Aartemis 6639 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز فهمیدم بچهای دانشگاه پشت سرم منو "رویانا" صدا میکنن ! چرا ... ؟ چون اسمم رویاست و موهام فرفری ! لعنت به این زندگی! (رویانا = اولین گوسفند شبیه سازی شده ایرانی!) از انقلاب ترافیکش ماند و از آزادی میدانش، ازاستقلال هتل و از جمهوری خیابانش، سالهای سال گذشت و همچنان تولید کنندگان ساندیس نوشتند" از اینجا باز کنید" ولی مردم از آنجا باز می کنند ....لعنت به این زندگی ! به گداهه داری کمک میکنی، میگه قابلی نداره! لعنت به این زندگی ! افسر راهنمایی و رانندگی از بلندگوی ماشین پلیس به ماشین جلوی که bmw x3 هست میگه «خودروی ب.ام.دبلیو ضرب در سه، سریعتر حرکت کن آقا! لعنت به اين زندگـــي ! اساتيد همیشه واسه دانشجويان آرزوی موفقیت دارند و دانشجويان برای آنها آرزوی تصادف در راه دانشگاه! لعنت به اين زندگي ! رفتم سیب بخورم مامانم میگه بیا اینو بخور داره خراب میشه ! لعنت به این زندگی ! 64 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به منم میگفتن DJ..اون قدیما که مریم دی جی مد بود 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتم سیب بخورم مامانم میگه بیا اینو بخور داره خراب میشه ! لعنت به این زندگی ! در مورد زرد آلو هم همین جمله صدق می کنه 15 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتم مصاحبه کاری واسه کار طراحی، یارو می گه یه طراح برای بسته بندی های صادراتی می خوایم... که تلفن هم جواب بده نامه و فاکتور هم بزنه اگه لازم شد چایی هم بریزه!!لعنت به این زندگی ! واسه همکارم کلاس گذشتم گفتم عید داریم میریم فرانسه، عدن سر امام زده داوود تو شمال دیدیمشون! لعنت به این زندگی! رفتیم با هزار جور قرض و قوله واسه عید فرش ابریشم خریدیم پوزش رو بدیم. از شانس ما هر مهمونی میاد خونمون یا شیرینی نخودچی میریزه روش یا چایی. لعنت به این زندگی! خمیر دندون میخری دو روز تموم میشه، ولی ته خمیر دندون دو ماه طول میکشه و جونتو میگیر تا تموم بشه.لعنت به این زندگی ! دختر تو فیسبوک ۹۰ تا فرند لیست داره، ۸۶ تاشون رو زده فامیلی .... ۴ تاشون رو هم زده پدر ! بابا به خودت رحم نمیکنی به مادرت رحم کن ! لعنت به این زندگی ! سگِ یه ربع داشت دوره خودش میچرخید که دمش رو بگیره. میگم : ببین ... این سگِ بد بخت یه ربع داره دور خودش میچرخه، چه راحت سر گرم میشه این بیچاره ! میگه: بیچاره تویی که عین آمار، یه ربع زول زدی داری اینو نگاه میکنی ! لعنت به این زندگی! امروز صبح رفتیم با بچهها کله پاچه بزنیم. یه دونه مو تو آبگوشت مغز بود، یه دونه مو تو بناگوش بود، یه دونه مو هم توی نعلبکی چایی که گرفتم. آقای کله پاچه ی کچل بود ولی دکمه پیرهنش تقریبا تا زیر نافش باز بود. 41 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كوچيك كه بوديم تنها كفشامون رو اشتباه مي پوشيديم اما حالا چي؟ حالا كه بزرگ شديم تنها كار درستمون پوشيدن كفشامونه !لعنت به اين زندگي ! فهمــیده ام هر چیز خوب در زندگی یا غیر قانونی است و یا غیر اخلاقی و یا چاق کننده لعنت به اين زندگــــي ! همکارم انگشت تو بینی مبارکش میکنه، در میاره، نگاه میکنه، گلوله میکنه و سپس پرت میکنه ! روزی ۱۰ بار این کار رو تکرار میکنه و میزش رو بروی میز منه. لعنت به این زندگی ! نشستی سر کلاس،حوصله نداری درست بشینی،مثل ژله پهن شدی روی صندلی،نیم ساعته بچهها دارن میگن استاد خسته نباشید،استاد ماژیک رو میذاره رو میز میگه خوب دوستان درس تمومه،اگه سوالی دارید بفرمائید،اگه نه هم که من تعطیل کنم کلاس رو یهو یکی از اون ردیف اول پا میشه میگه: - استاد،اساس کار میکرو ترنسپورترهای سینکرونایز کننده چیه؟؟لعنت به اين زندگــــــي ! مامانم جونش برای دامادش در می ره.آب میوه گرفته بود وقتی می خواست لیوان دامادشو پر کنه از شیوه ی آبیاری پر فشار استفاده کرد نوبت به من که رسید شیوه ی آبیاری قطره چکانی.لعنت به این زندگی! همانا یکی از ضایعترین حالات برای خانومها آنست که جنس رژ لبشان بد باشد و در گرمای هوا شره کند بر چانه اشان لعنت به این زندگی! 37 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در مورد زرد آلو هم همین جمله صدق می کنه دقیقا........ 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتم سیب بخورم مامانم میگه بیا اینو بخور داره خراب میشه ! لعنت به این زندگی ! بچه بیا این برنج رو بخور .. میخوام بذارم جلو مرغ!!!!:w00: 14 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی من ایراد دارم که همه ی اینا رو میبینم توی زندگی اما میگم :چه جالب اینها همش خاطره ست ؟!! 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی من ایراد دارم که همه ی اینا رو میبینم توی زندگی اما میگم :چه جالب اینها همش خاطره ست ؟!! نه بابا مشکل از فرستنده است به گیرنده دست نزن لطفا 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها یه زمانی هم به من میگفتن محسن نامجو 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها یه زمانی هم به من میگفتن محسن نامجو رو چه حسابی؟؟ خواننده هستی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رو چه حسابی؟؟خواننده هستی؟؟ نه ولی عاشقش بودم (جدیدا نه زیاد) 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه ولی عاشقش بودم (جدیدا نه زیاد) منم بعضی آهنگ هاش رو دوست دارم!!! بعضی از این طرفدار تیفوسی هاش میگن شعراش خیلی پرمعنیه!بعضی هاش رو آره قبول دارم! ولی بعضی از شعراش رو هرکاری میکنم هیچی ازش سر در نمیارم. مشکل از منه یا اون؟ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مامانم اومده ميگه زن بگير برو دنبال كارت از دستت راحت شيم، منم گفتم مشخصات عروست رو بده امشب ميذارم داونلود شه ... لعنت به اين زندگي ! بابام رفته خارج موبایل اعتباری برده.هی امروز زنگ زده بهم تا می گم الو می گه منو بگیر منو و بگیر و گوشی و قطع می کنه.ببین کار به جایی کشیده که بابامم بچه زرنگ شده.لعنت به این زندگی ! از مامانم پنجاه تومن می گیرم که کتابای دانشگامو بگیرم.بعد عابر بانکمو می دم براش جلد چرم بخره داره می ره بیرون.وقتی میاد می گه پنجاه تومنه رو بیار.بهش که می دم می گه بیا موجودی حسابتو گرفتم.واسه چی وقتی پول داری از ما می گیری؟لعنت به این زندگی ! رفيق ما تازه از ايران رفته انقدر با ***** شكن اومده فيس بوك از اونجا پيام داده يه ***** شكن برام ميل كن .... لعنت به اين زندگي اگه کف پات صاف نباشه باید بری سربازی تا دهنت صاف شه...بلاخره یه جات باید صاف باشه. لعنت به این زندگی! 18 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتم داروخانه میگم آقا چسب زخم میدی؟ میگه :نداریم. میگم پس این چسب زخما چیه گذاشتی اینجا ؟ میگه : اینا برای باقی پوله خورد مردمه ... لعنت به اين زندگي !!! لعنت به اون مملكتي كه تنها راه تفريح جووناش فيس بوكـــه ... لعنت به اين زندگي ! دقت کردی که : وقتی بگی انتقادپذیرم، همه خودشونو میکشن تا با انتقاداشون بهت ثابت کُنن ظرفیت انتقاد پذیری رو نداری؟ ... لعنت به اين زندگي ! بعد از بیستمین بوقی که برای بیستمین مسافره کناره خیابان زد و اونم سوار نشد راننده دسته راسته شو گذاشت رو شونمو گفت : اونقدر بدم میاد از مسافرای نحس! ... لعنت به اين زندگي ! این همه تو خدمت دهنمونو سرویس کردن حالا که تموم شده هنوز خونه اولیم. اصلا چرا رفتیم؟ واقعا لعنت به این زندگی ! 17 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ **ميگم مامان ناصر حجازي تو بيمارستانه به خاطر سرطان، اوضاعش هم خرابه ..ميگه همينه ديگه، انقدر اين اشغالاي بدنسازي رو بخور تا مثل اون بشي ..مامان چه ربطي داره؟؟؟ لعنت به اين زندگـــي ... ! **هر روز میگم پدر من این گزینه ی بازگشت به تنظیمات کارخونه رو نزن باز میاد میگه ما چرا یه کانالم نداریم رو رسیورمون فکر کنم پارازیت انداختن روش...!!:w00: لعنت به اين زندگـــي ! **هفت سالم بود معلم قرانمون می گفت :دخترای گلم اگه موهاتون بیرون باشه خدا از هر یک تار مویی که بیرون باشه تو جهنم آویزونتون میکنه!!!.....من هم که بچه توخس بودم گفتم....خوب خانم پس بهتره یک دسته مو بیرون باشه یا اصلا روسری نذاریم چون دردش کمتر میشه! انداخت منو از کلاس بیرون......لعنت به همه تبعیض های جنسی و خشونت های مذهبی که از همون اول بیخ ریش همه ما بستن.....بعد میگن چرا عقده ای شدی......لعنت به این زندگی! **تازگیها تو خیابون هر کسی یه حرف درست حسابی میزنه، ناخودآگاه زیرشو نگاه میکنم دنبال کلید لایکش میگردم ! لعنت به این فیسبوک ! **بزرگ شديم ، تا حدی که به 2 متر هم رسیدیم ، اخرشم نفهميديم اين بچه هاي مردم كيا بودن كه تو همه چيز از ما موفق تر بودن:w821: لعنت به اين زندگـــي ! 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم بعضی آهنگ هاش رو دوست دارم!!!بعضی از این طرفدار تیفوسی هاش میگن شعراش خیلی پرمعنیه!بعضی هاش رو آره قبول دارم! ولی بعضی از شعراش رو هرکاری میکنم هیچی ازش سر در نمیارم. مشکل از منه یا اون؟ آهنگاش خیلی خدا بودن ... یه زمانی کسی بهش بد میگفت خونش رو میریختم ولی الان 2 ساله آهنگ قشنگ نداده بیرون ... حداقل من که اصلا حال نکردم از بس زده تو کار مواد مخدر ... 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از بس زده تو کار مواد مخدر ... تو از کجا میدونی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نون خشک هم نشدیم مردم از کف زمین برمون دارن ماچمون کنن.... لعنت به این زندگی!!!!!!!!! ما متولدین دهه شصت از سال تولدمان معلوم است روزگار کدام انگشتش را به سمت ما گرفته است... لعنت به این زندگی!!!!!!!!! يك خانمي از فرند ليست من عكس سگشو اپلود كرده بود و نوشته بود "اين دخترمه". منم زيرش نوشتم: آخي، فكر كنم به باباش كشيده ... صبحش اومدم ديدم منو از ليستش Remove كرده .... لعنت به اين زندگي !!!!!!!!! 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده