hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای بابا اون لحاظ دیگه سر کارگذاشتین یا من نمیفهمم واقعا؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کدوم لحاظ ؟:jc_thinking: باطن.. شخصیت .. اخلاق.. رفتار 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باطن.. شخصیت .. اخلاق.. رفتار خب تو همون پستت نمیشد بگی ؟ ی رب رفتم سر کار ... اون از اواتارت ... این از حرف زدنت ... :w74: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چن روز پیش کلاس ما دختر خانومی اومده بود برای ارایه انقده خوشگل انقده مانکن انقده ناز قدش بیشتر از 180 بود فکر کنم هیکل بیست پوست صورت اینه سفید و براق خداییش من خودم همین جوری سرم یه وری شده بود اخه سمت چپ من نشسته بود دو سه صندلی اون ور تر بعد که استاد گفت بیا ارایه بده وای وای واه واه من و دخترای کلاس هیچی حال پسراهم فکر کنم بهم خورد چون علنا داشتن باهم درموردش پچ پچ می کردن کلا بالاخونه رحل کامل بود مادام العمر انچنان رفتارهای جلفی جلو انظار می کرد انچنان با عشوه خ... حرف میزد که ............ خلاصه همه حسن ها تو یکی جمع نمیشه کم دیدم ادمایی که از هر نظر کامل باشن 17 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چن روز پیش کلاس ما دختر خانومی اومده بود برای ارایه انقده خوشگل انقده مانکن انقده ناز قدش بیشتر از 180 بود فکر کنم هیکل بیست پوست صورت اینه سفید و براق خداییش من خودم همین جوری سرم یه وری شده بود اخه سمت چپ من نشسته بود دو سه صندلی اون ور تر بعد که استاد گفت بیا ارایه بده وای وای واه واه من و دخترای کلاس هیچی حال پسراهم فکر کنم بهم خورد چون علنا داشتن باهم درموردش پچ پچ می کردن کلا بالاخونه رحل کامل بود مادام العمر انچنان رفتارهای جلفی جلو انظار می کرد انچنان با عشوه خ... حرف میزد که ............ خلاصه همه حسن ها تو یکی جمع نمیشه کم دیدم ادمایی که از هر نظر کامل باشن آره...منظورم همچین چیزایی بود 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره راضیم خدا رو شکر با حرف سارا هم بشدت موافقم ........ برعکسشم هست که ممکنه فردی خیلی زشت باشه با رفتارش خیلی خوشگل به نظر بیاد 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ راضیم شکر خدا. معمولا زیاد قربون صدقه ی خودم میرم بدون ارایش هم خوبه اما با یه کم ارایش خیلی بهتر میشه 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهایییییییییییییییییییییییییی دختر پسرایی که زشت هستید اگر میخواهید اگر می خواهید اگر میخواهید زیبا بشوید اگر میخواهید بدون پرداخت هیچ هزینه ای همه محو شما بشوند اگر میخواهید در جامعه موفقیت های چشم گیری بدست اورید فقط فقط فقط فقط فقط فقط فقطکافیه یوگا کار کنید 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ نچ راضی نیستم نه ارایش نمیکنم چون بدم میاد پوستم چرب باشه نه قربون صدقه نرفتم ادم تو سنای مختلف فرق میکنهتو نوجونی فکر میکنی دیگه ته زیبایی هستی چند سال که رد میشه به عکسات نگاه میکنی حالت بد میشه کلا معمولیم خوب ادم با ارایش جذاب تر میشه کاملا طبیعیه راضیم شکر تو خدا وکیلی خوشگلی بی انصافی نکن 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چهرم رو خیلی دوس دارم... خوب معلومه با آرایش دخترا قشنگ تر میشن... قربون صدقه خودمم میرم.. 4 لینک به دیدگاه
*Star* 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهایییییییییییییییییییییییییی دختر پسرایی که زشت هستیداگر میخواهید اگر می خواهید اگر میخواهید زیبا بشوید اگر میخواهید بدون پرداخت هیچ هزینه ای همه محو شما بشوند اگر میخواهید در جامعه موفقیت های چشم گیری بدست اورید فقط فقط فق فقط فقط فقط فقطکافیه یوگا کار کنید یوگا؟؟چرا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یوگا؟؟چرا؟؟ یه چرخی تو نت بزنی می فهمی چرا بزن فواید یوگا این حرفم جدی بود یوگا غیر تاثیر رو ستون فقرات و اندام روی روحیه و فکر هم تاثیر خیلی خوبی داره یه جور بالابردن قدرت درونیه 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد یه جمله ای افتادم. برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: 16 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد یه جمله ای افتادم.برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: ممنونم به مورد خیلی خوبی اشاره کردی گرچه چیزی که مشخصه اینه که تعریف زیبایی وزشتی مطلق نیست.این ماهستیم که بهش معنامیدیم وگرنه درخلقت خدا هیچ چیز زشتی نیست. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یاد یه جمله ای افتادم.برنارد شاو میگه: زن زشت وجود ندارد ،بلکه برخی زنها فقط توانایی زیبا جلوه دادن خود را ندارند................:4chsmu1: کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش تو خیلی هم خوب بودی عسیسم :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاملا موافقم زن بایدد یه چیزایی بلد باشه که بنده هیچ چیشو بلد نیستم:icon_pf (34):شلغم اومدم کرفسم میرم:icon_pf (34):تقصیر اموزشمونه ها:هی گفتن ساده باش عشوه گری نکنید لوندی نکنید الان اینا شده شخصیتمونه زنی خوبه که همه اینا رو بلد باشه به جاش آخ گفتی این لوندی و عشوه گری لامصب ذات زنه.....زشت باشی اما خوب عشوه بیای ماها مث پسر بار اومدیم:icon_pf (34): نصیحت من به تمام دخترا: سعی کنید دلبرهایی خوبی باشید.عشوه یاد بگیرید 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این چندوقت اصلاازظاهرخودم احساس رضایت ندارم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بازم من اومدم چندلحظه بیشتروقتت رونمیگیرم فقط یه سؤال؟ چقدرازچهره الان خودت رضایت داری؟ 90 درصد اگه دخترهستید آیاچهره بدون آرایشت روقبول داری؟ آیاشده جلوی آینه قربون صدقه خودت بری؟ اگه پسرهستی چی؟ازظاهرخودت ازتیپ بدنی که داری رضایت داری به نظرخودت هیکل خودت چه شکلی هستش؟ یه مدتی هست بدن سازی نمی رم افت کردم ولی هر وقت بوی خواستگاری بیاد سعی می کنم یکی دو ماه خواستگاری رو عقب بندازم چون قبلا کار کردم یه مدت کوتاه کار کنم دویاره خوب میشه ای بابا میگه نوشته شما کوتاهه:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده