mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اگه ميخواي حال کسي رو بفهمي، ازش نپرس دروغ ميگه... هدفونشو درار ببين چي گوش ميده... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ هر آدمی باید یه نفرو داشته باشه که هر جایی نا امید شد و کم آورد ، بخاطر همون یه نفر بتونه بلند شهُ دوباره شروع کنه ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خسته ام .... باور کن ! از این سوال بی جواب که هر لحظه می پرسم.. یعنی الآن کجاست......!؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ باران بیاید یا نیاید ، تو باشی یا نباشی ، خاطرت باشد یا نباشد ، من خیس از یاد توام ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ در این سوی خطـــ ــ ــ ــ ـ دلـــی مشغــولِ یادَتـــ است ... آن ســـ و تــو خاموشی... 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ این روزهــا تلخ می گذرد....دستم می لرزد از توصیفش...!.....همین بس که.......نفس کشیدنم در این مرگ تدریجی مثل خودکشی است با تیغ کند.... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ هنـوز هم دلَم تنگ می شـود برای ِ تو برای ِبودن هایـَـت که دیگـر نیسـت ! برای ِآغوشـَت که بی مِنـَت برای ِ من باز بــود ... برای ِاحساسَت و دوســت داشتن هایت ! و برای ِخـودم که وقتــی نیستــی عجیـب خود را گـُم می کنـم ایـــن دلتنگـی ها همـه اش تقصیـر توسـت ! بدجـ ـوری دیـوانه و عاشـقـ ـَم کردی ... 1 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ کارمان به جایی رسیده که طوری باید " دلتنگ " شویم.....که به کسی برنخورد.......... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه باید کسی باشه تا بغض*هات رو از لرزیدن چانه ات بفهمه ... 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ دلم کسی را می خواهدکسی که از جنس خودم باشددلش شیشه ایگونه هایش بارانی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ می گویند : شاد بنویس ... نوشته هایت درد دارند! و من یاد ِ مردی می افتم ، که با کمانچه اش ، گوشه ی خیابان شاد میزد... اما با چشمهای ِ خیس ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ این روزها به هیچ حرفی نمیخندم جز حــرفــــــای عــاشقانه 5 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ لــــــــحظه هاي ســــکوتم؛ پـــــر هياهــــــــــو ترين دقــــايق زندگيم هستند مــــــملو از آنــــــچـــه مــــي خواهم بـــــــــــــــگويم و نــــــــــــمي گـــــويم... 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خاطراتت صف کشیده اند ! یکی پس از دیگری … حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند ! و من … فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که … خیلی دوستش دارم خیلی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من از تمام آسمان یک باران را می خواهم ؛ و از تمام زمین یک خیابان را …. و از تمام تو یک دست ، که قفل شود در دست من 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ همه چیز زود شروع شد عاشقی دلتنگی رفتن تو … اما نمیدانم چرا تمام نمیشود ؟ عشق تو در من . . . 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ ایـــن روزها... تنهـــایی هــم مــــــد شده... همـــه به هــم خیــانت می کنند... و بـــد داد می زنند که تنـــهایم....!!! __________________ 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ خاطرات را باید سطل سطل از چاه زندگی بیرون کشید! خاطرات نه سر دارند و نه ته بی هوا می ایند تا خفه ات کنند میرسند... گاهی وسط یک فکر گاهی وسط یک خیابان سردت می کنند.داغت می کنند رگ خوابت را بلدند زمینت میزنند خاطرات تمام نمی شوند تمامت می کنند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ کاش می دانستی که روزهایم بی تو چه سوت و کور است کاش می دانستی که چشمانم مدت هاست حریری از شبنم اشک بر روی خود کشیده است تا پس از تو دنیا را تار ببیند کاش می دانستی که قلبم چگونه سرگردان کوچه پس کوچه های تنهایی شده هر صبح تا غروب چشمان خسته ی من دوخته به قاب پنجره... منتظر امدن تو خیره به بیرون است تا که شاید صدای قدمهایت در گوش کوچه بپیچد منتظرم تا که بیایی چرا که می توای با لبخندی تمامی این فاصله ها را از میان بر داری... 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی زنی دیوانه وار باتو بحث میکنه خوشحال باش... یعنی هنوز دوست داره... یعنی براش مهمی... یعنی رو تو حساسِ... یعنی روت غیرت داره... یعنی می خواد تورو دیوانه ، بترس از سکوت زن، چون نشانه پایان توست... زنی که سکوت کرد یعنی تورو برای خودش تموم كرده...!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده