shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوووووف قدرت اراده من كه خيلي بالاست اگه يه مشكلي پيش بياد يا هرچيز ديگه اي كه ديگه باهاش موافق نباشم ديگه تموم شد رفت عمرا سمت اون كار نميرم و هيچكي هم نميتونه نظرمو برگردونه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم تایپیک تکراریه اما اراده من 0 هست:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اراده من تعطيله! البته در جهت معكوس خوب عمل مي كنه! مثلا وقتي ميخوام رژيم بگيرم انقدر ميخورم تا بتركم! 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اراده ام با مقدار انگیزم رابطه مستقیم داره اگر برای کاری انگیزه داشته باشم . ارادم وحشتناک بالاست ( مثلا تو زمان سربازی برای ارشد خوندم قبول شدم) اگر انگیزه هم نداشته باشم که یه آدم ....:w74: 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اراده ام با مقدار انگیزم رابطه مستقیم داره اگر برای کاری انگیزه داشته باشم . ارادم وحشتناک بالاست ( مثلا تو زمان سربازی برای ارشد خوندم قبول شدم) اگر انگیزه هم نداشته باشم که یه آدم ....:w74: اواتارت عكس بچگيته؟اگه خودتي كه بچه بودي خيلي ناز بودي 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اواتارت عكس بچگيته؟اگه خودتي كه بچه بودي خيلي ناز بودي آره عکس بچگی مه . ممنون 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا اراده محکمی ندارم مثلا در مورد همین انجمن اون اوایل که خیلی معتاد شده بودم هر چی اراده میکردم نمیتونستم ترک کنم ولی خوشبختانه الان برخوردم نسبت به صرف کردن وقتم در انجمن منطقی تر شده اما نه به خاطر ارادم چون دلزده شدم کلا اینجوریم یه چیزیو اونقدر شور میکنم بعد سیر میشم بعد یهو حالمو بهم میزه ولی در مواردی که منافعم درگیر باشه و وحشت داشته باشم از چیزی اراده محکمی دارم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگر ببینم چیزی داره روی زندگیم تأثیر منفی میذاره سریع میذارمش کنار حتی اگر دوست صمیمی چندسالم باشه ( چند تا از دوستامم گذاشتم کنار ):icon_pf (34): وقتی هم خواستم بعد از چند سال دوباره درس بخونم رفتم سراغشو و خوندم تا قبول شدم.. ارادهم زیاده ......... 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید نميشه بطور كلي بگم خوب بوده يا بد. يه جاهايي يه كارايي كردم كه خودم از درك اراده اي كه به خرج دادم شگفت زده شدم. كلا" سعيم اينه كه اگه درمورد كاري توانايي انجامش رو ندارم اراده اي هم نكنم.... مورينيو يه بار گفت عاشق شطرنجم و از فوتبال هم بيشتر دوسش دارم.ولي چون ميترسم شكست بخورم بازي نميكنم.... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید قدرت اراده من بالا هست.یعنی بخوام یک کار را بکنم یا نکنم .انجامش میدم. ولی مهم این هست که تصمیم بگیرم یک کاری را انجام بدم .که تو این ضعیف هستم 3 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اگه اراده کنم کاری را بکنم توانایی این را دارم که به خاطرش همه را دیوونه کنم یا شهر را به هم بریزماما اگرم به این نتیجه برسم که نباید انجامش بدم هیچکس نمی تونه قانعم کنه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیروز فهمیدم ارادم در مورد کسایی که دوستشون دارم صفره حتی اگه مهمترین تصمیمم بگیرم 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیروز فهمیدم ارادم در مورد کسایی که دوستشون دارم صفرهحتی اگه مهمترین تصمیمم بگیرم یعنی چی اون وقت؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی چی اون وقت؟ یعنی یه تصمیمی در مورد یکی از عزیزانم گرفته بودم اما چون دوسش داشتم نتونستم عملی کنم 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی یه تصمیمی در مورد یکی از عزیزانم گرفته بودم اما چون دوسش داشتم نتونستم عملی کنم اره مامانا همینطورن تحدید میکنن اما عملیش نمی کنن:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اره مامانا همینطورن تحدید میکنن اما عملیش نمی کنن:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده