف فیس بوکی اما فعالی توش این پست ممکن هست تکمیل شود ببخشید که بیشتر توصیف و کف بینی شد تا تحلیل ، ولی خوب شناخت در حدی نیست که بشه تحلیل کرد :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو یادم رفت بگم: همیشه بهترین مشوق من بوده توی رشته و درسم. عابدی بریم دکترا :aghosh: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عابدییییییییییی #1 یکی از بهترین دوستای من سرش درد می کنه برای بحث های شهرسازی و معماری مهربوووووووون با معرفت عاشق ملیکا بانو گرم شوخ مودب اینقد منو دلداری می ده هوای دوستاشو به شدت داره دوستداره همیشه بهترین باشه و واقعا" هم هست. تا حالا ازش بدی ندیدم. اینو جدی می گم. یه دوست و یه همراه به تمام معنا شدییییییدا تایید میشود:w16: 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از اون تيپ كاربراي محبوب كه شايد سالي يه دونه از اين نوع توي هر فروم ظهور كنه ! بسيار خوش برخورد با سواد منطقي خاكي شوخ در عين حال سنگين و با ادب خلاصه كه خيلي آقاست 11 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتتتتتتتتتتتتتت با اینکه نسبت به خیلی کاربرای دیگه خیلی وقت نیست که باهاش اشنا شدم ولی جز دوستای خوبمه باسواد نکته سنج تیز بین مهربون ساده بی ریا شوخ طبع و البته مودب تا حالا برخورد ناخوشایندی ازش ندیدم فک میکنم به جاش خیلی صریح و رک حرفشو میزنه پسر خیلی منطقی ای به نظر میاد احتمالا خیلی هم خوش سفره روی هم رفته فک میکنم دوست قابل اعتماد و شایسته ایه امیدوارم تو همه کاراش موفق باشه 11 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به تاپیک محمد مهدی خان میباشه! یکی از بهترین و بامعلومات ترین کاربرای تالاره!تو کارش جدیدت کافی رو داره!آدم شوخی هم هست!هر سوالی در مورد طراحی شهری ازش بپرسی مطمئنا جواب کاملی میگیری!به نظر همچین با برنامه ریزا خوب نیست! خوب فعلا همینا تا بعد! راستی مرسی از دعوتت 8 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتت خب نیوترون جون خودمون! اصلا خوشم نمیاد تعارف الکی بکنم ولی خداییش خیلی باهاش حال میکنم. مخصوصا نمایشگاه کتاب که دیدمش همون 15-10 دقیقه ای باهاش بودم جدا لذت بردم. فوق العاده باسواد ، خوش اخلاق و گرم... پست های خوبی میذاره. معلومه که پشت هر حرفش ، فکر قرار داره. با favourite athlete ش تو فیس بوک خیلی حال میکنم:ws2: کلا خیلی از پست هاش رو که میخونم احساس میکنم داره حرف خودمو میزنه. به جون خودم دوس ندارم فقط از بچه ها تعریف کنم ولی نیوترون رو هرچقد فک کردم ضعفی یادم نیومد ازش! تازه نراقی هم هست ، همشهری خودمونه تقریبا حالا این یکی دو روزه بیشتر فک میکنم و تاپیک هاش رو میخونم سعی میکنم نقطه ضعف پیدا کنم ازش بیام بگم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دم در بزن رزرو ممنوع فکرکنم این تاپیک بیشترین آمار رزرو پست و داشت تا به امروز............ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من رزرو نمیکنم. اما اسپم میکنم فردا میام واسه تحلیل :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عابدی بیا اینجا بینم .. خوب گیرت آوردم دوتا دست و یه پات بالا ... حواستم بمن باشه خب تنبلیه که دومی نداره .. خیلی بی خوردی چرخ میخوره تو سایت ... میشه عنوان کاربر فعال گفتگوی آزادو بهش داد هر بار گفتیم بیا بریم کوه آقا کار دارن .. اونم شهرستون ( هر چی دورتر بهتر نه ؟! ) من نمیدونم درس تا کجا آخه ... بیا برو زن بگیر برو سر خونه زندگیت دیگه .. خفه کردی خودتو .. مث آدم بزرگا میحرفه ولی نیگات که به آواتار و یوزرش میافته به سنش شک میکنی ..! ولی کلا بچه باحالیه .. حال میکنم باهاش سوات داره شوخ و شنگه .. اصلا معلوم نیست کجا سیر میکنه جوابگوئه ... از همه مهمتر بیشتر وقتا روشنه .. (من نمیدونم کی کار میکنه ) میام پیشت .. همینجا باش پاتم میتونی بزاری زمین .. ولی دستا بالا باشه 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده