mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 دوست داشتنَت گنـــــــــــاه باشد یا اشتــــباه گناه می کنم ، تـــــو را حتــــــی به اشتباه …..! 3
BISEl 3641 ارسال شده در 3 تیر، 2013 دلـــم بـرای تـو کـه نــه ولـــی بــرای روزهــای بــا هــم بـودنــمــان تـــنــگ شـــده .. بـرای تـو کـــه نـه ولـی بـــرای :: مــواظـب خــودت بــاش :: گفتن تـــنـــگ شـــده .. بــرای تــو کــه نــه ولـی بــرای نــگــاهـی کــه تــا پـیــچ ســر کــوچـه تــعـقــیـبـت مـی کـرد تـنـگ شـده .. بـرای تــو کــه نـه ولـی بـرای دلــی کــه نــگــرانــت مـی شــد تــنـگ شـده .. 5
mani24 29665 ارسال شده در 3 تیر، 2013 کاش می فهمیدی... پشیمانم... باور کن پشیمانم... دوست داشتم بودی.... بودی و می دیدی... که چطور در غم هجرانت... ذره ذره آبــــــــــــــــــ ـــ می شومــــ درد دارد.... اینکه باشیو مال من نباشی.... باورم کن... باور کن که پشیمانم... 8
BISEl 3641 ارسال شده در 3 تیر، 2013 از وقـتـــــے کـــه نــیـسـتـــــے خـــدا مــے دانـــد چــقــــــدر آب بــــه صـــــورتــــمـ پــاشـیـــدم لــعـنـتـــــے ایــن کــابـــوس ایــنـقـــدر واقــعـــــے ست کـــه از خواب بـیـــدار نـــمــے شــــوم .... 6
BISEl 3641 ارسال شده در 3 تیر، 2013 دلَـم خـیـلــے بــیـشتـَـر اَز حَـجـمَـش پـــُر اَست ؛ پــُـر اَز جـآے خــالـے تـــو پــُـر اَز دلـتـَنـگے بـرآے نگــآهِ تـــو پــُـر اَز خـآطـرآتِ قــَدَم زَدטּ دَر کـوچــﮧ پــَس کــوچــﮧ هــآے شـَهـر بـآ تــو پــُـر اَز حس پــَروآز پــُـر اَز تــ♥ــو . . . × تآ حآلآ دلت برآیــ ِ صدآیــ ِ کَسیــ تنگــ شُدهـ؟؟ دُچآر ِشــَمــ (!) 6
BISEl 3641 ارسال شده در 3 تیر، 2013 دیگر نه آدم ... آن آدم است و نه حوا ... آن حوا من و تو زاده ی کدامین دو نخستینیم که نه بوی آدمیّت داریم و نه هوایِ حوا ...! 5
One gear 7070 ارسال شده در 3 تیر، 2013 غـــــــــــــم هایی که چشم را خیس نمی کنند......زودتر به استخوان می رسند....... 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 4 تیر، 2013 من « ارگ بم » و خشت به خشتم متلاشی تو « نقش جهان »، هر وجبت ترمه و کاشی این تاول و تبخال و دهان سوختگیها از آه زیاد است، نه از خوردن آشی از تُنگ پریدیم به امید رهایی ناکام تقلایی و بیهوده تلاشی یک بار شده بر جگرم زخم نکاری؟ یک بار شده روی لبم بغض نپاشی؟ هر بار دلم رفت و نگاهی به تو کردم بر گونهی سرخابیات افتاد خراشی از شوق همآغوشی و از حسرت دیدار بایست بمیریم چه باشی چه نباشی 4
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 چرا همه می گویند : چون می گذرد غمی نیست....چرا هیچ کس نمی گوید: تا بگذرد درد کمی نیست..... 3
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 بـگــــــــو ... از کــــــدام راه بـرخـواهـی گشت ؟ می خواهم گـــــــــــِل بگیرمش ! آســـوده از انتظــــار... دســـت در جــــیب و ســــــوت زنــــان به زندگیــــــــم بـــــــرگــــردم .. __________________ تقصیر از ما نیست… 3
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 برايم نقاشي كن نم نم باران راتا شوره زار خشك دل تنگي ام دشتی سرسبز گردد و آشيان شقايق ها . نقاشي كن سايه بان امنيت را تا در زير آن ببافم فرشی از جنس آرامش و بنشينم بنشينم در انتظار تو .... . 7
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 بی ” تــو “ کنار این خاطره ها نشستن دل می خواهد… که من ندارم….باور کن ! اینقدر…ورق های زندگیم را… بهم نریز…! حکم…همان دل است… . . . __________________ 7
One gear 7070 ارسال شده در 4 تیر، 2013 وقتی یه آدم میگه: هیچ کس منو دوست نداره.......منظورش از هیچ کس یک نفر بیشتر نیست.......همون یه نفری که واسه اون همه کسه...! 5
mani24 29665 ارسال شده در 4 تیر، 2013 دلم کـــــــــــمی خدا میخواد… کمی سکـــــــــــوت… کمی دل بریدن میخواد… کمی اشک… کمی بهت… کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این آدمها…! کمی رسیدن به خدا… __________________ 7
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 4 تیر، 2013 میگن : روز محشر با هر کس که دوستش داشتید محشور میشید یعنی من با تو ...؟؟؟ چه محشری شودمحشر من ....!!!! 7
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 4 تیر، 2013 مــی دانـــــــــــــی اگـــر هنـــوز هــم تـــــــو را آرزو مـــی کنمـ برایـ ِ بــــی آرزو بودنــ ِ من نیستـــ !! شــایــــــــد آرزویـــــی زیبـــاتــــر از تـــ ــــو ســـــراغ ندارم ...!! 7
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 4 تیر، 2013 هیچ چیز لذت بخش تر از این نیستکهیک نفراحساست را بفهمدبدون اینکه مجبورش کنی 6
S a d e n a 11333 ارسال شده در 4 تیر، 2013 انگار درودی نیست هر چه است بدرود است هر چه است شب های پر شده با عطر نماز است سجاده ای باز و دستانی بلند شده رو به آسمان بارانی که با دل شکسته ای همنوایی می کند و خدایی که همین نزدیکی هاست. 6
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 صبر و سكوتم را به پاي ضعف و بي كسي ام نگذار شايد هنوز به چيزهايي پايبندم چيزهايي كه تو يادت نيست 2
mani24 29665 ارسال شده در 5 تیر، 2013 من قربون اون نگاهت برم که زل زدي به مانيتور و منتظري من يه مطلب بذارم! 3
ارسالهای توصیه شده