Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا یه لیست از کسایی که میان نمیزارید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ . با کاوش هاي گريشمن، 6 دوره فرهنگي متمايز در محوطه سيلک شناسايي شد که اين دوره ها از 7 هزار و 500 سال پيش آغاز شده بود سیلک نام اولین تمدن شهر نشینی ایران مرکزی در کاشان است که در 3 کیلومتری جنوب غربی این شهر قرار دارد قدیمیترین خاستگاه تمدن بشری را سیلک کاشان عنوان میکنند، یعنی اولین جایی که شهر نشینی شکل گرفت، آنجا که آریاییها اولین تمدن شهر نشینی را ایجاد کردند. تمدن اقوام تپههای سیلک در 2500 سال پیش مغلوب تمدن آریایی شدکه آثار آنها در طبقات مختلف حفاری از قبیل ظروف لولهدار بلند با نقش اسب و خورشید و اسلحه آهنی و شمشیر و نیزههای بلند کشف شده است. محوطه باستانی سیَلْک در ضلع جنوب غربی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در سمت راست جاده کاشان به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دارد و از دو تپهٔ شمالی و جنوبی که در فاصله ۶۰۰ متری یکدیگر قرار دارند و دو گورستان تشکیل شده است. میشه اینجا هم بریم؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این ساعت حرکت صبح چی شد؟ لطفا به مسئول تور بگین،اولین مترو در روز جمعه ساعت 6 صبح راه میوفته و آخرینش ساعت 11 شب. پس به نظر من حرکت 7 صبح و 10:30 شب در تهران بودن،بهترین حالته..... خواهشا این امر را مطرح کنید. 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان ازتون خواهش کرده بودم اسپم نکنید خب اینکه درست نیست هرسری من بیام پستاتون رو پاک کنم.... اجازه بدید بچه ها با خوندن پست ها جواب سوالایی که براشون پیش میاد و بگیرن یه مساله دیگه: من پست هارو که خوندم خیلی از دوستان اعلام میکنن که میخوان بیان اما هنوز حتی پیغام ندادن تا شماره حساب برای واریز وجه بگیرن... اگر تا قبل از اول خرداد حداقل تعداد نفرات به 30 نرسه به طور کامل برنامه لغو میشه اخه چرا تهران؟؟؟پس ما كه مشهد زندگي ميكنيم چي؟؟؟ سیما جان همین الان دو تا از بچه ها هستن که از مشهد دارن میان تا توی این برنامه با ما باشن مساله اینجاست که توری که باهاش هماهنگ میکنیم از تهران ماشین و لیدر در اختیارمون میذاره پس فقط قیمت بلیط تهران کاشان و کاشان تهران و ازش کسر کنید و مبلغ آخرو بگید..........:wubpink: عزیزم دوستانی که به کاشان نزدیکترن اگر میتونید هماهنگ کنید تا توی خود کاشان با ما همراه بشید... در صورتی که اومدنتون قطعی بشهرآدرس و مکان دقیق رو بهتون اطلاع میدیم مبلغ پرداختی برای دوستانی که به این صورت به گروه ملخق میشن 15000تومان هست من امروز پول را به حساب این آقای ادمین ریختم......مدارک مورد نیاز را هم برای anooshe بزگوار فرستادم. دیگه پرونده ثبت نام ما تکمیل شد..... فقط خواهشا تلاش کنید،ساعت آغاز حرکت 7 صبح باشه و ساعت 10:30 هم در تهران باشیم. دوستان هم اگر شرکت کنند،سبب خوشحالی است. هرچقدر ساعت حرکت دیرتر بشه به ضرر هست به لحاظ دیدن جاهای مختلف و در آخر خیلی همه چی سریع میشه و باعث میشه از لذت سفر کم بشه مگه قراره 10 و نیم برسیم تهران ؟ دیره که!!!!!! همون 9 خوب بود دیگه حالا حد اکثر 9 و نیم 10 و نیم برسیم که من یازده و نیم میرسم خونه :icon_pf (34): خیلی دیره! اصلا اخرین حرکت مترو به کرج از صادقه چه ساعتیه؟ تمام سعی بر این هست که حداکثر تا ساعت 10شب تهران باشیم . با کاوش هاي گريشمن، 6 دوره فرهنگي متمايز در محوطه سيلک شناسايي شد که اين دوره ها از 7 هزار و 500 سال پيش آغاز شده بودسیلک نام اولین تمدن شهر نشینی ایران مرکزی در کاشان است که در 3 کیلومتری جنوب غربی این شهر قرار دارد قدیمیترین خاستگاه تمدن بشری را سیلک کاشان عنوان میکنند، یعنی اولین جایی که شهر نشینی شکل گرفت، آنجا که آریاییها اولین تمدن شهر نشینی را ایجاد کردند. تمدن اقوام تپههای سیلک در 2500 سال پیش مغلوب تمدن آریایی شدکه آثار آنها در طبقات مختلف حفاری از قبیل ظروف لولهدار بلند با نقش اسب و خورشید و اسلحه آهنی و شمشیر و نیزههای بلند کشف شده است. محوطه باستانی سیَلْک در ضلع جنوب غربی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در سمت راست جاده کاشان به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دارد و از دو تپهٔ شمالی و جنوبی که در فاصله ۶۰۰ متری یکدیگر قرار دارند و دو گورستان تشکیل شده است. میشه اینجا هم بریم؟؟؟؟؟ توی این برنامه فکر نمیکنم چون به حدکافی برای یک روز برنامه گذاشته شده و کاملا هم فشرده است اما امیدوارم بتونیم باز هم برنامه بذاریم که تپه سیلک هم دوستان ببینن چون واقعا ارزش دیدن رو داره 9 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كاشان هستم.فقط حيف كه هيشكي رو نميشناسم. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرچقدر ساعت حرکت دیرتر بشه به ضرر هست به لحاظ دیدن جاهای مختلف و در آخر خیلی همه چی سریع میشه و باعث میشه از لذت سفر کم بشه تمام سعی بر این هست که حداکثر تا ساعت 10شب تهران باشیم ببینید،ساعت 10:30 هم تهران باشید،مترو برای 11 هست. برای همین ما فقط نیم ساعت را از دست میدیم،اون نیم ساعت آخه خیلی مهمه برای صبح و آمدن..... من خودم موندم چطوری 6 صبح صادقیه باشم. اگه 7 باشه مترو ساعت 6 راه میوفته و خیلی بیشتر میتوانند بیایند...... حالا نمیدونم نظر بقیه چیه،اگه کسی پیشنهادی داره بگه بهتره...... 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببینید،ساعت 10:30 هم تهران باشید،مترو برای 11 هست. برای همین ما فقط نیم ساعت را از دست میدیم،اون نیم ساعت آخه خیلی مهمه برای صبح و آمدن..... من خودم موندم چطوری 6 صبح صادقیه باشم. اگه 7 باشه مترو ساعت 6 راه میوفته و خیلی بیشتر میتوانند بیایند...... حالا نمیدونم نظر بقیه چیه،اگه کسی پیشنهادی داره بگه بهتره...... اگر امکانش باشه چشم ساعت رو سعی میکنیم بازم عقب بندازیم حالا بذارید ببینیم این تعداد نفرات تکمیل میشه تا روزهای آینده یا نه 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببینید،ساعت 10:30 هم تهران باشید،مترو برای 11 هست. برای همین ما فقط نیم ساعت را از دست میدیم،اون نیم ساعت آخه خیلی مهمه برای صبح و آمدن..... من خودم موندم چطوری 6 صبح صادقیه باشم. اگه 7 باشه مترو ساعت 6 راه میوفته و خیلی بیشتر میتوانند بیایند...... حالا نمیدونم نظر بقیه چیه،اگه کسی پیشنهادی داره بگه بهتره...... دقیقا منم همین مشکل شما رو دارم،یا باید از اونجا که رسیدیم و نیز در موقع آمدن چند نفری یک آژانس بگیریم یا brtکه دوستان گفتند شبانه روزی هست رو استفاده کنیم من که مسیرم خیلی دوره...از کدوم سمت میای؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا منم همین مشکل شما رو دارم،یا باید از اونجا که رسیدیم و نیز در موقع آمدن چند نفری یک آژانس بگیریم یا brtکه دوستان گفتند شبانه روزی هست رو استفاده کنیم من که مسیرم خیلی دوره...از کدوم سمت میای؟ من از دامنه کوه های البرز میام..... باز brt به کار شما میخوره،ما فقط مترو چاره کارمون است.... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من كاشان هستم.فقط حيف كه هيشكي رو نميشناسم. مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟ من پول رو ریختم به حساب آقا محمد شماره کارت رو هم دادم به انوشه جان تپه های سیلک قبل از باغ فین هست اگر بتونید برید ببینید که خیلی خوبه واقعا ارزششو داره 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساعت 7 خيلي خوبه منم ميتونم بيام:w821: منو ببريد:w821: 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا من هواتو دارماولین شخصی که تو و آبجیت شهید میکنید من هستم گویا مگه تو هم میای؟ پس اسلحه بیارم با خودم! ظهر نیاسر هستیم و واسه ناهار میریم کاشان. عصر هم که از خونه های قدیمی بازدید می کنیم. طبق برنامه 9 تا 10 تهرانیم نمیشه ساعت حرکتمون و بذاریم 7 اینجوری خیلی خوبتر میشه فوقش تو راه یه کم تو بعضی جاها صرفه جویی وقت میکنیم یه عده به خاطر همین وقت میخوان نیان یه جارو یه کم با عجله ببینیم بهتر ازینه که اصلا نبینیم!(یعنی نتونیم بیایم) این ساعت حرکت صبح چی شد؟ لطفا به مسئول تور بگین،اولین مترو در روز جمعه ساعت 6 صبح راه میوفته و آخرینش ساعت 11 شب. پس به نظر من حرکت 7 صبح و 10:30 شب در تهران بودن،بهترین حالته..... خواهشا این امر را مطرح کنید. من فک میکردم 5 و نیمه :icon_pf (34): محمد تو خودتم که از کرج میای نکنه هواپیما شخصی ای چیزی داری؟ ساعت 7 خيلي خوبه منم ميتونم بيام:w821: منو ببريد:w821: افجی جونم اگه نتونه بیاد منم نیمیاااااااااممممممممممممم:w821: 7 کنید قرارو :w821: 6 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من الان بروجردم نميتونم بيام كاشان 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میخوام بیام فردا پولو میریزم به حساب تنبلها شما میخواهید از کرج و تهران بیاید من میخوام از شب قبلش بشینم توی اتوبوس..........32 ساعت اتوبوس گردی چه حالی میده...حاتون خالی:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انقدر اسپم نکنید مگه تو هم میای؟ پس اسلحه بیارم با خودم! نمیشه ساعت حرکتمون و بذاریم 7 اینجوری خیلی خوبتر میشه فوقش تو راه یه کم تو بعضی جاها صرفه جویی وقت میکنیم یه عده به خاطر همین وقت میخوان نیان یه جارو یه کم با عجله ببینیم بهتر ازینه که اصلا نبینیم!(یعنی نتونیم بیایم) من فک میکردم 5 و نیمه :icon_pf (34): محمد تو خودتم که از کرج میای نکنه هواپیما شخصی ای چیزی داری؟ افجی جونم اگه نتونه بیاد منم نیمیاااااااااممممممممممممم:w821: 7 کنید قرارو :w821: اگه واقعاً قطعی بشه و 7 بشه دوستان میان، همونطور که انوشه گفت بازم صحبت میشه که یه کمی دیرتر بیفته. اما حالا بیایم صحبت کنیم بندازیم 7 و آخرش کنسل بشه .... راه هست که 7 بشه به شرطی که تا آخر ماه 30 نفری که گفت ثبت نام کنن و پولو واریز کنن که به اونجا بدیم. من الان بروجردم نميتونم بيام كاشان تو که یه صفحه میگی میای، یه صفحه میگی نمیای منم میخوام بیامفردا پولو میریزم به حساب تنبلها شما میخواهید از کرج و تهران بیاید من میخوام از شب قبلش بشینم توی اتوبوس..........32 ساعت اتوبوس گردی چه حالی میده...حاتون خالی:icon_pf (34): یه خرده بهشون یاد بده 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب منو دخملمم اومدنی شدیم. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v البته دو روزی هست اسم نوشتیم اما خب گفتم اینجا بگم که عموم باخبر بشن. هرکی میخواد به عشق من بیاد دست بجونبونه تا وقت هست 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساعت 7 خيلي خوبه منم ميتونم بيام:w821: منو ببريد:w821: ولی من هنو نمیتونم بیام 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میام. شما و من در یک منطقه هستیم اگر اشتباه نکنم،دوست داشتی با من هماهنگ کن که با هم بریم سر قرار...برنامه رفتنت چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امیدوارم به همتون خوش بگذره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده