shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرا براش اردک نمیخری ؟ 21 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا يه مرد شبيه باباي اين بچه نصيب هممون كنه لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا يه مرد شبيه باباي اين بچه نصيب هممون كنه :ws28:زن ذلیل لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :jawdrop:عجب بچه ای...... این که آبروی باباهه رو ببببببببببببرد.....:ws28: لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی نیست به این بچه بگه بابات برا مامانت اگه عطر نگیره که از خونه بیرونش می کنه اما واسه تو اردک نگیره که نهایتش قهر می کنی بعدش یه گیرو گور دیگه ای بالا میاری مجبوری بری پاچه باباهه رو بخارونی دیگه نامه نوشتنت به چیه . لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی نیست به این بچه بگه بابات برا مامانت اگه عطر نگیره که از خونه بیرونش می کنه اما واسه تو اردک نگیره که نهایتش قهر می کنی بعدش یه گیرو گور دیگه ای بالا میاری مجبوری بری پاچه باباهه رو بخارونی دیگه نامه نوشتنت به چیه . ای پدر تجربه بسوزه لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای پدر تجربه بسوزه نه خواهر من زمان ما که بابا سالاری بود زمان بچه هامون که بچه سالاری ما نسل سوخته ایم به خدا من خودمو میگم اگه یه پیشنهاد اردکی اینجوری می کردم که یه کتک مفصل می خوردم البته من بیشتر مواقع در می رفتم می گید نه یه کم فکر کنید ببینید راست نمی گم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه خواهر من زمان ما که بابا سالاری بود زمان بچه هامون که بچه سالاری ما نسل سوخته ایم به خدا من خودمو میگم اگه یه پیشنهاد اردکی اینجوری می کردم که یه کتک مفصل می خوردم البته من بیشتر مواقع در می رفتم آخیییییییییییییییییی اینو که درست میگی ما جدا نسل سوخته ایم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بخر براش اردک دیگه... مگه چه قد میشه... رسوای عالم کرد باباشو... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده