lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی وقتا خیلی راضیم بعضی وقتا اصلا راضی نیستم بستگی به آینش داره! 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سامن علیک چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگر بخوام درصد بگم:JC_thinking:80 درصد اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ بلی آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ آره عکسای خودمو ک میبینم هم هی قربون خودم میرم :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم راضیم من چهره ی خودمو با آرایش ملایم بیشتر می پسندم تا یه آرایش غلیظ:girl_angel: 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از ظاهر خودمون خیلی راضی هستیم همه چیز خیلی خوبه در حد اعلا . یه دماغ الن دلونی هم داریم که حرف نداره بترکه چشم دشمن الهی :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ من از چهره خودم کاملا راضیم :girl_yes2: چهره بدون آرایشم رو هم قبول دارم.مخصوصا وقتی عکسهای بدون گریم این بازیگرا خارجی رو میبینم :icon_pf (34)::icon_pf (34): بعضی وقتا هم قربون صدقه خودم می رم به مقدار فراوان:4chsmu1: هیچوقت ناشکری نمی کنم :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از ظاهرم راضیم ولی دوست دارم ی کم تپل شم:w14: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک آپــــــــــــــــــــــــــ 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ راضی نیستم وا؟ آقاوحید بیا به داد همسرت برس از دست رفت 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وا؟ آقاوحید بیا به داد همسرت برس از دست رفت خب خود آقا وحید راضی نیست 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ خب خود آقا وحید راضی نیست وحید راضی نیست خودتم راضی نیستی؟ بابا ! اینو میگن شوهرداری...یه کم بقیه یاد بگیرن 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وحید راضی نیست خودتم راضی نیستی؟ بابا ! اینو میگن شوهرداری...یه کم بقیه یاد بگیرن چرا بد فهمیدی؟ 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اونچه خدا داده شکر زمان و وقت رو اگه در مورد باطن بزاریم نتیجه اش بهتر هست،باطن دیو امکان داره بشه فرشته.ولی ظاهر نه. آراسته بودن در عین سادگی بهترین تیپ هست.نیاز زیادی هم به جلوی آینه رفتن و برانداز کردن و فکر کردن نداره البته این نظر شخصی من هست و نظر مخالف من هم مورد احترام کامل من هست. 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بعضي وقتا راضيم يعضي وقتام نه!!!در كل مشكلي نداره چهره ام ولي به نظر خودم خوشگل نيستم...بد نيست خدايا شكرت كه سالمم...:girl_angel: همين مرا بس 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من خوش گل اونیه که رنگ چشماش به رنگ آبی آسمونه حالا چه با لنز چه بی لنز چه با بنز چه بی بنز ولی کلا خوشگلی رو بریز تو جوب آب بره یه جو معرفت یه جو مرام....خلاصه بسته به انتظار هر فرد خوشگلی یه تعریفی داره و راضی بودن از اون نسبیه من خودم که یه دونه باشم میدونمم سلیقم خوبه اونیم که انتخاب میکنم یه دونه باشه کلا این پست تبلیغ و تعریف از خود بود 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ زیبایی یک چیزه نسبیه زیبایی پوشش وظاهرهم همینطور تقریبا راضی ام... 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من فکر میکنم ظاهرم معمولیه یعنی قیافمم معمولیه.اعضای زشتی تو صورتم ندارم خیلی هم عالی نیستم. با آرایش خوب بهترم بدون آرایش خیلی معمولیم.خودم با آرایشمو ترجیح میدم. ولی ناراضی هم نیستم. خدارو شاکرم به خاطر سلامتی و زیبایی معمولی که بهم داده. 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا عاشق خودم میشم وقت کردی یه کم از خودت راضی باش 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من از خودم راضی نبودم ! و همه تعجب میکردند اومدم خوب فکر کردم دیدم بذار راضی شم چمه ماشالا ماشالا تا کور شود هر آنکه تنواند دید :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده