shaden. 18583 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید 8
zahra-d 4993 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 اوووووف قدرت اراده من كه خيلي بالاست اگه يه مشكلي پيش بياد يا هرچيز ديگه اي كه ديگه باهاش موافق نباشم ديگه تموم شد رفت عمرا سمت اون كار نميرم و هيچكي هم نميتونه نظرمو برگردونه 5
الهام. 8079 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 اراده من تعطيله! البته در جهت معكوس خوب عمل مي كنه! مثلا وقتي ميخوام رژيم بگيرم انقدر ميخورم تا بتركم! 6
p mehdi q 6226 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من اراده ام با مقدار انگیزم رابطه مستقیم داره اگر برای کاری انگیزه داشته باشم . ارادم وحشتناک بالاست ( مثلا تو زمان سربازی برای ارشد خوندم قبول شدم) اگر انگیزه هم نداشته باشم که یه آدم ....:w74: 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من اراده ام با مقدار انگیزم رابطه مستقیم داره اگر برای کاری انگیزه داشته باشم . ارادم وحشتناک بالاست ( مثلا تو زمان سربازی برای ارشد خوندم قبول شدم) اگر انگیزه هم نداشته باشم که یه آدم ....:w74: اواتارت عكس بچگيته؟اگه خودتي كه بچه بودي خيلي ناز بودي 3
p mehdi q 6226 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 اواتارت عكس بچگيته؟اگه خودتي كه بچه بودي خيلي ناز بودي آره عکس بچگی مه . ممنون 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من کلا اراده محکمی ندارم مثلا در مورد همین انجمن اون اوایل که خیلی معتاد شده بودم هر چی اراده میکردم نمیتونستم ترک کنم ولی خوشبختانه الان برخوردم نسبت به صرف کردن وقتم در انجمن منطقی تر شده اما نه به خاطر ارادم چون دلزده شدم کلا اینجوریم یه چیزیو اونقدر شور میکنم بعد سیر میشم بعد یهو حالمو بهم میزه ولی در مواردی که منافعم درگیر باشه و وحشت داشته باشم از چیزی اراده محکمی دارم 4
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 من اگر ببینم چیزی داره روی زندگیم تأثیر منفی میذاره سریع میذارمش کنار حتی اگر دوست صمیمی چندسالم باشه ( چند تا از دوستامم گذاشتم کنار ):icon_pf (34): وقتی هم خواستم بعد از چند سال دوباره درس بخونم رفتم سراغشو و خوندم تا قبول شدم.. ارادهم زیاده ......... 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید نميشه بطور كلي بگم خوب بوده يا بد. يه جاهايي يه كارايي كردم كه خودم از درك اراده اي كه به خرج دادم شگفت زده شدم. كلا" سعيم اينه كه اگه درمورد كاري توانايي انجامش رو ندارم اراده اي هم نكنم.... مورينيو يه بار گفت عاشق شطرنجم و از فوتبال هم بيشتر دوسش دارم.ولي چون ميترسم شكست بخورم بازي نميكنم.... 4
danielo 15240 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 تاحالاشده درموردیه مساله ای تصمیم بگیرید که خیلی مهم باشه مثلا:ترک سیگار یا ولخرجی نکردن و مثالهای دیگه .... اما سوال اصلی اینه:قدرت ارادتون چقدره؟تا چه زمانی تحمل کردید؟ اگه تجربشو داشتید توضیح بدید قدرت اراده من بالا هست.یعنی بخوام یک کار را بکنم یا نکنم .انجامش میدم. ولی مهم این هست که تصمیم بگیرم یک کاری را انجام بدم .که تو این ضعیف هستم 3
chalipa 1177 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 من اگه اراده کنم کاری را بکنم توانایی این را دارم که به خاطرش همه را دیوونه کنم یا شهر را به هم بریزماما اگرم به این نتیجه برسم که نباید انجامش بدم هیچکس نمی تونه قانعم کنه 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2011 دیروز فهمیدم ارادم در مورد کسایی که دوستشون دارم صفره حتی اگه مهمترین تصمیمم بگیرم 1
chalipa 1177 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 دیروز فهمیدم ارادم در مورد کسایی که دوستشون دارم صفرهحتی اگه مهمترین تصمیمم بگیرم یعنی چی اون وقت؟ 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2011 یعنی چی اون وقت؟ یعنی یه تصمیمی در مورد یکی از عزیزانم گرفته بودم اما چون دوسش داشتم نتونستم عملی کنم 1
chalipa 1177 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 یعنی یه تصمیمی در مورد یکی از عزیزانم گرفته بودم اما چون دوسش داشتم نتونستم عملی کنم اره مامانا همینطورن تحدید میکنن اما عملیش نمی کنن:62izy85: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2011 اره مامانا همینطورن تحدید میکنن اما عملیش نمی کنن:62izy85: 1
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری