shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چه باحال منم نداشتم،:62izy85:، دیگه نبود؟؟؟ شدیم 3 تا:persiana__hahaha: یارگیری میکنی؟ 3
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مرسی عزیزمبالاخره یکی پیدا شد راضی باشه خواهش می کنم بهار جون... به نظر من ادم باید با خودش صادق باشه... نباید به جرم این که آدما اونی که ما میخوایم نیستن اصل قضیه رو زیر سئوال ببریم.. 6
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خواهش می کنم بهار جون...به نظر من ادم باید با خودش صادق باشه... نباید به جرم این که آدما اونی که ما میخوایم نیستن اصل قضیه رو زیر سئوال ببریم.. درسته عزیزم من تجربه این کارو نداشتم نمیتونم در موردش نظر بدم اما تو فامیل دیدم کسایی که چندین سال دوست بودن و منجر به ازدواج شده الان هم کاملا موفقند برعکسشم بوده 5
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 درسته عزیزممن تجربه این کارو نداشتم نمیتونم در موردش نظر بدم اما تو فامیل دیدم کسایی که چندین سال دوست بودن و منجر به ازدواج شده الان هم کاملا موفقند برعکسشم بوده دقیقا منم زیاد دیدم از هر نوعش... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 مرداد، 2011 یارگیری میکنی؟ ایهیم :persiana__hahaha: من دیگه اسپم نمیکنم:w410:
masoume 5751 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بهار جان دوست پسر یا دختر رو میشه تعریف کنی ؟ ارتباط با هر جنس مخالفی میشه دوست پسر یا دختری ؟ 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بچه ها یکی تو خصوصی از همون اولی که این تاپیکو زدم داره باهام میجنگه هر چی هم دلیل میارم حرف خودشو میزنه میگه تو که خرت از پل گذشته دلیل این تاپیکت چیه؟ بهش گفتم تاپیک نظر شخصی من نیست برای بحث و گفتگو و نظر خواهیه مثلا اگه در مورد قتل صحبت کنم یعنی با قتل موافقم؟ شما بگید چجوری راضیش کنم؟ 5
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بهار جان دوست پسر یا دختر رو میشه تعریف کنی ؟ارتباط با هر جنس مخالفی میشه دوست پسر یا دختری ؟ همین چیزی که داریم تو کوچه و خیابون میبینیم یواشکی دور از چشم آشنا و فامیل رابطه داشتن قبلنا نامه نگاری بود الان اس ام اس و چت که خیلی راحت تر شده 6
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بچه ها یکی تو خصوصی از همون اولی که این تاپیکو زدم داره باهام میجنگههر چی هم دلیل میارم حرف خودشو میزنه میگه تو که خرت از پل گذشته دلیل این تاپیکت چیه؟ بهش گفتم تاپیک نظر شخصی من نیست برای بحث و گفتگو و نظر خواهیه مثلا اگه در مورد قتل صحبت کنم یعنی با قتل موافقم؟ شما بگید چجوری راضیش کنم؟ چرااااااا واقعا؟ مگه ادما درباره ی هرچیزی که سوال می پرسن باید باهاش درگیر باشن؟! 5
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چرااااااا واقعا؟مگه ادما درباره ی هرچیزی که سوال می پرسن باید باهاش درگیر باشن؟! مغزمو سوراخ کرده اخرشم گفت چون مذهبیه نمیتونه این حرفامو قبول کنه منم که کلا با این ادما مشکل دارم دست خودم نیست خو 5
chalipa 1177 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بچه ها یکی تو خصوصی از همون اولی که این تاپیکو زدم داره باهام میجنگههر چی هم دلیل میارم حرف خودشو میزنه میگه تو که خرت از پل گذشته دلیل این تاپیکت چیه؟ بهش گفتم تاپیک نظر شخصی من نیست برای بحث و گفتگو و نظر خواهیه مثلا اگه در مورد قتل صحبت کنم یعنی با قتل موافقم؟ شما بگید چجوری راضیش کنم؟ بگو میخوام برا پسرم میخوام ببینم چطوری باشه درست تره 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بگو میخوام برا پسرم میخوام ببینم چطوری باشه درست تره اتفاقا خیلی خوشحال میشم اولین کسی باشم که با دوست دختر پسرم اشنا بشم به خودشم گفتم 5
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 مغزمو سوراخ کرده اخرشم گفت چون مذهبیه نمیتونه این حرفامو قبول کنه منم که کلا با این ادما مشکل دارم دست خودم نیست خو این چیزا چه ربطی به مذهب داره اخه... ادم بدون شناخت و با صلاح دید اطرافیان بره زیر یه سقف خوبه؟ یعنی طلاق گرفتن در نظر این گونه افراد از رابطه داشتن در حد معقول فبل از ازدواج بهتره؟ اگه این طوریه که اصلا با یه چنین فردی بحث کردن جایز نیست... 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 این چیزا چه ربطی به مذهب داره اخه...ادم بدون شناخت و با صلاح دید اطرافیان بره زیر یه سقف خوبه؟ یعنی طلاق گرفتن در نظر این گونه افراد از رابطه داشتن در حد معقول فبل از ازدواج بهتره؟ اگه این طوریه که اصلا با یه چنین فردی بحث کردن جایز نیست... سعی کردم توجیهش کنم اما وقتی فکر بسته باشه کاریش نمیشه کرد 3
chalipa 1177 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اتفاقا خیلی خوشحال میشم اولین کسی باشم که با دوست دختر پسرم اشنا بشم به خودشم گفتم اون وقت اگه مجبور بشی هر روز با دوست دخترای جدیدش اشناشی چی:62izy85: بازم دوست داری 3
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 سعی کردم توجیهش کنماما وقتی فکر بسته باشه کاریش نمیشه کرد کاملا درک می کنم... 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اون وقت اگه مجبور بشی هر روز با دوست دخترای جدیدش اشناشی چی:62izy85:بازم دوست داری الان زمونه عوض شده نمیتونم صددر صد بگم اینطور نمیشه اما باید تجربه کنه تا یاد بگیره با اینکه میدونم اینطوری نمیشه 3
maryam_alien 9905 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 خیلی جالبه. من کلی آدم مذهبی و نماز خون و روزه بگیر و چه و چه میشناسم که دوست پسر و دوست دختر داشتن و دارن. حتی تو دانشگاه ما یکی از این پسرهایی که خیلی تیپ مذهبی داشت و عضو بسیج بود و دائم تو دفتر بسیج میدیدنش(بوی شهادت میداد) به من پیشنهاد دوستی داد. آشنایی یا ازدواج نه!! دوستی!!!!! مامان منم اصلا مذهبی نیست و به هیچ وجه از دوستی دختر و پسر خوشش نمیاد. هیچ ربطی به مذهب نداره. 5
کتایون 15176 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 اون وقت اگه مجبور بشی هر روز با دوست دخترای جدیدش اشناشی چی:62izy85:بازم دوست داری اگه پسری خوب و درست تربیت شده باشه و احساسش درست رشد داده شده باشه هیچوقت به این جا نمیرسه کارش... 4
ارسال های توصیه شده